Last news in Fakti

28 Май, 2014 13:13 824 1

Започва втората част от европейското турне на Sepultura

  • sepultura-
  • турне-
  • европейско

На 8 юни са в София

След като първата част беше тотално разпродадена, утре стартира втората част от европейското турне на Sepultura, в която попада и българската дата.

Концертът е на 8 юни от 20.00 часа в столицата. Сцената ще открият румънците от Dark Fusion, след което ще се качи официалния български съпорт, момчетата от New Disease.

Sepultura са феномен, който с творчеството си винаги е показвал развитието и тенденциите в твърдата музика. От 30 години насам бразилската четворка ни дарява с уникално брутален микс от metal, hardcore, thrash, punk и tribal , който надали би могъл  да бъде по страстен или интензивен.

Това което започва през 1984 година в Belo Horizonte много скоро се превръща в metal ураган, постоянно развиващ се с непредсказуеми бъдещи размери особено след привличането през 1998 година на американския вокалист Derrick Green.

След раздялата със семейство Кавалера, корекцията в творчеството, напасването в групата и неуморната работа закономерно дойде и успеха на последния албум на групата наречен „The Mediator Between Head and Hands Must Be The Heart”.

Напълно логично и 70% от концертите се разпродават напълно. В момента групата е във върхова форма - точно такава каквато сме свикнали да я виждаме и чувстваме. Но за да го разберете просто трябва да си дадете шанс и да видите бразилската легенда на живо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радослав Григоров

    0 1 Отговор