28 Октомври, 2024 08:48 1 864 8

Деян Донков отново влюбен в колежка

  • деян донков-
  • анна кошко-
  • влюбен

Според слуховете актьорът бил силно очарован от сексапила и таланта на Анна Кошко, с която си партнира в бургаския театър

Деян Донков отново влюбен в колежка - 1
Снимка: БГНЕС

Деян Донков е влюбен – това е най-новата хипотеза за сърдечните трепети на прочутия актьор, която циркулира между София и Бургас. Както вече се знае, в крайбрежния храм на Мелпомена той репетира в ролята на инспектор. Пиесата е „Гнездото на гарвана" на Дон Нигро, а героят на Деян трябва да разнищи убийство, случило се в имение, обитавано от няколко поколения жени. В романтичните и секси тоалети на една от тях влиза младата и красива Анна Кошко, позната на телевизионната публика от сериала на БНТ „Войната на буквите“. Сластната блондинка, родена в сибирския град Томск, е ученичка на известната режисьорка Лилия Абаджиева в арт колежа „Любен Гройс“. Преди време името на Анна Кошко беше тиражирано и покрай неин предполагаем романс със Зоран Петровски, бившия мъж на Силвия Петкова, пише marica.bg.


Според слухове по „Раковска“, Деян Донков, който макар и свободен като вятъра след раздялата с Радина Кърджилова остава все така абсолютно отдаден и отговорен баща на тримата си сина – Деян, Христо и Йоан, е бил силно очарован от сексапила и таланта на Анна. Общата им премиера е на 18 ноември в Бургас, където Донков гостува като звезда.

Другите му партньорки в спектакъла са Аглика Бояджиева, Ива Трифонова, Милена Маркова и Пепа Николова. Режисьор е украинецът Павел Гатилов, за когото това е второ заглавие на сцената в Бургас, след като през миналия сезон дебютира в морския град с "Летните оси ни хапят даже през ноември". Сценографията и костюмите са на Жанета Иванова. Павел Гатилов описва историята като микс между кримка, комедия и трилър. Точно това преплитане на жанровете е супер атрактивно за Деян Донков, който е много силен в подобни трактовки, движещи се по ръба на абсурда.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БгТопИдиот🇧🇬

    9 2 Отговор
    Хубава нива за оран и засаждане..
  • 2 Еее...

    12 1 Отговор
    Ама то трябва и да може да аве! Тая млада мацка иска обслужване както на Порше!
  • 3 да снима филми

    4 1 Отговор
    като пуснат някоя сапунка . и жиагри не помагат .
  • 4 айде бе

    5 1 Отговор
    ПАК ЛИ ВЛЮБЕН...изглежда тоя има богата баба и е единствен наследник
    Я да видим и в коя...
  • 5 няма лошо

    6 0 Отговор
    ама с отвеса ко ше прайм
  • 6 Kaлпазанин

    9 0 Отговор
    В днешно време е модерно да се влюбваш всеки ден в различни хора ,преди време когато не знаехме какво е лбгт ,един баща имаше по три деца най малко ,а сега едно дете си има и израства с по трима бащи ,

    Коментиран от #8

  • 7 Симо

    4 0 Отговор
    Дърт козел, млада върбя лющеше! Или поне иска да лющи!!
  • 8 „Добър„

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Kaлпазанин":

    Блазе ти..с три бащи..фантастично🙌