1 Април, 2014 13:38 1 884 0

Джони Деп потвърди слуховете, че е сгоден

  • джони деп-
  • сгоден-
  • нов филм-
  • амбър хърд-
  • transcendence

Това ще е първият официален брак за 50-годишния актьор

Мечтите и любовните блянове на много жени рухнаха в миг, след като холивудската звезда Джони Деп потвърди слуховете, че ще жени за Амбър Хърд, като демонстрира годежния пръстен на ръката си, пише „US Magazine”.

Това стана на премиерата в Китай на най-новия филм на Деп Transcendence, в който той си партнира с Морган Фрийман и Пол Бетани. В научнофантастичната драма той изпълнява ролята на учен, който умира, но успява да свали съзнанието си на компютър.

На въпроса ще се жени ли за Амбър актьорът отговори: "Фактът, че нося годежен пръстен какво ви говори?" Деп дори вдигна ръка, за да покаже на всички халката с диамант върху безименния си пръст, пише АП.

Коментарите му идват месеци след като слухове го свързaha с 27-годишната актриса Хърд, която участва заедно с Кевин Костнър в 3 Days to Kill, излязъл малко по-рано тази година.

Това ще е първият официален брак за брилянтния актьор, който живя 14 години с френската актриса и певица Ванеса Паради, но така и не се реши на тази стъпка с нея, въпреки че се сдобиха с две деца.

"Не съм много добър в сватбените неща. За мен това е просто формалност. Но за жените очевидно не е", признава 50-годишният Деп, който се запозна с 27-годишната Хърд по време на снимките на "Дневниците на един пияница" в Пуерто Рико през 2009 г.

В "Трансцендентално" Деп играе учен, опитващ се да създаде машина, която да комбинира цялото познание за света с човешките емоции. Постиженията са му донесли слава, но и са го направили главна цел на анти-технологични екстремисти, които няма да се спрат пред нищо, за да ликвидират творението му и самия него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА