Last news in Fakti

6 Октомври, 2021 13:00 57 275 154

Стана ми жал за Кирил Петков

  • божидар чеков-
  • кирил петков-
  • продължаваме промяната

Личен суверенитет няма

Стана ми жал за Кирил Петков - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

От интервюто му по Нова ТВ не стана ясно дали се гласи за депутат или за министър-председател. Въпреки пълната несигурност около неговата регистрация, той вече мисли за вдигане на пенсиите и заплатите. Отново сме в света на "Поразяващата ръка". В същото време обаче кандидат бъдещият управляващ предупреждава, че ако се взимат заеми те трябва да се инвестират в производство, а не в режийни разходи. В кое точно производство ще се инвестира, за да се получи мечтаната принадена стойност, която да зарадва служители и пенсионери, остава в тайна. Или за следващото интервю. Притиснат от водещите за променливите му декларации относно канадското гражданство, Кирил Петков вече не твърди, че е освободен след декларацията с подпис от български нотариус от 21 април. Документът от Отава с печат на канадското правителство е от 20 август.

Четири месеца един канадски гражданин е министър на България! Този способен млад мъж, с опит и успешен бизнес е пропуснал да се запознае с българските закони преди да встъпи в длъжност? Николаев мрънка, но явно се притеснява. Ако беше продължил обезателно щеше да стигне до тези, които са го назначили - генерал Янев или генерал Радев. Вместо Николаев ние продължаваме сами. Не беше ли по-коректно преди да ползва министерски средства, фактически за предизборна реклама, той и неговата сянка Асен Василев, да се представят първо на избори и само след като са избрани, да станат евентуално министри?

След като този въпрос остана под килима, Лора Инджова с половин уста попита "ако все пак се окаже, че вие не сте бил законно министър?" - Кирил Петков зае позата на защитник на българите от чужбина. Между тях имало много талантливи. Защо да не да участват в управлението на държавата? Отлична забележка! Защо обаче точно сега той се сети, че ги има? Нито Николаев, нито Инджова го попитаха - Вие господин Петков, по-талантлив ли сте от тях? Възмъжал сте в света на конкуренцията. Как победихте другите таланти останали в чужбина? С конкурс, томбола или тенис на маса?

Кирил Петков предчувства, че всичките му планове могат се срутят като замък от картон. Жалбите в Конституционния съд се трупат и чакат отговор. Преди време кандидатурите на Петър Бояджиев, Георги Пирински, Димитър Паница, Андрей Гюрковски и др. бяха отхвърлени без никакво колебание и за нула време. Вярно е, че тогавашните съдии нямаха по шест апартамента и сметки в Люксембург. Днес положението е различно, но всичко е възможно. Ако се стигне до разискване, Кирил Петков изяви желание да се защити сам пред съдиите. Аргументите му са интересни и заслужават внимание.

При положение, че политическа кариера в България зависи от подписа и печата на чуждо правителство - според него, самият суверенитет на държавата е застрашен. Въпросът е добър и заслужава отговор. Случаят с двойното гражанство на Кирил Петков е личен. Личен суверенитет няма! Този въпрос може да бъде разрешен само чрез промени в Конституцията, в интерес на всички българи, където и да се намират те.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 284 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Има Такъв Народ

    95 453 Отговор
    Гласувайте за ИТН.

    Коментиран от #22, #23, #79, #140, #142, #144, #146, #150, #153

  • 2 Последния Софиянец

    151 370 Отговор
    Кирчо ще е министър председател.И група с такова име сме направили във фейсбук.

    Коментиран от #47, #96, #145, #148, #152

  • 3 сила

    197 88 Отговор
    ЧЕКОВ,СМЕНИ РЪКАТА С КОЯТО СЕ ЗАДОВОЛЯВАШ....ей така,малко за разнообразие
  • 4 5577

    188 18 Отговор
    За това седнете на една маса, всеки да каже какво, кой, с колко и кога мисли да го направи и хората ще преценят за кой да гласуват. Нали за това са изборите. Ма да говориш непрекъснато как няма да стане. да плюеш опонента си и ние да преценяме кой е по малко оплют, вече два поредни избори го слушахме и до никъде не стигнахме. Дайте конструктивен диалог. Влезте в тия телевизионни студиа да ви видим. Не после да се чудите кой да стане министър.

    Коментиран от #116

  • 5 Агент

    117 94 Отговор
    и жал ? А в случая , брътвежите ти не докосват ни най - малко адресанта ! Поне не досаждай с тъпотиите си , а си карай старините , другарьо , а аудитория все в някой пенсиоперски клуб може и да намериш !
  • 6 мишо

    214 157 Отговор
    Позьорчо с тази текезесарка физиономия се изказва винаги неподготвен.Канадския българин Позьрчо.Смешен тип!!!!

    Коментиран от #101, #147, #151

  • 7 мунчо

    157 176 Отговор
    И коя е тая несигурност около регистрацията, която се привижда на поръчковия плювалник написал статията? Онай дъвка с гражданството има предвид. ИЗглежда е спал и не е разбрал че Петков вече си е внесъл документите за отказ. Както намекнаха и съдии от КС съдът вероятно изобщо няма да гледа казуса, тъй като той вече не е министър. Сигурен съм че даже и 1% от хората у нас не биха се отказали от канадство гражданство, което носи след себе си стотици привилегии за пътуване, за социални облаги, за канадска пенсия. Но ние трябва да си плюем, ей тъй за някой друг сребърник повече

    Коментиран от #12, #13, #69

  • 8 майката на костов

    201 187 Отговор
    Тоя келеш да не се гласи за министър, а за затвора!

    Коментиран от #154

  • 9 Някой си

    235 122 Отговор
    Абе лека полека ще му дойде акъла на тоя народ. Събрали се крадец, лъжец и една мошенгия ( за Спецов става дума) и се пробват с десни въдички леви шарани да къцат...емиии, ха да видим до къде ще я докарат. Иначе си прав, Чеков..дано повече се вслушат в думите ти.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 pbdan

    141 84 Отговор
    Имаше нещо като виц в миналото: Абе май ми подслушват телефона от милицията. - Защо мислиш така? - Ами едно пукане, cвиcтeнe се чува... Те ако те подслушват като от радио нa УКВ ще е звука. Та и Кирил Петков - ако е пратен от врaждeбнa Канада да ни разруши икономиката всички документи ще са му наред. Просто искат да го махнат и да се считат невалидни решенията му за ББР, язовирите, БКК...
  • 12 !!!!!!

