16 Май, 2014 13:30 3 474 0

Дете чудо в последния полуфинал на „България търси талант”

  • българия търси талант-
  • шоу-
  • дете чудо

Колкото и запомнящи се да бяха талантите тази седмица, журито продължи да предизвиква силни емоции в залата

Следващата седмица е последната полуфинална надпревара в шоуто „България търси талант”. След като попинг чудото Бехайдин Симеонов и NNS Crew се присъединиха към талантите,  които ще се борят за голямата награда от 60 000 лв. и  титлата „Талант на България”, на 19 май последните кандидати ще застанат пред Любо, Ваня, Есил и Асен.

Идния понеделник Мария Силвестър ще посрещне на сцената 5 годишната Магдалена Димитрова, капитана Guthbert Joseph, старозагорският изпълнител Николай Димов и гласовете на момичетата от вокална формация Сидера.

Журито и зрителите ще могат още веднъж да изпитат знанията на любознателния Джулио Илиев, както и да се насладят на огненото шоу с пойове, което са ни подготвили участниците от огнена формация Феникс. На кастинга децата от CREATORS изпълниха цялата сцена и бяха сред фаворитите, но дали ще бъдат толкова очаквани и харесвани след представянето им на полуфинала предстои да стане ясно след шестия концерт на „България търси талант” по bTV.

Индивидуални и групови изпълнения до този момент имаше много, но любовен дует като този на Полина и Младен от Велико Търново щe бъде само един. Още една доза фрийстайл ще дадат триото Марио, Антон и Георги, в един ритъм със зрителите ще влезе танцьорът Димчо Мадамлиев, а Ани Иванова ще разкрие още от способностите си по жонглиране.

Колкото и запомнящи се да бяха талантите тази седмица, журито продължи да предизвиква силни емоции в залата. Ваня и Есил бяха обект на постоянен интерес от страна на зрителите, които по време на всяка рекламна пауза пристъпваха плахо с молба за снимки и автографи. Освен с феновете си, по традиция журито се забавляваше, правейки си селфита, а пред цяла България Есил Дюран успя да си извоюва честта да седне дори за малко до актьора Асен Блатечки. С помощта на шеги и закачки певицата развали подредбата на членовете на журито и настани актрисата до колоритния Любен Дилов-син.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА