12 Септември, 2024 11:31 2 418 10

Бившият годеник на Анелия е с нова жена - млада блондинка

  • анелия-
  • бивше гадже-
  • бивш-
  • годеник-
  • ново гадже

Захаринов е забелязан с млада руса мадама, която няма нищо общо с улегналата фолк звезда

Докато фолк певицата Анелия все още се възстановява от ужасната катастрофата, която преживя преди десетина дни, то бившият ѝ годеник обикаля Гърция с яхта и новата си любима – красива 20-годишна блондинка, видя „Уикенд“.

Любомир Захаринов вече не крие новата си приятелка, която вече се познава с децата на богаташа. Младият бизнесмен е залюбил ослепителна 20-годишна блондинка на име Кристина. Момичето е от Костинброд, където живее. Красавицата е коренна противоположност на фолк дивата Анелия – руса, много слаба, доста по-млада от нея, без силикон, но с надути с филъри устни.

Любо и Кристина са заедно от половин година, като са прекарали лятото по гръцките острови. Мнозина подозират, че хазартният бос известно време е изневерявал на изпълнителката с блондинката и това е довело до раздялата им. Захаринов беше първият мъж след Коко Динев, с когото Анелия не само започна публично да се показва, но и подробно обясняваше в ефир колко е влюбена и колко е щастлива.

Поп фолк звездата и Любомир, които бяха се запътили дори към олтара, се разделиха през февруари, а малко след това той започна връзка с новата си тръпка. В същото време чалга изпълнителката все още ближе рани и не е преодоляла поредното си любовно разочарование.

Държа един мъж да е моногамен, верен и точен, да е успешен и реализиран, а също да е грижовен и щедър към мен. Искам да е спокоен човек, със сходна ценностна система на моята. Не държа мъжът да е красавец, по-важно е отношението му към жената и ценностната му система. Визията е преходна – днес съм красива, утре не се знае, така че това не е най-важно в една връзка. Един мъж може да не е най-големият красавец, но трябва да има мъжко присъствие и да е чист“, заяви след раздялата певицата. Тя е категорична, че се разочарова от лъжата и предателството.

За слабите ангели на Захаринов се носят легенди, така че категорично той не може да отговори на изискванията на иначе сериозната фолк звезда за моногамия. Това е и основната причина двамата да се разделят, смятат в бранша. Анелия е категорична, че в последната си песен „Буря“ не описва разлъката с него, но почитателите ѝ са на друго мнение. Припомняме, че Анелия и Любомир бяха заедно около 2 години. През това време хазартният бос ѝ изневери с Александра Богданска и няколко неизвестни мацки.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Я гле...

    14 0 Отговор
    Тая много поцърнела бе...

    Коментиран от #9

  • 2 елке моме я си сложи очилата преди

    7 0 Отговор
    да цъкаш кифленски пълнежи щото булицата е брюнетка мургавелка а не млада блондинка
  • 3 стефчо

    12 0 Отговор
    Младото си е младо,за каво му е дъртата Аналия дето е мината от цялата чалгарска гилдия по много пъти!
  • 4 Егати

    7 0 Отговор
    Еллооо,проста дундооо...бегай у кабинета на Шефа да му издухаш една ,,Ода на радостта"
    Явно за друго те не бива!
  • 5 Пак ли тая бре

    10 0 Отговор
    Два часа не можете да изтраете, без да ни уведомяваме за "житие и страдание " на един парцал. Какво става с детето, което е осакатено при катастрофата.
  • 6 ха ха Хо

    6 0 Отговор
    А къде снимката на блондинката пленила брадавичния общ на чалгарката и татковата 37 годишна принцеска на татко-ергенката Магдалена?
  • 7 ДПС Одитинг

    2 0 Отговор
    Захаринков е малко с помашки фейс.
    Защо така ?
  • 8 Нахилена Зелка

    9 0 Отговор
    Такъв е животЪ Анелиьо , к.р.в.и дебнат от всякъде ... и спасение не дебне от никъде.
  • 9 Минчо от Обеля

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Я гле...":

    Просто наистина е циганн--ка, застанала до бял човек се вижда ясната разлика кой от кой етнос е.
  • 10 Дупничанин

    2 0 Отговор
    Ели, тръгнала си по пътя на Венелина - първо клюки, после порнографията... Беше добро момиче, прок...рви ли се, чалгаризира ли се... кво ти стана не знам