Last news in Fakti

3 Юни, 2014 11:50 2 940 2

Алекс Раева планира сватба в чужбина

  • алекс раева-
  • планира-
  • сватба-
  • чужбина

Ако има сватба, ще е далече, във водата и с много малко хора, споделя певицата

Алекс Раева говори откровено за любовта си с диджей Дончо и бъдещите си планове в новия брой на списание LOVE style.

Певицата сподели, че ѝ е било тежко в самото начало, тъй като не знаела дали бракът му е приключил, а нямала никакво намерение да разделя двама души.

Това попречило на Алекс да се влюби в него веднага. Друга причина били прекрасните професионални взаимоотношения между двамата, които Алекс не искала да разваля.

"Една година, през която работихме заедно, не съм го гледала като мъж, нито той мен като жена. Дори го бях определила като борсук. Но един ден пътувахме за участие и по средата на пътя той ме целуна. След време му казах, че ако не го беше направил, никога нищо нямаше да стане между нас", признава Алекс Раева пред списанието и допълва:

"Дончо е изключително добър, любезен и услужлив и с моите родители. Затова майка ми и баща ми казват, че ако случайно някога се разделим, ще се откажат от мен".

Двойката все още няма наследник, но искат да се сдобият с такъв в най-скоро време. Те нямат против той да бъде заченат, докато са на дайвинг в чужбина, като сватбата им също няма да е в България.

„Ако има сватба, ще е далече, във водата и с много малко хора", споделя Алекс Раева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димитър

    3 0 Отговор
    ама че тъпотия
  • 2 gorski

    0 0 Отговор