Last news in Fakti

31 Май, 2014 15:23 1 205 0

Куентин Тарантино излиза с Ума Търман

  • куентин тарантино-
  • ума търман-
  • кан

Той винаги е твърдял, че актрисата е неговата муза

Американският режисьор Куентин Тарантино  е започнал романтична връзка с актрисата Ума Търман, съобщи “US Weekly”.

Двамата се запознаха за първи път по време на снимките на филма „Криминале“, който излезе през 1994 г. Тарантино не еднократно е заявявал, че актрисата е музата на неговата кариера. Двамата демонстрираха близки отношения по време на филмовия фестивал в Кан. Според „Дейли Мейл“ връзката помежду им е започнала, след като Търман се раздели с дългогодишния си годеник Бюсон Ума, от когото има една дъщеричка. Преди това 44-годишната  актрисата бе омъжена за актьора Итън Хоук, от когото има още две деца.

Според “US Weekly” 51-годишният режисьор е бил влюбен в своята муза от години, като е чакал моментът, в който тя най-сетне ще е свободна, за да я спечели. Тарантино никога не се е женил и няма деца, но вече се спекулира, че двойката си е купила общо имение в Южна Франция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА