27 Октомври, 2024 10:39 1 254 7

Анджела, която напусна Big Brother, разкри изненадващи факти за себе си

  • анджела-
  • биг брадър-
  • big brother

Тя е била много добра волейболистка

Анджела, която напусна Big Brother, разкри изненадващи факти за себе си - 1
Кадър: Youtube

Скандалната Анджела разкри истинската причина за напускането си от къщата на Big Brother. Тя си каза всичко в подкаста на "Голямата сестра" и дори загатна, че би участвала отново в култовото риалити. Какво още обаче би показала Анджела?

Анджела разказа пред водещата Елена за един от най-забавните моменти, който е останал скрит за зрителите на "Биг Брадър". Съквартирантите са имали забавно предизвикателство, в което е трябвало мъжете да имитират жените и обратното. Анджи разказва в “Голямата сестра” как Марио е трябвало да влезе в нейните обувки и да облече женски дрехи, а резултатът ще изненада мнозина.

Флиртът между поп-фолк дивата Атижа и агент Петър също беше тема на разговора между Анджела и Елена. Според провокативната съквартирантка агент “Енигма” не е на нивото на певицата. Защо Анджела би отказала да е в ролята на Петър и как тя би победила играта?

Анджела разказа и за собствения си любовен опит. Тя сподели, че като малка ѝ е внушавано, че не заслужава любов. Нейната приятелка обаче в момента ѝ е позволила да открие нови страни в себе си и да се научи да обича.

Анджела разкри изненадващ факт за себе си. Тя е била много добра волейболистка и дори е тренирала като олимпийска надежда. Семейните ѝ проблеми са обаче в центъра на това пътят ѝ в спорта да стане труден. В “Голямата сестра” тя споделя причината да спре да се развива в спорта.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Цената ?!

    9 0 Отговор
    другото е без значение

    Коментиран от #6

  • 4 Някой си

    7 0 Отговор
    Нота телевизия да я взима за водеща на предаването сутрин...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гонзовица

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Цената ?!":

    30-100/час-150
  • 7 Гошо

    1 0 Отговор
    много мургава е тази
    не става за н....