26 Май, 2014 17:01 1 360 1

Юлиан Константинов счупи крак

  • юлиан константинов-
  • като две капки вода-
  • фънки-
  • счупен крак

В шоуто Като две капки вода ще го замества Фънки

Неприятен инцидент вкара един от членовете на журито на шоуто „Като две капки вода” - Юлиан Константинов в болница. Късно снощи той е претърпял инцидент по време на абитуриентски бал, в който чупи крака си, съобщава Нова телевизия.

„Добре съм, не се притеснявайте за мен”, сподели Юлиан от болницата и увери зрителите, че заместникът му ще се справи перфектно.

Заради тази случка на негово място днес ще седне не кой да е, а кошмарът на Къци – Фънки. Маги Халваджиян разбира късно през нощта и се притеснил кой ще замести днес в „Като две капки вода” Юлиан. Чул се с Фънки, който многократно не успява да гостува като жури поради натоварен график, но сега се съгласил веднага.

Сред участниците в „Като две капки вода” днес ще има и герой с изваден мъдрец. Иво Танев не успял да издържи болката и се наложила операция. Днес ще го видим като Евлис Пресли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Troll

    1 0 Отговор
    Само като му видя физиономията на този ми става лошо, така му се пада