Last news in Fakti

18 Март, 2014 13:51 2 224 0

Биляна Йотовска и нейните ангели - стават шамани

  • биляна йотовска-
  • невена воденичарска-
  • ангели-
  • шоу

Биляна Йотовска и Невена Воденичарска представят най-новата провокация на сезона

Ангелите на Биляна Йотовска и Невена Воденичарска представят най-новата провокация на сезона - проекта „Шаман /тайни в тъмнината/”.

"Темата се базира върху древно индианската митология и възприемането на света като хармонична среда за живот. Парти сцените пресъздават личната интерпретация на някои от основните ритуали на шаманизъм, практикувани в древно индианските племена. Шаманът е духовен водач, магьосник и лечител. Той пътува между световете, като контролира времето и стихиите", разкриват създателките на проекта.

Биляна и Невена имат за цел да пресъздадат мистицизма и тайнствеността на древната ритуалност - чрез шаманска музика и специална декорация. За прекрасния грим ще се погрижи Биляна Йотовска, а оригиналните костюми отново са дело на Невена Воденичарска. Сред техните ангели ще видим топмодела Гери Аролска, Анн Джи и други.

Премиерата на атрактивното шоу е на 29.03.2014 г. в известен столичен клуб.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА