7 Септември, 2024 07:40 1 068 5

Джъстин Теру за Дженифър Анистън: Искрено ценя нашето приятелство ВИДЕО

  • джъстин теру-
  • дженифър анистън

Двамата разделени явно са запазили добри отношения

Седем години след раздялата им през 2017 г. Джъстин Теру и Дженифър Анистън явно все така запазват добрите отношения помежду си. Актьорът, който в момента промотира новия си филм "Бийтълджус, Бийтълджус", и преди е говорил открито за това, че двамата поддържат силна връзка помежду си, предава ФОКУС.

И явно е помогнал фактът, че не са имали драматична раздяла.

"Искрен съм, когато казвам, че ценя нашето приятелство. Не можем да бъдем заедно, но все още да си даваме радост и приятелство", споделя той в интервю за Esquire през 2021 г. Тогава издава също, че Дженифър Анистън искрено го кара да се смее много и допълва: "Лично за мен би било загуба, ако не сме в контакт. И бих искал и за нея да е така".

Джъстин Теру, който съвсем наскоро потвърди годежа си с актрисата от "Позлатената епоха" Никол Брайдън Блум, още веднъж е изказал високото си мнение за бившата си и е споделил в ново интервю, че таи само топли чувства към нея.

По думите му той се почувствал като нейн защитник, когато през юли тя разкритикува републиканеца Дж. Д. Ванс заради негативните му коментари за "бездетните дами с котки".

"Тя все още ми е много скъпа, така че, разбира се, да, чувствам се закрилящ. Но тя отвърна на критиките, както трябва", споделя актьорът пред The Times.

И докато приятелството му с Дженифър Анистън очевидно е все така стабилно, Джъстин Теру е и развълнуван покрай сериозната крачка да се сгоди. Заедно с половинката му Никол Брайдън Блум са заедно повече от година, преди той да ѝ предложи брак. Актьорът обаче не крие, че е бил притеснен да зададе големия въпрос, пише lifestyle.bg.

"Разбира се, че бях нервен да предложа. В крайна сметка това е въпрос, така че отговорът не е гарантиран. Но беше прекрасно", споделя още Джъстин Теру.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 За съжаление

    2 2 Отговор
    Явно на нея нещо й има. И Брат Пит я остави, и Джъстин Теру. Само котката я понася, защото не може да говори!
  • 2 Ами,

    2 2 Отговор
    Едно е да си приятел с някого и да се виждате чат пат,съвсем различно е да живееш постоянно като с партньор.Тя доста мъже смени но никого не успя да задържи.Но няма нищо лошо и човек да е сам.Въпрос на избор.
  • 3 Факт

    0 0 Отговор
    Отраканият ерген й завъртял и главата на млади години. Любител на секс пози и мурафети!
  • 4 Анонимен

    0 0 Отговор
    Като си много велик и си начесал егото си, остави момичето, не вдигай телефона, не я търси, замини за Виетнам. След два три месеца ще те забрави. Не й проваляй живота!
  • 5 уууууу

    0 0 Отговор
    Тая хем е мега противна, хем непрекъснато се навира, нефелна стара мома.