    168 44 Отговор

    До коментар #7 от "мунчо":

    По твоята логика оня дето закла майка си и бащата си трябва да го пуснат, щото тогава е бил убиец, а днес не е!
  • 13 Пешо Папура

    191 67 Отговор

    До коментар #7 от "мунчо":

    Това, че си бил внесъл тогава документите, не значи че юридически не е бил двоен гражданин. Т.е- по времето на мандата му като министър, той е бил в нарушение на Конституцията.А това, че е подписал документ с невярно съдържание, автоматично попада под ударите на закона. Ако теб те хванат в подобна издънка, със сигурност ще опереш пешкира, че и хавлията даже. Но щом е за тия нахилените, значи всичко може. Това ако е държава, аз трамвай ставам. То, какво ли има да се чудим. Опрвдаха Магарешки, та тоя ли няма да пробутат. Пфу...тия ми били борци за демокрация. И защо не, докато има шаранчета като тебе.

    Коментиран от #59, #66, #139

  • 14 pbdan

    96 81 Отговор
    Каква промяна ще се случи в главата на един човек когато се откаже от второто си гражданство? По-умен ли ще стане, по-добър ли? Ако е решил да лобира за чуждата вече държава или е пратен от нея като агент, той отдавна да си е сменил гражданството. Едно разузнаване на която и да е държава няма да направи такава елементарна грешка.

    Коментиран от #42, #97

  • 15 Срам за страната

    188 75 Отговор
    Безсрамие, ако беше човек от народа щяха да го осъдят на 3години затвор. А този ни се подиграва усмихнато.

    Коментиран от #19, #20

  • 16 Джо Бай

    123 156 Отговор
    Мутрата е в паника от Кирил и Асен - отмориха му чекмеджета с милиарди в министерствата и показаха накъде изтичатнародните пари! А се канят и в затвора да го вкарат. Всички калинки на барикадата!

    Коментиран от #18, #74

  • 17 Мисирки ГЕРБ

    114 200 Отговор
    Плачете колкото искате. Той няма да е депутат, защото ще е министър председател. Радев президент, ПП първи и с правителство, Христо Иванов правосъден министър, Лозан Панов главен прокурор. Бойко и ГЕРБ....по направление и заслуги. Още ли ти е жал за Кирил Петков? Ние го решаваме това, ти може да си поплачеш

    Коментиран от #33, #41, #55, #100

  • 18 Чичо Гошо

    36 17 Отговор

    До коментар #16 от "Джо Бай":

    И ще го вкарат. А мисирки бол
  • 19 Пунта Мара

    30 11 Отговор

    До коментар #15 от "Срам за страната":

    Булю булю булю булю булю
  • 20 Чичак

    69 95 Отговор

    До коментар #15 от "Срам за страната":

    Точно така. Срам е Бойко Борисов. И три години са му малко
  • 21 Мисирка, сър

    74 33 Отговор

    До коментар #10 от "Алфа херинга":

    Страх тресе кочината
  • 22 Правителство

    73 83 Отговор

    До коментар #1 от "Има Такъв Народ":

    Без ГЕРБ ДПС и ИТН
  • 23 Еее ГЛАСУВАХМЕ за ит.н.

    89 69 Отговор

    До коментар #1 от "Има Такъв Народ":

    И кво като гласувахме за ит.н. ..... два пъти ни предадоха... 2 НС провалиха.... АЙДЕ У ЛЕВО!!!
    Сал БСП остана най сериозна и отговорна партя!!!!

    Коментиран от #92

  • 24 Бай Ганьо - BG

    78 13 Отговор
    "Я ДА СИ СТАНЕМ ДЕПУТАТИН,ДРУГО МИ НЕ ТРЕБЕ!"
  • 25 Чеков,

    56 72 Отговор
    Пак ли пишеш без да мислиш и разсъждаваш като пиянка в селска кръчма? Такива като теб само ръсят опорките на ГЕРБ и ДПС и с нищо не да полезни на родината си, България

    Коментиран от #39

  • 26 Еееех КАНАДА,....Ееееех ..КАНАДА

    121 75 Отговор
    ЩЕ ПРОДАМ.. ФАТМАШКАТА СИ ЛАААДАА...
    СЪД И ЗАТВОР за КАНАДСКОТО МЕНТЕ И ЛЪЖЕЦ
  • 27 КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД ИЗПЪЛНЯВА

    134 52 Отговор
    ПОЛИТИЧЕСКА ПОРЪЧКА НА ДРУГАРИТЕ ОТ ЧЕРВЕНАТА ДС ОЛИГАРХИЯ!
    .....И ПЪРВОКУРСНИК ОТ ЮРИДИЧЕСКИЯТ,..ЩЕ ВИ КАЖЕ ,ЧЕ
    ..КАНАДЕЦА Е ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ А ФАТМАКА--- ГНУСЕН ЛЪЖЕЦ И ПРЕСТЪПНИК!!!
    ..."ВСЕКИ ЕДИН ГРАЖДАНИН, НАРУШАВАЩ ЗАКОНИТЕ И КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ Е....ПРЕСТЪПНИК"!!!!
  • 28 ИВАНОВА

    126 34 Отговор
    Как ще се промени Конституцията на България по отношение на гражданството и правото да управляват такива хора-това ще важи занапред.Всяко престъпление се осъжда по силата на действащите закони,а не според евентуалната им промяна.В случая са виновни и Кирил Петков,и Румен Радев ,и министър председателя Янев.

    Коментиран от #64

  • 29 Този Чеков

    62 94 Отговор
    от няколко дни са го активирали да хвърля помия срещу Асен и Кирил. Май е на път на дърти години да си плюе на алибито... Да ба и завистниците жалки...

    Коментиран от #31, #40

  • 30 Топалов

    38 111 Отговор
    БСП е надеждата за оцеляване на България !

    Всичко друго е ментак.

    Коментиран от #32

  • 31 Г'ей ли си

    78 16 Отговор

    До коментар #29 от "Този Чеков":

    Или хомосоциалист ?
    Защо мислиш ,че Законите на страната не важът за Дебила и Лъжеца?!?
  • 32 Тъй де,..

    88 27 Отговор

    До коментар #30 от "Топалов":

    6 ПРАВИТЕЛСТВА НА БКП БСП-ДПС-ДС И ЕВРО РОМА....6 НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ И ФАЛИТИ!!
    ... БСП приключи, турче
  • 33 С тази

    83 10 Отговор

    До коментар #17 от "Мисирки ГЕРБ":

    С тази наглост и самонадеяност ще провалите България. Какви сте вие да решавате и да обиждате?! Провери значението на думата АНАРХИЯ,пък спри и помисли малко,защо в една правова държава,има закони и ВСЕКИ е длъжен да ги спазва.И всеки отговаря за постъпките си пред ЗАКОНА.Даже не искам да ти обяснявам за НЕПИСАНИТЕ норми и правила,които всеки здравомислещ човек ,също спазва.Иначе--хващай гората и живей като отшелник!!!
  • 34 Хайде бе!?

    80 25 Отговор
    А как така,всички мълчите като шарани за Спанише гяволето,което ни оправи за 800 дни.Та той се оказва,не с двойно а с тройно гражданство.Първо като испански гражданин,след това нашите царо лизо близо му дадоха българско.А сега след като се опитва през ЕСПЧИ- съда да търси от Русия 22 тона злато за което било на " фамилията" му,се оказа че е отдавна гражданин на сащ.Те не са на системата " иди ми,дойди ми! Ако се е отказал тогава,никой няма да му даде повторно гражданство,та и самия папа да бъде.Значи за Царо,мълчим,а за Кирчо олелия до Бога.При условие,че онзи става Премиер.Другият наш,световен абсурд,без аналог.Цар без царство,който става Премиер на държава с републикански модел на управление.И черешката на тортата: Куп мисирки, през време на Премиерстването му,в интервю се обръщаха към него с Ваше Величество!? - на кого е Ваше Величество,бе лизгари? На островите Лумба- Му мба,или на несъществуваща Нубия? Изтърбушена сб,,ирщ,,ина, а не нация.

    Коментиран от #50

  • 35 Българин

    33 32 Отговор
    Този дядка май го гони деменцията. Препоръчвам му да си прочете казаното в интервю в Гласове от 17.05.2011: Божидар Чеков: Избори 2011 – уседнали в заседналост!, в което излага обратна на сегашната си теза.
  • 36 Sion

    112 32 Отговор
    За всеки с два грама мозък е ясно, че тези двамцата са измамници, решили да ловят риба в мътни води.До изборите ще се сринат под 10%..
  • 37 Пенди

    21 38 Отговор
    Чуков, отвори си устата да мога да го извадя, бе! Или ти харесва така?
  • 38 Го4о

    110 45 Отговор
    Петков е вече мъртъв като политик, защото говори за морал, а не зачита закон и конституция!!!! Профан отвсякъде!
  • 39 Тошко

    80 27 Отговор

    До коментар #25 от "Чеков,":

    На кривата канадска ракета - Чеков е виновен!?!? Ха ха ха ха.......
  • 40 Чудна логика

    106 28 Отговор

    До коментар #29 от "Този Чеков":

    Значи Кирил Петков ни гледа в очите и лъже,а ние сме виновни,че не му вярваме?!Така ли?!Е после да не се чудите,ако не изпълни нищо от това,което ви обещава сега.Просто ще ви каже "Кьорав на карти не играе".
  • 41 Го4о

    91 31 Отговор

    До коментар #17 от "Мисирки ГЕРБ":

    Нито фатмака ще е президент, нито канадеца въобще ще е някакъв министър! Мунчо ще го съди Гешев, а канадеца ще го съди Тошко Африкански! И двамата драпат само за имунитет, ама нямааааааа!

    Коментиран от #91

  • 42 Някой си

    90 15 Отговор

    До коментар #14 от "pbdan":

    Голяма каша ти е в главата май..тук не става на въпрос за агент на чужда държава, нито за начин на мислене бе. Тук става дума за ВЪРХОВНИЯ ЗАКОН НА ДЪРЖАВАТА бе, еий, аланкоолу? Как така ще искат аз да спазвам законите, след като тези не ги спазват,а ? КАКВА Е ТАЯ ДЪРЖАВА БЕ ? Ти мало умен ли си или така си по рождение?
  • 43 Вида

    80 45 Отговор
    Лилипути, не разбрахте ли? От ГЕРБ по голяма и по европейска партия няма! Къде сте тръгнали?
  • 44 Аве Аз

    34 83 Отговор
    Както много добре видяхте С КАНАДСКИ МИНИСТЪР Е МНОГО ПО ДОБРЕ ОТКОЛКОТО С БЪЛГАРСКИ!!!

    Коментиран от #48

  • 45 Божидар Чекоров!! Много елементарно

    18 27 Отговор
    Чекоров, шиеш всичко с бели конци,!!! Елементарно Чекоров!!
  • 46 всички саПичoвe

    53 9 Отговор
    Кирчагата е пичaгa , Буци също е пичaгa , ама не им прави впечатление , че законът е такъв , какъвто е , добър , или лош , но трябва да се спазва така както е разписан.

    Коментиран от #85

  • 47 Механик

    55 12 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Министър Председател ще който нареди Херо Мустака.
    Вашата група няма никакви възможности да въздейства върху този процес, защото САЩ не ви питат и не ги интересува вашето мнение.
    Ако "кирчо" заеметоя пост, то щее защото така са НАРЕДИЛИ, а не защото вие имате група.
  • 48 Какво точно

    72 11 Отговор

    До коментар #44 от "Аве Аз":

    Какво точно е по-доброто?!Махна някакви хора и назначи на тяхно място свои.Добре поне,че от ДБ и БСП излязоха разумни и не се поведоха по раздаване на постове.Ама и Кирил Петков не се ли усеща ,че така се излага.То и Лозан Панов му каза,че не е редно да му предлага пост на главен прокурор и,че той,ако стане президент,с точно такива практики ще се бори.Тези момчета от ПП,явно някой много ги помпи,но те съвсем обнагляха.
  • 49 Чеков, толкова много тие жал за К Петков

    28 18 Отговор
    Че на мокри сайта и телефона ми чак!! Стегнисе, престани да Ревеш с крокодилски сълзи, всичко на мокри, стига рева!!
  • 50 Посетител

    44 8 Отговор

    До коментар #34 от "Хайде бе!?":

    Е, де! По-полека! Царя никога не е имал тия гражданства, за които говориш! Имал е т.нар. Нансенов паспорт и съответните испански и други документи на чужденци, пребиваващи в съответните страни! Не съм царедворец, през неговото управление че ни "оправи" - оправи ни! Факт! Но не мисля, че е нужно да хвърляме катран в повече от колкото е необходимо.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Киро

    20 9 Отговор
    Да връща милиардите на Боковите хора, докле е време, че става страшно, когато вместо 128 милиона ти пробутват некви 250 хиляди. Може да се получат всекакви сексцесии.
  • 53 Тредстоун

    58 14 Отговор
    Така е , по закон три години в кауша при неверни данни в подписани собственоръчно в декларация , което освен всичко друг те прави и доказан лъжец , а от там следва че не бива човек да се доверявана на такива доказани лъжци. Като вземеш и другото "п" от продължаваме подмяната което пък е доказан крадец от британското правосъдие .... , колко ли е близко до ума за какво всъщност гласуваш и на какви хора даваш властово позиции да разпределят парите ти.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Бойко идвай

    44 14 Отговор

    До коментар #17 от "Мисирки ГЕРБ":

    Стига Вече с този Борисов с този ГЕРБ Виновни са за всичко Аман от тъпаци шарани в БГ на всяка кука кълват Забравихте ли Чалгарите Вашите Оправачи Ревяхте за тях неистово а останалите хитреци отпадъци платени Оправачи но собствените си банкови сметки
  • 56 Матей

    58 11 Отговор
    Тоя намек накрая за конституцията какво пък означава,да я прекроим,така че да стане разграден двор и чужденци да стават и премиери и президенти?Къде се тика тоя още по-нагоре ,наострил лакти,да си излежи първо присъдата за нарушаване на конституцията ,барабар с радев,който го е назначил.И тогава да се яви на избори,ако законите позволяват на такъв престъпник да бъде народен представител.Хайде хе!!!Намерили село без кучета и ха бакалъм!
  • 57 Тонев

    28 42 Отговор
    Ако не беше закона на Магнитски, Пеевски още щеше да краде милиарди с фирмите си с подставени негови хора.Доган и Пеевски знаеха от източници от посолството на САЩ. Бяха предупредени от бившия посланик Рубен.Пеевски, ако не престане да краде от държавата трябва да изчезне.Радев никога не е предлагал Борисов от Задкулисието и партиите от статуквото на ДПС.Това, че Борисов е про стак и лъжец се знае от 12 години. И Радев не мълчеше.Президента сега не членува в партия.Той може да се предлага само от Изпълнителен граждански комитет с хора от лявото и дясното.Радев не може да насочва хората към конкретна партия.момент си свърши много добра работа.Каквото се искаше от него още от протестиращите миналото лято беше направено като начало. Да се свалят мутрите от ГЕРБ на Борисов Задкулисието-ДС и мафията от власт.Не е лесно да си президент на разделен народ. И неговата работа не беше лесна.Имаме трудна работа.Сами с подкрепата му трябва да изчистим държавата от калинките на Борисов.
  • 58 Току що

    64 13 Отговор
    Току що прочетох,че Президентът е поискал от КС да отпадне делото за двойното гражданство на Кирил Петков, защото той не бил вече министър.Знаех си,че ще намерят начин да го оправдаят и да замажат нещата. Ето вече е чист,може да гласувате за него и да стане министър председател.Да ни е честит!Всичко е прозрачно,честно и справедливо!!! Сега и Президентът знае,че този път Кирил Петков вече не е канадски гражданин.Той и преди е знаел ,че е канадски гражданин,но ...Какво значение има нашето мнение?!Ние само си "чешим езиците".
  • 59 Владо

    33 36 Отговор

    До коментар #13 от "Пешо Папура":

    Добре бе Пешо, двойното гражданство на това момче ли е най големия проблем? Окрадаха България народа се стопи, изчезваме като нация, но това в момента не е проблем. Кога ще се научим да мислим рационално? Не ти ли стигат вече тия дето ни закопават 30, че и повече години? Е. ати колко сме прости, заслужаваме си съдбата!!

    Коментиран от #70, #71, #87, #106

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Дяволчето Фют

    54 12 Отговор
    Ура,,, добре сме веч. Сега КИРО. ФАКИРО ЧЕ НИ ОПРАВИ КАТО ЦАРО. АБЕ ТЪПАНАРИ, НЕ СИ ЛИ ОТВОРИТЕ ОЧИТЕ ДА НЕ ПЛАЧРТЕ ПОСЛЕ ЧЕ ФАКИРО ВИ ОТВОРИЛ НЕЩО ДРУГО
  • 62 Бай Шиле

    41 9 Отговор
    С "успешен бизнес" .... Смех на буци
    Какъв му е успешният бизнес ?
  • 63 Дедовия

    33 15 Отговор
    Значи, не може българи с двойно гражданство да управляват но българи с руско самосъзнание могат да крадът на воля!Понимали!
  • 64 Киркор

    10 4 Отговор

    До коментар #28 от "ИВАНОВА":

    А слънцето дали не е виновно,че ту го има,ту го няма?
  • 65 JEFF

    20 47 Отговор
    Ако толкова много мислехте за Борисов и възможностите му , нямаше 12 години да ни дои. Мислите грешно и избирателно. Радев - президент, Кирил Петков - премиер !
  • 66 Незнаещ

    10 3 Отговор

    До коментар #13 от "Пешо Папура":

    Моля ПАПУРА да ми отговори,в кой съд работи?Много компетентност струи от него??
  • 67 мишо

    17 10 Отговор
    БОЖИДАРЕ НЯМАШ ДУМАТА ДА КОМЕНТИРАШ НАЛИ ЖИВЕЕШ ВЪВ ФРАНЦИЯ
  • 68 ТИТИ

    25 7 Отговор
    ЗАЩО САМО ПЕТКОВ КОМЕНТИРАТЕ А ШЕФА НА СОФИЙСКИ СЪД ЗАЩО ЗАБРАВЯТЕ ТОЙ НЯМА БЪЛ ГРАЖДАНСВО
  • 69 Кълбо

    53 9 Отговор

    До коментар #7 от "мунчо":

    Веднъж е излъгал народа винаги ще лъже по-добре никой да не гласува за тяхната партия щом веднъж са излъгали няма нужда повече от такива хора досега всичките лъжеха най-накрая хората трябва да разберат че не трябва да гласуват за такива като него
  • 70 ПРОБЛЕМ Е

    57 17 Отговор

    До коментар #59 от "Владо":

    ПРОБЛЕМА Е ЧЕ РАДЕВ ЛЪЖЕ И КИРЧО ЛЪЖЕ Е ИЗБЕРЕТЕ СИ ЛЪЖЦИ
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Fridrih

    38 7 Отговор
    Чета коментарите и рева, статията е точна...а коментарите дебилски..., И аз го гледах и се разстроих...тоя не си пие хапчетата, но бърка...Аз хапчета не пия...и не се ваксинирам...още в Канада, а продал вече 3 министерства...боже пази България ...
  • 73 Божидар Чекоров?? Много си лабилен,

    9 10 Отговор
    Разплака ни и нас, дръж се, стига си плакал!! мъж си?? Така си поне по документи!!
  • 74 Бай Х.Й....

    39 6 Отговор

    До коментар #16 от "Джо Бай":

    Въпросът е: Кой е по голям мошеник-Кирчо,или изцъкления Свирчо?!
  • 75 XxxL

    31 8 Отговор
    Такъв празнодумец няма. Видял Харвард отвънка.
  • 76 Ей, хора,

    10 29 Отговор
    Кой щял да обединява разединения от Боко народ !!!. Негов поплювко някакъв , един от многото , наводнили България професор чета. Сладникав мамин професорски обединител. Да почерпи опит от вожда си . Той започна да дели хората по всякакъв повод - на образовани, гласували за него още на първите избори и на прости - ...пък после рече , че и той бил прост, ...завладя и тяхната територия. Пък друг път ги раздели на млади и стари, щото младите по му харесваше да са го били избирали. В този смисъл създаде ,Гръб за млади. После пък реши да ги дели на мъже и жени...откри Америка. Хайде - ГЕРБ Женички , да има за всички. То не бяха ,,червени боклуци" ..все срещу Буци...лично обиден , че ги има. Бе цял народ за яхане ...сам не може да ги обязди всички. Хайде да си ги подели с негови - шайката дето бяха . Честито на Обединителя !
  • 77 МЕКЕРЕ

    42 10 Отговор
    ЗАХАРОСАН ,САМОВЛЮБЕН ПРАЗНОДУМЕЦ...ТРЪГНАЛ С РАДЕВАТА ТОРБА С ЛЪЖИТЕ ДА МУ ПРАВИ ПАРТИЯ...НЕПРОКОПСАЛИ НАВЪН ЮПИТА ДОШЛИ ТУК ДА НИ ДАЛАВЕРЯТ, С ПОМЩТА РАЗБИРА СЕ НА ВЛИЯТЕЛНИЯ ОЛИГАРХ ПРОКОПИЕВ И СЛУГИНАЖА МУ ПРЕЗИДЕНСТВОТО.
  • 78 Панда

    12 26 Отговор
    тоя дали осъзнава каква глупост е написал абсолютен бълвоч без грам логика целта е единствено плюене
  • 79 ИСТИНА

    25 2 Отговор

    До коментар #1 от "Има Такъв Народ":

    Има тъп народ!!!!
  • 80 Просветен илюминат

    29 0 Отговор
    Въпреки пълната несигурност около неговата регистрация, той вече мисли за вдигане на пенсиите и заплатите. Отново сме в света на "Поразяващата ръка".
    Заплатите на държавните служители се вдигат,но от тях пари държавата не им удържа,а точно от това идват проблемите и частният сектор,който носи на гърба си останалите от къде ще дойдат парите за увеличение на пенсиите?
    Кой ще плати сметката за да се случи това?
    За един приятел питам.
  • 81 Сатана

    34 6 Отговор
    Евала за статията.Това го пиша ката ден ама невменяемите Радевисти цвилят като изоглавени.
  • 82 ганкиното

    33 5 Отговор
    Въздух под налягане. Толкова наглитет не е имало досега.
  • 83 гост

    13 7 Отговор
    Поздрави от ДПС. Бъдете задрави.
  • 84 румбоф

    37 4 Отговор
    Това да даваш насоки на КС как да гласуват от президента е грубо
    вмешателство,защото виновника за тази гавра с БГ народа е негова.
    Кой го назначи,някой НЛО ли?Вие ако все още се доверявате на
    човек който погазва законите и конституц.на БГ не гласувайте за него.
  • 85 Пешо Папура

    19 3 Отговор

    До коментар #46 от "всички саПичoвe":

    Пичове са, ама като си събуят обувките много им миришат чорапите бе. И стоят прави като ги събуят...мухахаха.
  • 86 Професор

    27 5 Отговор
    Чеков, понеже много питаш, а и учтиво го правиш, ще ти отговоря. Инвестираме заемите не само в хранителни добавки основаващи се на нашия прочут национален ресурс -- блатното кокиче, но и в производството на безглутенови сладкиши и торти, за да се стимулира малкия и среден бизнес. Сега разбра ли?
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Пандора

    15 23 Отговор
    Скоро Шиши и Боко в затвора !
  • 89 Гербави фашкии

    14 13 Отговор
    Бай Ставри ви чака и яко ще ви го махала !
  • 90 1и1е3

    18 21 Отговор
    Много големи пазители на закона се извъдихме.
    Симеончо беше премиер с какво ли не гражданство
    ние набарахме един свестен и гледаме да му разкажем
    играта.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Сигурно

    9 1 Отговор

    До коментар #23 от "Еее ГЛАСУВАХМЕ за ит.н.":

    се шегуваш?
  • 93 Първо

    15 15 Отговор

    До коментар #87 от "Пешо Папура":

    нарушаване на Конституцията няма. Въпросът е дали личното себеизявление е по-важно от формализирането му от бюрократична институция. Второ - вече е казано за Симеон. Дали пък решенията на неговото правителство са легитимни - дори и превалотирането на външния дълг например - и ще върне ли парите, с които се облажи "най-добрият финансов министър в света" Милен Велчев - бчлен на същото това правителство?

    Коментиран от #98, #99, #105

  • 94 демагог

    25 8 Отговор
    Дърдорко и Кокорко Радевите представители на
    мафията олигарси в Б-я.Кой финансира скъпата
    президентска кампания на фатмака и дърдорко:
    Череп Божков,Арабаджиев,Банев бдещи затворници.
  • 95 Какво се прави, когато ти е жал?

    5 4 Отговор
    Плачеш ! Не пишеш ! Купчина словесноа плава.
  • 96 Gunyu

    22 4 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    А Асенчо се гласи за министър-председател на Вирджинските острови. Хем да си наглежда недекларираните офшорни имоти. Толкова за борците за правда и свобода. Пак на разбойници се натъкнахме.
  • 97 И аз да кажа

    27 4 Отговор

    До коментар #14 от "pbdan":

    Абе какви глупости редиш? А ако ос.ере тук всичко и после се изниже да си живее живота с лесните кинти оттук? Не ви ли стигнаха царските юпита- уж мега-успяли в чужбина, пък никой не се върна към лъскавата си кариера на Запад! Всичките се впили като кърлежи и се награбиха оттук- Качакова, Велчеви, Василев, никой не пуска кьоравото! Пък приказката на Петков- боримЕ, работимЕ, мислимЕ... майко мила! Нали Боко ви се гледаше прост, а този не го ли чувате? Или като се е гелосал и размахва удостоверение от бизнес скуул оф Харвард- не от университета, забележете- и ви хипнотизира? И на мене не ми дъхва доверие с това хилене като на протестантски проповедник и с това, че назначи аверчета и сватанаци в банки и бордове. Защо веднага с нахвърляте върху Чеков? Какви ги дрънкате? Аз го познавам от Париж в началото на 90-те, беше се издигнал до директор на френско хартиено предприятие- какви ченгета, какви комунисти? Доколкото знам е избягал от България през границата с риск да го застрелят през 60-те или 70-те години. Не бях съгласен с подкрепата му за протестите, защото за разлика от него, виждах кой ги води и вдъхновява и кого ще доведат във властта.

    Коментиран от #118

  • 98 Пешо Папура

    19 0 Отговор

    До коментар #93 от "Първо":

    Бре, и да не си конституционен съдия? Нямало нарушение..ами бе, приказки от шипковия храст. Колкото до Симеончо гнидата, да , трябва да го изгоним направо,без прправо на връщане(вж.гърците )след една последна конфискация на държавните имоти, на които се разполага. А Милен Велчев по бързата процедура, в пакет с Малкия Мук. И последно от мен- докато си търсим оправдания и вратички за измъкване, тази територия ще затъва все по-дълбоко в калта. Благодарение на разбирачи като тебе.
  • 99 Пешо Папура

    23 3 Отговор

    До коментар #93 от "Първо":

    И още нещо- тези тримата, нахилените, говоря за Кирчо, Асенчо и най-вече -Спецов, за мен са отявлени мошенгии,тарикати с дипломи, назначени от някого да дооглозгат България. И нищо не може да ми промени мнението. Капиш....в нормална държава най-много да са аредндатори на WС сгради.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 МУТРИ ВЪН

    8 16 Отговор

    До коментар #6 от "мишо":

    По - смешна от банкяската тиква нема
  • 102 Бгман

    16 4 Отговор
    Като стане въпрос за гражданството на някой и сульо и пульо почват да коментират, а че са ни крали яко и продължават да го правят се замита темата под килима малко. Егати държавата, егати хората.

    Коментиран от #103

  • 103 Кире Асанов

    19 2 Отговор

    До коментар #102 от "Бгман":

    Преди години ни налазиха едни юпита, де що министерства завзеха,то не бе начетеност, не бе обещания за реки в ползу роду!
    Иде ред на поредните...трай коньо на зелена канадска ливада !
  • 104 чичо

    15 4 Отговор
    ПП "Продължаваме измамата" с Кирето Лъжеца с Асенчо Крадеца ще управляват България!
  • 105 Пешо Папура

    17 4 Отговор

    До коментар #93 от "Първо":

    Има ли офшорка на Вирджинските острови Асен Василев?..ОПППААА..я какво изтече в публичното пространство...Договор за почтенност ли. Ма те тия тримата тарикати нещо много бързо се омазаха бре? Ко стана.? Май народа ни не е чак толкова тъп и загубен, колкото се пробвате такива като тебе да го водите за носа, а? ДОГОВОР ЗА ПОЧТЕННОСТ...ХАХАХАХА...ПРИКАЗКИ ОТ ШИПКОВИЯ ХРАСТ...
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Темидец

    15 4 Отговор
    Както отдавна писах,съдебните саги на Кирчо,ще са безкрайни и това е само началото,тепърва започват.Но и на Радев няма да му се разминат съдебните зали.

    Коментиран от #108

  • 108 Пешо Папура

    15 2 Отговор

    До коментар #107 от "Темидец":

    Чул те господ, ама не са само те. Много са..като почнеш с Драгалевския ром, минеш през юпитата и Р.Овч. И много , много други мошенгии, които разсипаха една цветуща страна и разгониха един трудолюбив народ. Да, и да се върне смъртното наказание за държавна измяна..само и единствено за такова провинение. Да се изпълнява публично и изтърпяващите наказанието да си плащат консумативите и разхода за труд. Вж.Китай. Само тогава нещата ще дойдат по местата си.
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Анонимен

    14 0 Отговор
    Както казал навремето малко след 9 септември 1944г. пловдивския архитект Чинков на зъболекаря си : Купувай си туристически обувки с едър грайфер и здрава подметка докторе, щото като потекат сега едни реки от масло и мед ще настане голяма лизгавица! На българския политически небосклон нищо ново!
  • 115 Пепи

    4 8 Отговор
    Чеков, върни се десетина години назад и дай имената на българите от немския диск. Красимир Стефанов, тогавашния шеф на НАП, лично ходи да го вземе. Това са хора ощетили хазната с милиони. Ама за тях траеш. Защо не я разчекна Цецка Цачева за евтиния апартамент. Вместо да избира министерския пост или апартамента, трябваше да обявят сделката за нищожна и оставка. Ама така е удобно, който плаща,той поръчва музиката. Плащат ти да оплюваш новите и ти като побесняло куче лаеш.

    Коментиран от #121

  • 116 1111

    10 3 Отговор

    До коментар #4 от "5577":

    Не те не се чудят кой ще става министър, те вече са подредили пъзела, но уви рибата е още в морето,но в нашия тиган олиото цвърчи

    Коментиран от #120

  • 117 Alex

    12 4 Отговор
    Това момче не е на себе си!Още по-лошото е,че съдиите като че ли умишлено се мотаят и не му показват червен картон.И всичко се прави за сметка на някакви мъгляви изявления,високопарни думи и...нищо неказване!А това търпение към Киро Язовиро е нищо друго,освен принципа "може на мен да не ми е добре,ама нека и на Вуте да му е зле"!
  • 118 божидар чеков

    0 2 Отговор

    До коментар #97 от "И аз да кажа":

    благодаря!
  • 119 Здравко

    7 6 Отговор
    Половината ДПС са с двойно гражданство и 30 години грабят България!За тях ти Дъ ни Мъ,що така,бе герберасти?!?Разкарват ги напред назад с автобуси да гласуват!Значи кражбите,,купуването на гласове,далаверите,жизненият стандарт на българите,доходите и т.н. не са проблем,а само Кирчо е проблем!Да ама да вас герберасти и депесари!!!И още по0голям проблем ще ви стане!Хабер да ви е!
  • 120 5577

    6 5 Отговор

    До коментар #116 от "1111":

    Това което видяхме в последните две НС никой си нямаше идея да управлява. Само оплюване пък като му дойде времето ще видим. Ми видяхме. Сега като че ли има проблядък може и фалшив, но един каза: -Аз искам да управлявам! в пряк текст.

    Коментиран от #124

  • 121 Чугуня

    7 2 Отговор

    До коментар #115 от "Пепи":

    Абе, Пепинчо на мама ..абе толкова ли си заухав, че още не си разбрал че и тия яко заораха в гомната? Ама направо с носа напред заораха. То вече и на слепите кучета им стана ясно какви правачи са на промени.
  • 122 Злобимир Гнусев

    5 7 Отговор
    Какъв е тоя смешник, бре? Народа си заслужава Бойко - сдинствениА достоен.
  • 123 Mile

    3 3 Отговор
    А Царя Симеон Нели е имал чуждо гражданство
  • 124 Пешо Папура

    8 4 Отговор

    До коментар #120 от "5577":

    Ами бе..искал да управлява. Дрън, дрън -ярина, много бързо им лъснаха задните части на тези мераклии. Ма много бързо. Оказа се все пак, че тоя народ не е толкова заспал, колкото им се иска на някои като тебе. Нали си чул приказкатаПарен кашата духа..е опарихме се веднаж с едни такива млади, умни и дипломирани тарикати. Мерси, не щем вече такива. Пък който иска да го крадат тия тримата мошенгии, нека да си ги избират. Аз не искам. И като чета отзивите из медиите, май все повече ставаме от ден на ден.
  • 125 аз съм Веска

    4 3 Отговор
    АЗ НЕ МОГА ДА ПРОУМЕЯ , ЗАЩО ИГНОРИРАТ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ УКАЗИ .КАКВО МУ ПРЕЧИ НА ПРЕЗИДЕНТА , ДА ИЗДАДЕ УКАЗ В ПОЛЗА СТАТУТА ,И ГРАЖДАНСТВОТО НА КИРИЛ ПЕТКОВ . В ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА ИМА НЯКАКЪВ ИНСТРУМЕНТ ЗА ФОРСМАЖОР .

    Коментиран от #133

  • 126 Чиков

    3 3 Отговор
    Чеков, колко струваш?

    Коментиран от #129

  • 127 ежежш

    9 1 Отговор
    Ех ако и за Бойко ровехте така преди да влезе в политиката какво ли щеше да стане. Сега в най-лошия случай КС ще реши , че до август К. Петков е бил в нарушение , което не е осъзнавал . Е и?
  • 128 Салазар

    3 2 Отговор
    Г-н Чеков, Вие би трябвало най-добре да знаете как се обещава на едро в предизборен период на Запад. Свалят се звездите от небето, после - отрезвяване. Тези момчета действат точно по тази рецепта. Важното е да изпълнят поне половината от обещаното и най-вече - да не крадат и да запушат пробойните, оставени от герберския погром, колкото могат. И това ще е нещо.
  • 129 божидар чеков

    0 2 Отговор

    До коментар #126 от "Чиков":

    БЕЗЦЕНЕН СЪМ!
  • 130 гого

    3 2 Отговор
    Абе този филм не го ли гледахме с разни американски юпита, дето щяха да оправят България за 800 дена, но всъщност си оправиха бизнеса за 800 лева и сега въртят хотели и финансивои институции у нас? Кирчо вятър го вее на бял кон. Заедно с Христо Иванов са едни дежурни клиенти на Фондация "Америка за България". Пешката Борисов падна, сега те са новите заместници.
  • 131 ЧЕКОВ! ИЗЧЕЗНИ!

    1 2 Отговор
    ЧЕКОВ, НА ВСИЧКИ Е ЯСНО, ЧЕ ИЗПЪЛНЯВАШ ПОЛИТИЧЕСКА ПОРЪЧКА - НЕ РАЗБРАЛ, НЕ ВИДЯЛ, НЕ ЧУЛ! А БЕ, ЧЕКОВ, ДА НЕ БИ ДА СИ СЛОЖИЛ ОНЕЗИ ТРИ ИЗТОЧНИ МАЙМУНКИ ДО ВЪЗГЛАВНИЦАТА СИ!

    Коментиран от #135

  • 132 Попай

    1 1 Отговор
    Добри са си момчетата .каквото и да казвате ,ЛЪЖА е.
  • 133 Гената

    3 5 Отговор

    До коментар #125 от "аз съм Веска":

    Правилно,Радев просто не се е сетил ! Пък на хейтърите да припомня, че преди 20 години така бэлваха срещу Царя. Каквото им падне, както опълченците камънье и дървье - ама бил немец, ама синя кръв, ама комарджия, разорен...а се оказа най-успешния премиер на България !
  • 134 Веселинов

    1 2 Отговор
    Масонче, от Харвард дупе-давец про Американски вербуван! Само такива ни бтябеат.
  • 135 Попай

    0 0 Отговор

    До коментар #131 от "ЧЕКОВ! ИЗЧЕЗНИ!":

    Добри са си момчетата .каквото и да казвате ,ЛЪЖА е.
  • 136 ФАКТ

    2 1 Отговор
    ако обещае да вдигне пенсиите и заплатите с поне 50 процента от догодина..ще гласувам за него....така или иначе в момента всичко поскъпна поне с толкова..така че е редно и доходите да нараснат с толкова..ако обещае от догодина да направи заплатата да я направи минимум 1000 лв..има моя глас..в противен случай..не виждам логика в цялото това говорене насам на там..на когото и да е..в момента всички цени скачат с бясна скорост..а се чува за вдигане на минималната от 650 на 720..това няма и 10 процента..а тока вече скочи с 40...нещо не се връзват сметките..ЗА ТОВА ЛИ РЕВЯХМЕ ЗА ПРОМЯНА МЕСЕЦИ НАРЕД..ЗА ДА НИ СМАЧКАТ ОТ ВСЯКЪДЕ..АЙДЕ БЛАГОДАРЯ..ТАКАВА ПРОМЯНА ДА Я ПРЕДЛАГАТ ДРУГАДЕ..А И КАТО ЦЯЛО НА НИКОЙ ЛИ НЕ МУ СТАНА ЯСНО..ЧЕ ДУМАТА САМА ПО СЕБЕ СИ ..НЕ ЗНАЧИ НЕЩО ПОЛОЖИТЕЛНО..ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ ПРИ НАС КОНКРЕТНО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ ЧЕ ОТИВАМЕ КЪМ ПО ЗЛЕ..ГОЛЯМ МЕРАК ДА МАХНЕМ БОРИСОВ..ВЕЧЕ ГО НЯМА 6 МЕСЕЦА..ВСИЧКИ МИСЛЕЙКИ ЗА ПРОМЯНА..И КАКВО СТАНА ВСИЧКО СКАЧА НАГОРЕ..20 ПАРТИИ СЕ НАРЕДИХА НА ОПАШКА ЗА ВЛАСТ..ИЗПОЛЗВАЙКИ ДУМАТА ПРОМЯНА ПРОМЯНА ВСЕКИ ДА СЕ ДОКОПА ДО ПОВЕЧКО ГЛАСОВЕ ОТ НАРОДА ЗА ДА ВЛЕЗЕ ДА КРАДЕ КАТО БЕСЕН.....НО НИКОЙ НИКЪДЕ НЕ ГАРАНТИРА ЧЕ ТАЗИ ПРОМЯНА Е ЗА ДОБРО ЗА НАРОДА..ДОБРО ЩЕ Е ЗА ТЕЗИ ДЕТО ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА..ЗА ТЯХ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ Е ДОБРЕ..САМО ЧЕ ЗА НАРОДА СТАВА ПО ЗЛЕ..КАКТО КАЗАХ ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ САМИ ПО СЕБЕ СИ..ВСИЧКО РАСТЕ НАГОРЕ С 30-50 ПРОЦЕНТА..ЗАПЛАТА СЕ ПЛАНИРА ДА ПОРАСНЕ С 10..АМИ САМИ СИ НАПРАВЕТЕ СМЕТКА..КАКВА ПРОМЯНА НИ
  • 137 ФАКТ

    0 2 Отговор
    ,...НЯМА ДА КОМЕНТИРАМ ЧЕ ЕДНО КОРАБЧЕ Е ЗАСЕДНАЛО НА МОРЕТО ВЕЧЕ МЕСЕЦ..ГОРКОТО ЩЕ ПОТЪНЕ..:)..БУКВАЛНО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВИМ С ЕДИН КОРАБ..РАЗБИРА СЕ МИНИСТЪРА НА ТРАНСПОРТА..ЗАЩО Е МИНИСТЪР НЕ СЕ ЗНАЕ..:)..БЕШЕ ШЕФ ПРИ ГЕРБ СЕГА Е МИНИСТЪР ПРИ РАДЕВ..А УЖ РАДЕВ ИСКАШЕ ДА ИЗКОРЕНИ АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ГЕРБ..Е ТАКА ЛИ ГИ ИЗКОРЕНЯВА..КАТО ГИ ПРАВИ МИНИСТРИ..А БЕ ВСИЧКО Е ПЪЛЕН ..ТА-АК..БАЛАМОСВАТ НАРОДА ЧЕ УЖ СЕ МРАЗЯТ А ВСЪЩНОСТ НЯМА НИЩО ПОДОБНО..РАЗБИРА СЕ НАРОДА КАКТО ВИНАГИ СЕ ХВАЩА НА ПОРЕДНАТА ИГРА НА ОБИДИ.,,50 ГОДИНИ НИ БАЛАМОСВАТ С ТОЗИ ФИЛМ.НО НИЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СИ СЕ ВРЪЗВАМЕ..А БЕ НАРОДЪТ НИ Е...БЕЗ КОМЕНТАР..И ОТ ЛУДНИЦАТА АКО ХВАНАТ НЯКОЙ..И КАЖЕ ПРОМЯНА..И ЗА НЕГО ЩЕ СЕ ГЛАСУВАТ ХОРА..А БЕ..КАРАЙ ДА Е ВЕСЕЛО ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ СЛЕД 3-4 ГОДИНИ ПАК ЩЕ РЕВЕМ ПРОМЯНА..:)НЕ ЧЕ ЩЕ НИ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ ДЕ...НО ТО СИ Е КАЗАНО..НА ПРОСТ НАРОД..И 100 ТОЯГИ СА МУ МАЛКО..ПОСЛЕ НИ ВИНОВНИ ПОЛИТИЦИТЕ..ЩО..ЩОТО НАРОДА НЕ ЗНАЕ НА КОЯ ПЛАНЕТА Е..:)..ЗАТОВА СА НИ ВИНОВНИ ПОЛИТИЦИТЕ.ЧЕ ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ ДА НЕ СИ СЕ ИЗБИРАТ МЕЖДУ ТЯХ СИ Я..НАЛИ НИЕ ГИ ИЗБИРАМЕ..КОГАТО БЯХ МАЛЪК..ИМАШЕ ЕДНО СТИХОТВОРЕНИЕ..В КОЕТО ИМАШЕ СТИХЧЕ.."БЪЛГАРИН ДА СЕ НАРИЧАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕН"..Е СЕГА ПОРАСНАХ..АМИ ДА СИ КАЖА ЧЕСТНО..ВЕЧЕ СЪМ ОБЕДЕН ЧЕ НЕ Е ПЪРВА РАДОСТ ЗА МЕН..КАТО МАЛЪК ВЯРВАХ И В ДЯДО КОЛЕДА..АМА СЕГА РАЗБРАХ ЧЕ И ТОЙ НЕ СЪЩЕСТВУВА....ТОЙ ФИЛМА БИЛ ДРУГ..ЖАЛКО ЧЕ ЖИВЕЕМ В ХУБАВА ДЪРЖАВА..НО С МНОГО АМА МНОГО ОТКАЧЕН И КРАДЛИВ НАРОД..
  • 138 уса

    1 1 Отговор
    изпратен от сащ с конкретни задачи. натрапен на Радев с цел промотиране. пътят му ще бъде разчистен. Той е следващият премиер. Очеквам тотелна конфронтация с Русия. Нормализиране със Северна Македония. приемане на истамбулската конвенция добив на шистов газ в Добруджа. Отпадене на визите с САЩ. Прием на мигранти с цел подобряване на инвестиционния климат.
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Гербаджия

    4 7 Отговор

    До коментар #1 от "Има Такъв Народ":

    И защо ? Баш пък за тия ли чалгари ще гласувам. Погледни Тошко - тъпото и ми кажи как да гласувам за тях. Има един улегнал политик, който е доказал, че на него може да се разчита и който никой до сега не е доказал, че е в далавера. Той се казва Бойко Методиев Борисов. Всеки , който твърди обратното, трябва да посочи едно негово доказано нарушение на НК или друг закон. Не се приемат общи приказки, догатки ЕДНА ЖЕНА НА ПАЗАРА КАЗАЛА и заклинания. Факти и само Факти, както казва Антон Тодоров.

    Коментиран от #149

  • 141 БОКОКРАД

    3 2 Отговор
    КИРЕТО , НЯМА НИЩО ПРОТИВ СТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ ... ДАЛИ ЗНАЕ ЧЕ ГЛАСОВЕТЕ МУ ОЛЕКВАТ С 90%
  • 142 Бунтата

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Има Такъв Народ":

    Ми да,за кой друг????
  • 143 Бунтата

    5 3 Отговор
    Другарю доцент Стойчев,!!!!
    Президента Радев не говори против герб,а вашия банкянски хубостник ходи по помашките села и плюе против Радев със наглата си простотия!!!
    Та недей показва,колко пари си взел да бръщолевиш и!!!! ти
  • 144 Свен

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Има Такъв Народ":

    Копай си нивата.
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Свен

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "мишо":

    Прав си.
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Свен

    0 0 Отговор

    До коментар #140 от "Гербаджия":

    Прав си. Аз веднага отивам да гласувам за Тошо Лилипута с чалгарското му поведение и поведение като пияница в Криводолска кръчма!
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Свен

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "мишо":

    Радев го чака срив. Хубавото е, че имам приятели в почти всички централи7. Радевец се самозабрави. А, какъв ще го яде специално от ДПС... Те го избраха6, те ще го сринат!
  • 152 Свен

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Асен Василев също е в списъка с офшорки. Кажи нещо против бе селски??
  • 153 Колко пъти

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Има Такъв Народ":

    Гласувахме вече . Стига толкова.
  • 154 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "майката на костов":

    Пълно е с простаци които не виждат по далеч от носа си.