13 Септември, 2024 11:56 1 169 4

Владо Зомбори снима филм и води предаване по едно и също време

  • владимир зомбори-
  • зомбори-
  • филм-
  • водещ-
  • актьор-
  • гласът на българия

Актьорът снима филма "Три килограма щастие" край Бургас

След фурора, който предизвика с безупречните си имитации и заслужената в крайна сметка победа в "Като две капки вода" Владимир Зомбори няма и една свободна минута в графика си и е затрупан от работа.

Вече го гледаме като водещ на "Гласът на България" по bTV, докато в същото време той е в рибарското селище "Ченгене скеле" край Бургас и снима нов кино филм. Работата на екипа, начело с режисьорката Зорница София, ще продължи до 20 септември в рибарското селище, след което процесът ще продължи в София. Филмът се казва "Три килограма щастие" и е своебразно продължение на "Майка"-лентата, която взе куп награди у нас и в чужбина. В едната главна роля отново е Дария Симеонова, а Зомбори играе съпруга ѝ.

„Ченгене скеле ми взе сърцето, още когато го видях за първи път заради колоритни хора като никои други. Страстта, с която живеят ме вдъхновява. Такъв декор е мечта и за сюжета на новия ми филм“. Това сподели Зорница София на среща с журналисти на снимачната площадка на "Три килограма щастие". "Има ли любов, има ключ за всички проблеми, дори извън писаните правила“. Това е най-важното послание на филма, смята режисьорката. Според нея той ще отвори много дискусии за теми, които са спорни, неудобни, премълчавани.

Сюжетът разказва за млада жена (Дария Симеонова), която трябва да реши дали иска нейната майка (Стефка Янорова) да износи бебето ѝ, поради физиологични проблеми. В повествованието сериозна роля играят още нейният съпруг (Владо Зомбори) и баща ѝ (Геро), който е протестантски пастор, твърдо против идеята. Филмът ще излезе по екраните догодина, уточнява Hotnews.bg.

Сценарият е на Зорница-София съвместно с Виктория Пенкова и Петър Делчев, а в останалите роли са Стефка Янорова и Герасим Георгиев -Геро.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кефи ме

    10 2 Отговор
    Зомбори е пич. Има излъчване и харизма, талант в изобилие. Да е жив и здрав.

    Коментиран от #2

  • 2 Като

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Кефи ме":

    ни завладее скоро изкуственият интелект само ще си мечтаеме за Владо Зомбори.Ох не издържам вече.От 2015 година не съм спирал да пиша по сайтове и честно казано,понякога омразата на някои ми идва в повече.Отивам да си отворя една бира,че айдеееее.
  • 3 глоги

    3 0 Отговор
    Вече го ЩЕ го гледаме, като водещ на "Гласът на България" по bTV, ПРЕДАВАНЕТО ОЩЕ НЕ Е ЗАПОЧНАЛО.
  • 4 Хейт

    3 1 Отговор
    Голям праззззззз !!!!!!