Last news in Fakti

9 Юни, 2014 10:53 1 563 0

Мелани Грифит и Антонио Бандерас се развеждат

  • антонио бандерас-
  • мелани грифит-
  • развод

Грифит е задействала процедурата по развода

Актрисата Мелани Грифит е задействала процедура по развод със своя съпруг Антонио Бандерас, съобщи Би Би Си.

Двамата актьори са женени от 18 години и имат 17-годишна дъщеря на име Стела. Двамата заедно са решили да прекратят своя брак и да запазят останалите им красиви спомени от него. Това беше втори брак за 53-годишния Бандерас и четвърти за 56-годишната Грифит. Двамата се запознаха по време на снимките на романтичната комедия „Двама са твърде много“.

Причината за раздялата е „непреодолими различия в характера“. Мелани Грифит иска родителско попечителство над тяхната обща дъщеря Стела и родителска издръжка от Бандерас. Според близки до съпрузите, те са били в обтегнати отношения от доста време и официалната им раздяла е била само въпрос на време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА