Last news in Fakti

16 Юни, 2014 12:47 1 197 0

Преслава Пейчева с ново видео за рожденния си ден

  • преслава пейчева-
  • видео-
  • видео

Текстът и музиката са дело на талантливата певица

Певицата Преслава Пейчева представя нов самостоятелен сингъл във фънки-денс стил. Текстът е нейно дело, a песента е вдъхновена от топлите спомени за летни емоции. Музиката е написана от нея, заедно с пианиста и композитор Ясен Велчев, който прави и аранжиментa на “Среднощни хора”.

Тандемът Тихомир Рачев и Павлин Даскалов заснеха изпълненото с цвят и настроение видео. Тихомир е един от топ модните фотографи, но е известен и с подводно снимане. Двамата с Павлин са носители на две първи награди на Международния София Филм Фест от селекцията на Sofia Short Challenge за музикален видеоклип за 2012 и 2013 г.

За заснемането на видеото към “Среднощни хора” екипът избра едни от най-красивите и живописни черноморски локации. Освен сред природната среда, ще видим Преслава да се забавлява и във “влюбения град” във фънки ритъм с други млади дами.

За цялостната визия и стайлинг на певицата се погрижи популярният с креативността си Слав Анастасов, който взима участие и в самото видео.

“Среднощни хора” дава началото на най-хубавия сезон, за който Преслава Пейчева е подготвила още летни музикални изненади.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА