10 Септември, 2024 11:28 1 617 9

Селена Гомес разкри, че не може да износи собствените си деца

  • селена гомес-
  • майка-
  • бебе-
  • бременност-
  • певица-
  • актриса

Заради здравословни проблеми и болестта лупус, от която тя страда, певицата и актриса няма как да износи бебе

Селена Гомес разкри, че не може да износи собствените си деца - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Селена Гомес разкри, че не е в състояние да износи собствените си деца.

32-годишната певица и актриса говори за това в интервю за Vanity Fair, като казва, че установяването на факта, че няма да може да има безопасна бременност, е нещо, за което е трябвало да „скърби“.

„Никога не съм го казвала, но за съжаление не мога да износя собствените си деца“, каза тя пред изданието. „Имам много медицински проблеми, които биха застрашили живота ми и този на бебето. Това беше нещо, за което трябваше да скърбя известно време.“

Гомес и преди е споделяла открито диагнозата си лупус - нелечимо автоимунно заболяване, при което имунната система на организма става хиперактивна и атакува нормалната тъкан. Симптомите могат да бъдат овладени с помощта на медикаменти, но тя трябва да живее с нея цял живот. През 2017 г. тя разкри, че е имала бъбречна трансплантация, наложила се заради лупуса.

Певицата също така е била открита за живота си с биполярно разстройство, нещо, което е разгледано в документалния ѝ филм "Моят ум и аз".

През 2022 г. Селена Гомес сподели пред Rolling Stone, че може да не успее да изкара безопасна бременност заради лекарствата, които приема за лечение на биполярно заболяване.

В интервюто за Vanity Fair Гомес заяви, че се надява да има деца, и заяви, че обмисля сурогатно майчинство или осиновяване. Майката на Гомес, Манди Тифи, е осиновена - нещо, за което Гомес е казвала, че семейството ѝ е благодарно.

"Не е задължително да е по начина, по който съм си го представяла. Мислех, че ще се случи по начина, по който се случва на всички," каза тя.

"Аз съм на много по-добро място относно това. Намирам за благословия, че има прекрасни хора, които са се възползват от сурогатно майчинство или осиновяване, които са огромни възможности за мен. Това ме накара да бъда наистина благодарна за другите възможности за хората, които умират да бъдат майки. Аз съм един от тези хора."

Тя добави: "Вълнувам се от това какво ще бъде това пътуване, но то ще изглежда малко по-различно. В края на краищата ми е все едно. То ще бъде мое. Това ще бъде моето бебе."

В момента Селена Гомес е в сериозна връзка с музикалния продуцент Бени Бланко, като от известно време се говори, че двамата са сгодени.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 карате кид оригинала

    19 1 Отговор
    Селена ромката от Мексико, е голяма егоистка и материалистка!

    Бъбрека ѝ е подарък от най-добрата приятелка. След операцията Селена я оставя, заради "различия в характера"...

    Това с бременността е лъжа. Просто не иска да бъде майка, да роди дете. По-лесно и безболезнено е да го направи по модерния начин - дава яйцеклетки за оплождане в лаборатория и украинско момиче ще износи плода.

    Долу Селена, долу сериала "мърдърс ин да билдинг".
  • 3 Онлайн доставки

    3 0 Отговор
    Ако станат дебели като шиши, има товарни щъркели.
  • 4 ......па

    10 0 Отговор
    Не разбирам защо ни занимавате с това.
  • 5 БгТопИдиот🇧🇬

    8 0 Отговор
    Дреме ми за краварското бичме.

    Да си осинови нов внос ангали.

    Коментиран от #6

  • 6 Некой

    9 0 Отговор

    До коментар #5 от "БгТопИдиот🇧🇬":

    Направо 4 чавета да взима! То и тя е от същата боя!
  • 7 цербер

    5 0 Отговор
    32-годишната певица и актриса ,а не актьорка. Актьорът е мъж.

    Коментиран от #8

  • 8 мдаа

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "цербер":

    ИИ е тъп и още се обучава .

    Коментиран от #9

  • 9 най-тъпуту ниещу спалу в резиденция

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "мдаа":

    Това е бета версията от 70-те на 20 век. За другият има още време.