Last news in Fakti

1 Април, 2014 15:12 3 446 0

Забраниха сексуална реклама с Бар Рафаели (видео)

  • бар рафаели-
  • реклама-
  • мъпет-
  • сексуално съдържание

Еротичният клип с участието на сексапилния супермодел и лилав мъпет бе забранена в Израел

Израелският модел Бар Рафели доказа за пореден път, че е твърде гореща за Израел. Но това, което може би ще се стори още по-интересно и интригуващо е, че тя успя да прави секс на екрана дори с мъпет, коментира израелското издание „Шалон лайф“.

Еротична реклама с участието на сексапилния супермодел и лилав мъпет бе забранена в страната, след като телевизионните зрители заявили, че във видеото има „твърде много сексуални намеци".

Във видеото 28-годишната красавица е част от сексуалните фантазии на един от героите на Мъпет шоу. Властите решиха да забранят 54-секундната реклама, заради силното сексуално съдържание.

Видеото, което дебютира в неделя, беше свалено от прайм-тайма и няма да се излъчва преди 22:00 ч.

В рекламния клип изникват общо 3 момичета Рафели, които първо са в леглото на лилавата кукла, по-късно мият колата й по-оскъдни дрехи, играят стрийп покер, а след това са заедно и във ваната.

Миналата година Рафаели беше изключена от рекламна кампания в родната си страна, защото не е преминала задължителната военна служба.

Министерството на отбраната на Израел бе написало писмо до Министерството на външните работи, в което моли Рафаели да бъде изключена от снимките на рекламата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА