23 Май, 2014 14:29 2 294 0

Бик счупи ребрата на пастир, кон ритна дете (обновена)

  • бик-
  • пастир-
  • счупи ребрата-
  • бургас

Инцидентът е станал вчера около обяд в село край Сунгуларе

62-годишен мъж от сунгуларското село Черница е в болница с опасност на живота, след като е бил нападнат от бик, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Инцидентът е станал вчера около обяд когато бикът се втурнал към пастира и го повалил. Мъжът е настанен в болницата в Бургас със счупени ребра и наранявания по главата, с опасност за живота.

Работата по случая продължава.

Тригодишно момиченце на име Вяра от Долно Езерово пък е със счупен череп и мозъчен отток, след като е ритнато от кон, съобщава "Бургас Инфо". При падането детето, което е от ромски произход, си е ударило главата в камък. Случката се е разиграла в късния следобед на 22 май. В момента момиченцето е в Реанимацията на МБАЛ-Бургас и е в стабилно състояние.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА