Last news in Fakti

23 Юни, 2014 15:19 1 052 0

Том Круз преговаря за малка роля в Междузвездни войни

  • междузвездни войни-
  • том круз-
  • роля-
  • актьор

Холивудската звезда се е срещнала с режисьора Дж. Дж. Ейбрамс в Лондон, за да обсъдят дали той ще има епизодично участие във филма

Актьорът Том Круз може да получи мъничка роля в "Междузвездни войни: Епизод 7", съобщи Скай нюз“.

Звездата от „На ръба на утрешния ден“ беше в Лондон през последната седмица и се смята, че води преговори с режисьора на лентата  Дж. Дж. Ейбрамс както и други важни клечки, занимаващи се със седмата серия от междузвездната сага.

"Том е в Лондон повече от една седмица. Срещна се с Джей Джей и други хора от екипа на "Междузвездни войни". В събота той вечеря с петима от тях. Джей Джей обича да работи с Том когато има възможност", твърди източник на вестник "Сън".

Междузвездни войни" има нужда от звездно присъствие, след като главният актьор Харисън Форд, който отново влиза в ролята си на Хан Соло, претърпя операция по спешност и няколко месеца няма да има възможност да работи. Форд счупи левия си крак на снимачната площадка.

Сюжетът на Епизод 7 се държи в строга тайна, но се знае, че действието ще се развива 30 години след края на Завръщането на джедаите.

Снимките на „Междузвездни войни: Епизод 7 вече започнаха в „Пайнууд студиос“, в Бъкингамшир и се очаква да излезе по Коледа през 2015 г.

Круз и Ейбръмс са работили заедно по Мисията невъзможна 5, който също се очква да излезе в края на следващата година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА