11 Септември, 2024 12:29 1 434 1

Джо Джонас и Софи Търнър най-накрая финализираха тежкия си развод

  • джо джонас-
  • софи търнър-
  • развод-
  • раздяла-
  • попечителство-
  • споразумение

Бившата двойка се е споразумяла с помощта на посредници за попечителството на децата им и общите им активи

Джо Джонас и Софи Търнър най-накрая финализираха тежкия си развод - 1
Снимка: Shutterstock

Джо Джонас и Софи Търнър финализираха развода си след горчива едногодишна битка. Двойката наскоро постигна споразумение за развод, съгласно правни документи, получени от TMZ във вторник, което оттогава е подписано от съдия.

Условията са поверителни, но по-рано беше разкрито, че Софи, на 28, и Джо, на 35, са се опитали да постигнат споразумение за попечителство над дете и разделяне на активи чрез посредничество.

Софи и Джо се ожениха през 2019 г. и са родители на две дъщери: 4-годишната Уила и 2-годишната Делфин.

След месеци на слухове за раздяла, Джо подаде молба за развод от Софи през септември 2023 г. и войната им за попечителство и пари нашумя по целия свят. През март Софи поиска да рестартира тяхното бракоразводно производство, което беше задържано, тъй като двойката преговаряше с посредници.

Но след като двамата не успяха да постигнат споразумение, Софи поиска съдия да прекрати брака и да постанови кой ще получи попечителството над дъщерите им чрез съдебно споразумение.

Джо и Софи имаха големи разногласия относно това къде ще живеят дъщерите им след раздялата. Докато актрисата искаше да ги заведе в родното си Обединено кралство, Джо искаше да ги задържи в Съединените щати.

Двойката е имала предбрачен договор, така че собствеността на пари и имоти най-вероятно не е била спорна точка, но ябълката на раздора се е оказала попечителството. В един момент нещата станаха толкова зле, че Софи подаде иск за отвличане на дете срещу Джо, въпреки че помоли съдията да го отхвърли през януари. По това време Софи твърдеше, че певецът и актьор нарушава международното право, като отказва да позволи на децата да пътуват, за да бъдат с нея.

Още през октомври 2023 г. Джо и Софи сключиха споразумение за временно попечителство, след като актрисата от „Игра на тронове“ го съди за усилията му да ѝ попречи да изведе децата им от САЩ на предполагаемо предварително планирано пътуване до Обединеното кралство.

DailyMail.com по-рано получи съдебни документи, които разкриват, че споразумението за попечителство дава на всеки родител две седмици с дъщерите си до януари 2024 г. и позволява на момичетата да пътуват между САЩ и Обединеното кралство.

Те биха могли също така да пътуват до всяка точка на САЩ и Обединеното кралство, което означава, че Търнър може да доведе момичетата в Англия, за която преди това твърдеше, че ще бъде техният окончателен дом.

Докато Джонас искаше да води момичетата си на турне с групата си The Jonas Brothers, Търнър успя да прекара Коледа с тях в Обединеното кралство със семейството си.

Споразумението беше постигнато след четири дни интензивно посредничество в Ню Йорк, където по това време момичетата бяха отседнали с Търнър. Разрешаването на попечителството над децата се очакваше да отвори пътя към финализирането на развода на двойката.

Джонас подаде молба за развод в Маями, Флорида на 1 септември миналата година.

Звездите потвърдиха, че са готови да се разведат в съвместно изявление, публикувано в Instagram: "След четири прекрасни години брак ние взаимно се съгласихме да прекратим брака си по приятелски начин. Има много спекулации за причината, но наистина това е единно решение и ние искрено се надяваме, че всеки може да уважи нашите желания за поверителност за нас и нашите деца."

Скоро след това източници, близки до Джо, твърдяха, че Софи Търнър често е излизала, за да купонясва, оставяйки го сам да се грижи за дъщерите им. Тогава TMZ също съобщи също, че Софи е била хваната да 'казва и/или прави нещо' на тяхната охранителна камера Ring, което беше предполагаемата 'последната капка' за Джо и доведе до раздялата им.

Софи наруши мълчанието си относно горчивия развод в емоционално, откровено интервю за Vogue през май 2024 г. Тя описа това време като „най-лошите няколко дни в живота си“, като същевременно заяви, че децата ѝ са били направени „жертви“ на горчивите последствия от раздялата им. Тя също така разкри, че преди това е страдала от депресия, тревожност и булимия.

Към днешна дата и Софи Търнър, и Джо Джонас имат нови връзки в живота си.

Софи потвърди романса си с 29-годишния аристократ Перегрин Пиърсън през декември, след като бяха видени да присъстват на изложба заедно. Той е най-големият син и наследник на Майкъл Пиърсън, четвъртият виконт на Каудрей, бивш филмов продуцент, който контролира голяма част от медийната империя на Пиърсън.

Що се отнася до Джо, музикантът имаше връзка с модела и актриса Сторми Брий. Оттогава той е виждан да прекарва време с няколко красавици, докато се наслаждава на лятото извън САЩ. Освен това Джонас наскоро предизвика слухове за афера с Деми Мур.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 на кой му пука

    2 0 Отговор
    И двамата не знам кои са.