12 Септември, 2024 13:58 887 4

Колин Фарел ненавижда костюма на Пингвина и не иска никога повече да го облича

  • пингвинът-
  • колин фарел-
  • роля-
  • костюм-
  • грим-
  • пингвина

Процесът на трансформация в злодея от Готъм бил особено тежък за актьора в главната роля

Колин Фарел наскоро каза пред списание Total Film, че не е сигурен дали ще се завърне като Осуалд Кобълпот за потенциален втори сезон на “Пингвинът” като се има предвид какво бреме е емоционалното и физическото преобразяване в скандалния злодей от "Батман". Фарел дебютира като гангстера в "Батман" още през 2022 г. Първият сезон на “Пингвинът” започва този месец по HBO и Max.

“Не ме разбирайте погрешно, хареса ми, но малко ме дразнеше. До края вече се ядосвах и стенех на всеки, който ме слушаше, че по дяволите, искам да свърши. Опитах се да им напомня, че дори и да мрънкам съм благодарен.

Израснах, гледайки Бърджис Мередит (който изигра ролята в телевизионния сериал от 60-те), а след това Дани Де Вито (във филма на Тим Бъртън от 1992 г. "Батман се завръща") беше моят Пингвин – така че като част от родословието на това разказване на истории, аз наистина се чувствах привилегирован. Но в края на това… беше наистина силно изживяване”, обясни актьорът.

"Когато приключих, си казах: "Никога повече не искам да слагам този шибан костюм и тази шибана глава".", спомня си Колин Фарел за кошмарното обличане на костюма и преобразяването в Пингвина.

Фарел обаче ще трябва да облече отново костюма на Пингвина за “Батман 2,” който влиза в производство през следващата година и тръгва по кината на 2 октомври 2026 г. Режисьорът на филма, Мат Рийвс, наскоро потвърди, че Пингвинът на Фарел участва в продължението на филма и че сериалът “Пингвинът” води директно в историята на филма.

Първият сезон на "Пингвинът" започва на 19 септември.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майло

    3 0 Отговор
    Да вземат пингвина от сериала Готъм.
  • 2 Майло

    3 0 Отговор
    Да вземат пингвина от сериала Готъм.
  • 3 Верно ли бе

    5 0 Отговор
    Брей , направо го съжалих. Да си прибира милионите и да не се обажда.
  • 4 урко

    1 0 Отговор
    да върне парите, които е спечелил и тогава да реве за костюма