25 Април, 2014 18:58 4 400 0

Певци представиха първия БГ арт еротичен клип (видео)

  • вяра атова-
  • боян ковачев-
  • видео-
  • клип-
  • сингъл-
  • "цифра време"

Той е към новия сингъл на Вяра Атова и Боян Ковачев

Вяра Атова и Боян Ковачев представиха новия си сингъл и видеоклип “Цифра време” с двоен лайв снощи – първо на официална медийна промоция в Opera Café, а после и на сцената на най-голямото столично черно парти - Vanity Black в клуб Mascara. Вяра Атова зарадва гостите и с акустичен сет, включващ световни поп хитове в неочакван аранжимент, със специалното участие на Михаил Филипов (клавир), Лазар Бенов (перкусии), Иво Лобутов (китара) и Мария Тодорова (вокали).

Провокативното видео към парчето „Цифра време” на Вяра Атова и Боян Ковачев за първи път у нас смесва красиви арт кадри с класна и изтънчена еротика. Главните роли се изпълняват от младия актьор Мартин Смочевски, познат като Рафаел от "Под покритие" и екзотичната красавица Виолета Во Ван. Режисьор е Бойко Щонов, който от 7 години живее и работи в Барселона, където е снимал една от най-хитовите рекламни кампании, включваща играчи на едноименния футболен клуб, а също клипове за водещи алкохолни брандове и най-голямата козметична компания в света.

„Цифра време” е първият му клип за български артист. Самото парче  е модерен поп от най-висока класа, продуциран от Боян Ковачев, нашумял с „Под открито небе” на VenZy, и който от години работи в студиото с артисти като Графа, Любо Киров, Орлин и Мария Илиева.

Промоцията на „Цифра време” ще се запомни и като събитието с най-голяма концентрация на звезди през последните месеци. Графа, VenZy, Vessy Boneva, Поли Генова, Йоанна Драгнева, Константина Живова и още много бяха само част от ВИП гостите, които уважиха представянето на новия музикален проект на Вяра и Боян. Приятелите и колеги на музикантите се включиха по-късно специално за партито и се забавляваха до малките часове на нощта.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА