7 Октомври, 2024 14:29 2 706 17

Ники Илиев за раздялата със Саня Борисова: Направих огромна грешка

  • ники илиев-
  • саня борисова-
  • раздяла-
  • развод-
  • грешка

Режисьорът споделя, че поради негова грешка се е стигнало до раздялата им

Ники Илиев за раздялата със Саня Борисова: Направих огромна грешка - 1
Снимка: Instagram

Режисьорът Ники Илиев призна пред колежката си Алекс Сърчаджиева, че е негова основната вина за раздялата със съпругата му Саня Борисова. Той посочва като съществена причина за това своята затвореност и отказ да обсъжда проблемите.

"Бяхме заедно девет почти десет години – сподели актьорът и режисьор, който гостува в "Животът по действителен случай" по bTV. - В един момент нещата започнаха да стават трудни и напрегнати между нас. Направих огромната грешка да държа всички емоции в мен. Не влизам в разговор, не го обсъждам. Излизам от стаята. Това води до натрупване. Ставам нервен. Не мога да кажа, че взех най-добрите решения тогава или че не съжалявам. Имаше някакво напрежение в началото след раздялата ни, но постепенно изградихме добри приятелски отношения."

Последната капка в раздразнението помежду им бил филмът "Нокаут или всичко, което тя написа". Той вкарва Илиев в депресия и финансови затруднения.

"До голяма степен вината е моя. "Нокаут" беше много натоварващ финансово. Исках да го направя, както аз го виждах – със снимки в Ню Йорк, с американски актьор в главната роля, с ММА и т.н. Това беше супер, но доста егоистично от една страна. Търсим пари и правим едно нещо, защото мен си ме кефи", признава към днешна дата Ники Илиев.

Нещата тръгнали зле, когато два дни след заминаването за последните снимки в Ню Йорк свършват парите от бюджета.

"Като главен режисьор, отговорността беше моя. На моята кредитна карта трябваше да е всичко. Там нещата се понапрегнаха между нас със Саня, защото моите нерви бяха на ръба. Саня пък искаше да си изиграе нейната роля по най-добрия начин. В България ме дадоха на съдия изпълнител. Дължах пари на много хора. Но ме амбицира да напиша "Завръщане" и нещата се оправиха."

След като се измъква от провала на косъм Ники Илиев изпада в депресия.

"Чувствах се тотално изгубен. Започнах да мисля кой е виновен за положението, в което съм, за раздялата и видях, че съм аз. Аз имам много по-голяма вина за раздялата. Когато двама души са заедно, трябва да са отбор и да комуникират. Не го правех. Егото ми пречеше. Когато трябваше да говорим за някой проблем, бягах и си казвах, че аз съм си ОК, а тя не е. Което не беше така. Не потърсих вариант, в който да разрешим проблемите", разкри Ники.

Днес със Саня са в добри отношения. Той дори участва в дебюта на Саня като режисьор и подкрепи проекта ѝ публично.

"Ние сме в много добри отношения. Не спирам да я подкрепям по всякакъв начин", казва бившият съпруг на красавицата.

В момента Ники Илиев казва, че е сам.

"По скоро няма човек до мен. Не мога да кажа, че имам нова жена в живота си. Трябваше ми много дълго време да се приема. Една от причините за разпада на връзките ми беше, че аз не се харесвах. Самосаботирах се. Когато много приемеш себе си обаче, е трудно да допуснеш някой до себе си. Когато си сам, нещата, които се случват, не ги изживяваш съвсем. Да отидеш на почивка с някого, да излезеш. Аз затова не ходя на почивки. От друга страна, изразяваш себе си. Много е важно, за да се съберете и останете заедно, да ви е спокойно. Аз не знам защо винаги съм вкарвал във връзките си напрежение. Сега си дадох сметка. Ще се променя. Това, че в момента съм сам, се надявам да не продължи дълго време занапред.", изрази позитивната си нагласа режюсьорът.

Следващия филм на Илиев е "Без крила" и е посветен на историята на параолимпиеца Михаил Христов. Премиерата му ще е на 4 декември.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А тя

    18 2 Отговор
    шета из Дубай !

    Коментиран от #3

  • 2 Чичака

    11 0 Отговор
    Много грешки в БГ...
  • 3 Порно

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "А тя":

    Има още няколко години, в които ще изглежда апетитно, не трябва да пропуска, щото иначе да се надява само на любителите на милф и грани не е работа
  • 4 Даже го смятам

    11 1 Отговор
    за правилен ход, поне Саня си начеса много хубаво катеричката
    защото николай, е ясно, че е далече от задоволяването на нуждите на Саня.
  • 5 сбруя

    9 9 Отговор
    Някой да те е карал да го правиш? Да изпуснеш такава красавица от живота си,означава единствено,че си глупак!
  • 6 Баба Гица

    11 5 Отговор
    Той изглежда като маккак. Тя да загуби 10 години от най-хубавите си години с този уббитак, много странно Че и той фалирва за да снима глупотевини. Да направи филм за себе си: красавицата и идиотинът. Късометражен и с др. Къси неща
  • 7 Кико

    13 0 Отговор
    Тоя го видях в мола миналата седмица. Небръснат, свлечен, малко на пияница ми изглеждаше. Не знам дали това му е стайлинга, ама преди изглеждаше пич, а сега е като клош
  • 8 Ланта - дранта

    11 3 Отговор
    Абсолютен бездарник.....
    Филмите му не могат да спечелят и "Златна щайга" в Полски Тръмбеш!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    5 0 Отговор
    Заедно жилище е важна ,Банята и Кухнята, а за една връзка са важни ДЕцата!И двамата са талантливи в областа си,но това не е достатъчно за да надмогнат Азовете си!
  • 13 Укр@инската посланичка

    4 2 Отговор
    Тая е в депресия постоянно
  • 14 Мое мнение:

    8 0 Отговор
    Малко в повече ми дойде това "аз", "аз", "аз съм", "за мен", " "моето" .... самовлюбен и егоистичен!
  • 15 пешо

    6 1 Отговор
    тоя реве на всяко интервю дръж се мъжки

    Коментиран от #17

  • 16 Ежко Бежко

    1 0 Отговор
    По скоро няма човек до мен. Не мога да кажа, че имам нова жена в живота си. Трябваше ми много дълго време да се приема. Една от причините за разпада на връзките ми беше, че аз не се харесвах. Самосаботирах се.

    Абе тоя май е дал на ривърс.
  • 17 Бибитко от Банкя

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "пешо":

    Ники Илиев по-добре да се събере с интервюиращата го Александра Пепова Николова /Сърчаджиева/. И двамата обичат да плачат наляво и надясно по медиите като така си въобразяват, че придават очарование на посредствените си личности.