24 Октомври, 2024 07:31 1 438 6

Деян Донков и Радина Кърджилова разцъфтяха след раздялата си

  • деян донков-
  • радина кърджилова-
  • раздяла

"Насочил съм енергията си в актьорската професия.", споделя Донков

Деян Донков и Радина Кърджилова разцъфтяха след раздялата си - 1
Снимка: Интернет

Деян Донков вече не скърби за доскорошната си половинка Радина Кърджилова.

В края на лятото се разбра, че двамата актьори са разделени, като Радина вече не крие, че има нова любов в лицето на колегата Пламен Димов. След като изстрада раздялата, Деян се е окопитил и репетира новите си проекти, пише novini.bg.

"Насочил съм енергията си в актьорската професия. Сега съм в Бургас и до 18 ноември, когато е премиерата на постановката, в която играя, ще живея тук. След това в Пловдив, където с Недялко Славов пак работим заедно след "Камбаната", сподели Донков. За него бившата му партньорка Радина Кърджилова вече е в миналото, но той всеки уикенд се вижда с двамата си синове от нея - Христо и Йоан.

"Знам, че много играе Радина. Нека цъфти и вземе всичко от славата", хвали таланта на бившата си Донков.

Междувременно самата актриса и колегата ѝ Пламен Димов изживяват романтичната си любовна история и се наслаждават на отношенията си, разкриват техни колеги от театъра.

Двамата бяха заедно на море това лято, а на рождения ѝ ден дори не криели връзката си.

През лятото на 2023 г. Радина бе разпределена в спектакъл заедно с Пламен. В него участва и Донков, само че в последния момент се отказва, тъй като спектакълът е насочен срещу руската окупация на Украйна. Динката го било страх, че хората на Путин може да го убият. Ролята му бе дадена на талантливия Димов, който изиграва и още няколко герои в същото представление, справяйки се блестящо.

По онова време никой не предполага, че освен ролята Пламен ще вземе и жената на Динката.

Самият Донков след раздялата с Радина също е доста ухажван мъж. В постановката на Дон Нигро "Гнездото на гарвана" играе с пет жени, като вече се твърди, че една от тях му е хвърлила "непрофесионално око". Красавиците са: Аглика Бояджиева, Анна Кошко, Ива Трифонова, Милена Маркова и Пепа Николова. Режисьор е украинецът Павел Гатилов, за когото това е второ заглавие на сцената в Бургас.

"Винаги съм харесвал комедията. Тя е сериозен жанр за мен. Евтиният хумор не е присъщ за моята актьорска палитра. Обичам по-абсурден хумор, който съдържа в себе си и трагедия, и други елементи", казва още Донков, пише България днес.

Той разкри, че онова, което го е привлякло в пиесата, е, че тя преминава през няколко жанра, докато накрая достига до "Тази безжанровост на самия живот". Актьорът допълни, че репетициите минават в много добър и позитивен дух. "Винаги съм работил с хората с позитивен дух и спокойствие, така беше и в "Орфей" с Йерней Лоренци, така и сега с Павел", заяви Донков.

Иначе Динката ще продължи да играе и в Народния театър, но засега не искал да участва в нови спектакли там. "Не съм напуснал, но в момента предпочитам да пробвам и в провинциалните театри", казва Донков.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БгТопИдиот🇧🇬

    8 2 Отговор
    Радинка мое да е взема стига да може да готви мусака.
  • 2 Леле мале

    14 0 Отговор
    Тоя видински Квазимодо пък кой ли го харесва?

    Коментиран от #6

  • 3 Тия цъфналите

    7 0 Отговор
    Въобще не ме интересуват!
  • 4 Зарежи

    9 0 Отговор
    Ги тези шмърконделси ! Наркоман хубав няма !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 абе,

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Леле мале":

    Щом има заблудени които се хващат с убавеца Башар Рахал защо да няма и за този.Има отчаяни женици и кълват на всичко.