Last news in Fakti

5 Март, 2020 10:00 8 355 46

Партия на Цветанов? - Да, в коалиция с ГЕРБ

  • цветан цветанов-
  • герб-
  • партия-
  • коалиция

Патриотите ще последват съдбата на реформаторите и ще изчезнат от парламентарната сцена

Партия на Цветанов? - Да, в коалиция с ГЕРБ - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Една фейсбукарска клюка шета тия дни из татковината ни. Бившият втори в ГЕРБ гласи партия. С всеки изминат ден въпросът не е дали, а кога. И дата има нарочена за прощъпулника, но това не е най-важното.

Възможна ли е партия на Цветанов? Абсолютно да. Той е доказан партиен строител и изборен биткаджия. Цветанов, макар и извън политбюро на ГЕРБ, все още държи силни фактори в партията. Негова е председателката на парламента.

Негова е и шефката на парламентарната група. Негови са поне две-трети от областните координатори. Повече от половината преизбрани кметове от ГЕРБ са също хора на Цветанов. Което ще рече, че немалко структури ще отидат при бившия втори, и то в пакет.

Въпросът е какво след това. Аз виждам бъдеща коалиция между ГЕРБ и новата цветанова партия. Патриотите ще последват съдбата на реформаторите и ще изчезнат от парламентарната сцена. На Бойко ще му е нужен нов партньор. Цветанов става за тази работа.

Всъщност, Борисов и Цветанов са като скачени съдове. Те не могат един без друг. Твърде много знаят помежду си. А иначе Бойко може с едно телефонно обаждане да смачка Цецо. Гешев знае какво да стори. Да, ама не го прави. Сетете се защо...

Коментарът е от фейсбук


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой си

    127 11 Отговор
    Само луд би гласувал за ЦветанЪт на мисълта!

    Коментиран от #15, #16, #31, #40

  • 2 КЛЮКАР

    105 10 Отговор
    Не знам само Цвъки, с какви очи ще застане пред хората.

    Коментиран от #10, #14, #21, #30

  • 3 Йосарян

    73 8 Отговор
    Да напечатаме едни бюлетини а цецко! Смех.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 назарян

    74 9 Отговор
    С каквато и подкрепа отвън, Цецко няма шанс за нищо, компрометиран е отвсякъде.
  • 6 BAI OI

    21 6 Отговор
    Piramidi asansiori
    f 16 i KTB
    Magistrali Barseloni
    gfaroveve i gafove
    tol taksi i balyci za milqrdi
  • 7 Илко

    58 6 Отговор
    Интересно ми е този, откъде има толкова много пари, за скъпи имоти. А сега и пари вади за партия.В държави, който не прикеиват такива мафиоти, а искат доказване на доходи. Този досега да са му взели всичко и да е в затвора. Сащ така си вкарват мафиотите, за неплатени данъци. Немците и те а България кога? Иначе ред ще има кога цъфнат налъмите.
  • 8 Бачо Киро

    46 4 Отговор
    Ми може и сам правителство да сбере. То човек като слуша все никой не гласувал за герб, а все те на власт... Или ги е срам да си кажат, или чувалите са повече... Цецко обича да носи чували все пак... Как в тази страна вместо да ходи в пандиза за укриване на данъци примерно (вписване на невярна цена с цел избягване на данъци си е престъпление, колкото и разни идиоти да обясняват, че било ОК), той партийка си правел... Аз като казвам, че от всичките тези циреи оттърване без крути мерки няма, псевдо демократите ми обясняват, че не било демократично...
  • 9 Кога

    13 39 Отговор
    Истински стратег и боец независимо от условията,записвам се
  • 10 Абе

    39 5 Отговор

    До коментар #2 от "КЛЮКАР":

    Това едва ли ще му е проблем на тоя темерут, той отдавна е доказал(както и 90% от БГ "политиците")че е гьонсурат и колкото и да го плюят просто ще си отвори някое чадърче да се пази от плюнките........
  • 11 Посейдон

    31 2 Отговор
    И Цецко не се оставил без да се подсигури, едно ймелче и може да скрои доста шапки!
  • 12 Философа

    35 1 Отговор
    Доста е спорно кой кого държи от двамата с компромати!
  • 13 Герб

    36 5 Отговор
    Този е тъп ама много тъп и това нито пробутва некакъвси главен редактор демек това е новата кука за ловене на балъци требва и герб да изчезне това са пасмина и тройкаджи тъпоцш
  • 14 ТРОПЧО

    32 6 Отговор

    До коментар #2 от "КЛЮКАР":

    ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА С КВИ ОЧИ ЧЕ ТО ГЕРБАДЖИИ ИМАТ ЛИ ОЧИ НЕЕЕЕ ТЕ СА СЛЕПИ ГЛУХИ И НЕВЕЖИ СЪС СЪЩИТЕ ОЧИ С КОИТО БОКО СТОИ ПРЕД БЪЛГАРИТЕ И ЛЪЖЕ КАТО ЦИГАНИН С КВИ САМО ВИЖТЕ ПОСЛЕДНИТЕ РЕМОНТИ НА ГРАФА И КО ЗЕХА ПАРИТЕ РАЗДЕЛИХА ГИ И ТЕГА КОИ ЩЕ ПЛАЩА ПАК САФИЯНЦИ ОТ ДААНАЦИТЕ НАЛИ СТИГА ГЛУПОСТИ НИЩО ХУБАВО НЕ СХЕ СЪТВОРИЛИ ГЕРБАДЖИИ САМО КРАДЕТЕ И ТОВА Е ВИЖТЕ МАГИСТРАЛАТА МЕЖУ ЧИРПАН И СТ. ЗАГОРА КОЛКО ГОДИНЕ ВЕЧИ НЕ Я РЕМОНТИРАТЕ ЧАКАТЕ ДА ИЗТЕЧЕ ГАРЙНЦИЯТА НАЛИ И ПОСЛЕ САМО ЗА МИЛИОНИ ГОВОРИТЕ ОГРАНИЧЕНИЕ 90 НА МАГИСТРАЛА КАДЕ ГО ИМА ТОВА КАЖЕТЕ НИКАДЕ САМО В БУЛГАРИСТАН НАЛИ ИНАЧЕ СМЕ МНОГО ЗАГРИЖЕНИ ДА СИ КУПУВАМЕ НОВИ КОЛИ ЩО ДАИТЕ САМО ЕДНА ПРИЧИНА САМО ЕДНА ЗАРАДИ ХУБАВИТЕ ПЪТИЩА ЛИ ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ СМЕ БОГАТИ ЛИ ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ ДАНАЦИТЕ НА НОВИХЕ КОЛИ СА НИСКИ ЛИ ЗА КАКВО КАЖЕТЕ И ЩЕ ПОЧНЕ НАРОДА ДА ГО ПРАВИ НЯМАААААААА НЯМА ЩО ИСКАТЕ ЧИСТИ ГРАДОВЕ А ОКОЛОВРЪСНИТЕ ПЪТИЩА С ВИНЕТКИ ЩО ДА ЛАПАТЕ НАЛИ НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ТОЛКОВА ЗАГРИЭЕНИ ЩО НЕ СИ ЗАДАДЕХЕ ВЪПРОСА КАК ЖИВЕЯТ ХОРАТА С 1000 ЛВ. А ПЕНСИОНЕРИТЕ С 200 ЛВ. КАК ЛИ В МИЗЕРИЯ И КО ЧАКАТЕ ДА ВИ ПЛАЩАТ ДАНАЦИТЕ ДА НЕ КРИЯТ ДА НЕ ВИ ЛЪЖАТ НЕЕЕЕЕ НЯМА ДА Я БЪДЕ ТАЯ НЯМА КВО ДА ЯМ А ЩЕ ВИ ДЕКЛАРИРАМ НЯКВИ ДОПЪЛНИТЕЛПИ ПРИХОДИ ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ЧАКАИТЕ
  • 15 Ще купува и подкупва

    14 1 Отговор

    До коментар #1 от "Някой си":

    И заедно с хамериканците както и до сега.
  • 16 Еблю

    32 5 Отговор

    До коментар #1 от "Някой си":

    Не е нужно да се гласува за Цветанов просто американците ще го назначат и няма да е коалиция с ГЕРБ .Много станаха скандалите около Борисов и неговата партия което не се харесва на ония отвъд океана,плюс това Цветанов е върл привърженик на САЩ и противник на Русия.Никой няма да ни пита дали харесваме този продажник
  • 17 Ахахаха

    18 6 Отговор
    Това е наистина една добра новина! Предани калинки и мисирки на Цвък ще вземат 3-5% от гЕрбавите и всичко ще си дойде на мястото!
  • 18 ай де бе

    35 6 Отговор
    Тоя евроатлантик вместо да лежи в затвора за корупция, пак гледа към властта. Изключително нагъл.
  • 19 оня с коня

    17 14 Отговор
    Некои Наивници се надяват Цветанов да отхапе от Електората на ГЕРБ и да обезсили Партията,като изобщо не им минава през Ума,че просто ще ИЗКУПИ Неизкупените свободни Гласове.Отделно пък че с колкото и Депутати да влезе в НС,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще подкрепя ГЕРБ,при това провеждайки възможно НАЙ-ТВЪРДАТА Политика спрямо БСП и разни Русофилски Течения в Държавата.
  • 20 тече

    18 7 Отговор
    мобилизация на всички всички боклуци в страната, старата колониална администрация тотално се провали и не смее да се покаже пред народа, затова пускат в играта последните политотрепки, 7/8 Слави, Цвъки и прочие набързо мобилизиран отпадък.
  • 21 чичо

    8 34 Отговор

    До коментар #2 от "КЛЮКАР":

    С очите на партията на Радев,Манолова и Нинова-БСП,която открадна не къщички,а милиарди,която уби хиляди българи,която няколко пъти фалира България.Защо тях не питаш?

    Коментиран от #27

  • 22 Боже боже

    22 2 Отговор
    Сигурно партията му ще се казва “развален пъпеш”
  • 23 боцмана

    29 1 Отговор
    Партията ще се казва "Апартамент"
  • 24 Активист на БКП

    7 24 Отговор
    Ще гласувам за този изключително интелигентен мъж !!!
  • 25 Пунта Мара

    18 2 Отговор
    Стават. За агенция недвижими имоти "Асансьор -Барселона пропърти" АД. Тия са оперирани от срам.
  • 26 1234

    16 2 Отговор
    Никакъв шанс ... Козяк вадят още козове да не ни изтърват, но с това което ни причиниха за 30 г и с натрапените си бази нямат шанс! Янки го хоум ....
  • 27 КЛЮКАР

    14 3 Отговор

    До коментар #21 от "чичо":

    А тези, дето ги защитаваш така пламенно, от коя партия са се пръкнали????. Всички са от едно котило.

    Коментиран от #41

  • 28 gnom

    2 7 Отговор
    Не се хабете! Довечера му е учредителното събрание в Русе, в Доходното здание!
  • 29 Умно село

    16 0 Отговор
    Тоя като някой ЧСИ Е опериран от СРАМ!
    Цялата ни власт е такава недоклатена и комплексирана.
    Не виждат по надалеко от клюна си.
    У нас и Covid - 19 и емигранти не ни искат от такива "успешни" послушни €€€ $$$$ политици.
    За тях е важно в семействата им да цари МИРИ РАЗБИРАТЕЛСТВО И ДА ПАДА МНОГО КЕЛЕПИР!
    Майната му на народа! То пък и един мургав народ:-)
  • 30 С вътрешен асансьор

    15 0 Отговор

    До коментар #2 от "КЛЮКАР":

    Цвъки няма да застане с очи пред българите, а с вътрешен асансьор до хола на апартамента си. Заслужил Цвък с продажничество! Ха-ха-ха! Ало, гробарите, риете ли нови гробове? Или друго не можете?
  • 31 DRISNIATA metev

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Някой си":

    KOE LI LAYNO NE NAPRAVI PARTIA V KOCHINATA?! ABE PEDERAZ TURSKI,TI ZASHTO NE BLIZHESH NASRANIAT GUs NA TUPAKA boriSOFF,A UMUVASH,MAIKATA DA TI EBA?!
  • 32 лсад;смцд

    9 5 Отговор
    Ц.Ц. знае как да "брои" бюлетини на изборите. Така че смятайте го за влязъл в НС.
  • 33 Morgoth

    2 6 Отговор
    Подобна коалиция е леко безсмислена, защото няма да генерира повече гласове отколкото, ако ГЕРБ са сами. Всички гласове за Цветанов ще дойдат от електората на ГЕРБ. Крайният резултат може да бъде първо място за БСП.

    Коментиран от #34

  • 34 лсад;смцд

    12 4 Отговор

    До коментар #33 от "Morgoth":

    Крайният резултат ще е пак ГЕРБ на власт с помощта на Цветанов. Изобщо не се надявайте на промяна. А вие тука си философствайте и тракайте по клавиатурите.
  • 35 Byg

    8 4 Отговор
    Струва ми се че това е поредния боклук който се тиражира с една единствена цел , да накара патриотите да настръхнат и да счупят коалицията. Едва ли ще се получи , особено с такива елементарни стъкмистики , тоз на Цветанов онзи на Цветанов , ташаци на рояци

    Коментиран от #36

  • 36 лсадсмцд

    4 6 Отговор

    До коментар #35 от "Byg":

    Никаква коалиция няма да счупи Цветанов. Подготвя нова победа за ГЕРБ, с нов коалиционен партньор.

    Коментиран от #37

  • 37 Byg

    8 4 Отговор

    До коментар #36 от "лсадсмцд":

    А Цветанов дали знае че ще прави партия , да не се изненада и той като го прочете.
  • 38 Българин

    12 0 Отговор
    Цветанов е опериран от срам.
  • 39 слаботоков

    10 1 Отговор
    Партията ще се казва:"Седемте апартамента "!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 чичо

    0 1 Отговор

    До коментар #27 от "КЛЮКАР":

    Тука си прав,така е,но някои,тъй да се каже идват на себе си,осъзнават се-надявам се,други не.И никого не защитавам.
  • 42 Цецо е велик не като Бойко

    2 1 Отговор
    Давай Цецо с теб сме!Много сме!Прави партия смело,че тоя народ на теб разчита. Предлагам да се казва ,,Американска солидарност"
  • 43 ПЕНКО

    5 0 Отговор
    ОТКЪДЕ "КЛЮНЧЕТО" ЦЪФТОК ЦЪФТОКОВ ИМА ПАРИ ЗА ПОЛИТИЧЕСКО -ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ ИЗЯВИ ??????????
  • 44 Гост

    2 0 Отговор
    От масонската. Той е масон, а там са най-"богатите на света. Отгермания коментари и негласуваи
  • 45 Чист

    3 0 Отговор
    Нагли до безбожие. До кога ще въртят хората в омагьосан кръг. Докато изпълнят програмата на плана ран-ът да останем три милиона все ще се самиизбират ако са взели и пари за това. В противен случай орговарят с живота си Тежка ни е съдбата Госпид да ни е на помощ. Борбата е на живот и смърт.
  • 46 ДОКО

    0 1 Отговор
    НАЙ ВЕРОЯТНО НОВОТО ПАРТИЯ ЩЕ СЕ КАЗВА АПАРТАМЕНТ ВГ ИЛИ FLAT BG..ОПИ