Last news in Fakti

24 Октомври, 2021 19:00 4 290 38

Мерки с тежестта на кръчмарски салфетки и кой ще опере пешкира

  • мерки-
  • тежест-
  • кръчмарски салфетки-
  • опере-
  • пешкира

Мерките се подхвърлят по истеричен начин и всичко е трябвало да започне със задължителна ваксинация на държавната администрация, смята рекламистът Радослав Бимбалов. 

Мерки с тежестта на кръчмарски салфетки и кой ще опере пешкира - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Проф. Росен Стоянов и Радослав Бимбалов в коментар пред БНР за ваксини, сертификати, мерки, правителства и политици


"Имаме две поредни служебни правителства, които можеха да поемат да станат буфера, предприемайки изключително непопулярни мерки, тоест, някой трябваше да опере пешкира. В тази ситуация, но лятото, можеше да се случи всичко това".

Това каза пред БНР проф. Росен Стоянов, преподавател по политически комуникации в НБУ.

"Пандемията постъпи некоректно с политическата ни класа. Ако не беше вирусът, сигурно всичко щеше да продължи постарому. Вирусът помогна да се поотърсим леко. В момента виждаме отново подхвърляне на мерки, които имат тежестта на кръчмарски салфетки. Хората, които ги произвеждат, са слаби личности. Тези множество кризи, които се прескачат в нашето ежедневие, не създават лидери", допълни рекламистът Радослав Бимбалов.

Според него мерките се подхвърлят по истеричен начин и всичко е трябвало да започне със задължителна ваксинация на държавната администрация.

Проф. Стоянов смята, че, когато се говори за убеждаваща комуникация за ваксинирането, тя трябва да е устойчива и с предварително разработване на сценарии за евентуална предстояща криза:

"Управлението на държава не е детска игра. Трябва да отнемеш основните доводи на онези, които предполагаш, че ще бъдат срещу твоята теза, да ги отнемеш предварително, за да не могат "аргументирано" да облъчват общественото мнение постфактум... НОЩ от началото до края нямаше експерт по комуникации. В 21 век, във визуалния век на дигиталната комуникация това е непрофесионализъм, недалновидност, престъпление".

В предаването "Неделя 150" рекламистът подчерта, че всичко е било заложено така, че да се стигне до момента, в който настроенията срещу ваксинирането са толкова големи, че каквато и кампания да има в момента, само ще ги подсили.

"Трябва да се действа, за съжаление, с твърди и непопулярни мерки. Ако държавата иска да подпомогне ваксинирането, трябва да започне да ваксинира себе си".


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Доктор ох боли

    46 13 Отговор
    Защо не казват че ковида е всъщност вирусът" Ебола" с привкус на лабораторна доизработка?

    Коментиран от #10, #34

  • 2 И тоя

    61 7 Отговор
    на главен даскал ми се прави.Отстрани всеки може,пробвай ТИ да въведеш тия "мерки насила" че да те видя колко си "решителен"?
  • 3 Статия

    66 3 Отговор
    Без професор не е статия
  • 4 Ваксината е добър бизнес за

    69 7 Отговор
    Западните компании. ТРОВЯТ хората..да се произведе и изпита една ваксина са нужни поне 10 години....за няма и 2 години произведоха стотици ваксини. От който не се знае какви са последствията!!фармацевтичната МАФИЯ прави милиони...😇

    Коментиран от #12, #18

  • 5 гербаджия

    30 35 Отговор
    Некадърниците на Радев, могат само да уволняват. А когато трябва нещо сами да изградят, пълна пародия и провал.

    Коментиран от #14, #20

  • 6 Активист на БКП

    33 26 Отговор
    Мачкай Радев ГЕРБЕРСКАТА паплач 🎃🇹🇷
  • 7 ФАТМАЦИ ВЪН

    35 24 Отговор
    НЕКАДЪРНИЦИ
  • 8 стоян

    46 16 Отговор
    Вярно казва професора - първо задължително ваксинация за държавната администрация -да дадат пример
  • 9 нннн

    76 3 Отговор
    И на тия.главите им пълни САМО с ваксини. Айде стига! Ваксинирането е доброволно. Спрете изнасилването с фашистките сертификати!
  • 10 mi6osp

    20 1 Отговор

    До коментар #1 от "Доктор ох боли":

    Ебола се причинява от филовирус , ковид- от коронавирус.

    Коментиран от #31, #33

  • 11 яяяяя

    49 2 Отговор
    Каквото и да ви говорят, става въпрос за пари!
  • 12 отегчен

    9 13 Отговор

    До коментар #4 от "Ваксината е добър бизнес за":

    "Западните компании." Русия и Китай не направиха и те ваксина срещу ковид, нали?
  • 13 Матей

    50 1 Отговор
    Рекламист,прави реклама на вексините,плащат му да ни баламосва.Трябвало да сръгтисат чиновниците и полицаите да се ваксинират,е как ще стане,при тях процента на скептиците едва ли е по-различен.Здравния министър,насърчен от радев,взе да заплашва с локдаун,ами то си е същото,имало идея за заключване по къщите на неваксинираните,да не могат дори да се покажат на улицата и така да ги принудят към боц.Девизът на мафията е сега --чрез ковид-фашизъм към НОВ СВЕТОВЕН РЕД.
  • 14 Кво сте "изградили"

    18 6 Отговор

    До коментар #5 от "гербаджия":

    освен Срутища бе?Ти явно бъркаш Зайчарника с АЕЦ-Козлодуй!
  • 15 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    33 6 Отговор
    Пешкира ще го обере Радев на изборите!
  • 16 Възмутен

    28 0 Отговор
    Отврат!
  • 17 информирайте се

    37 2 Отговор
    Преди да давате съвети, потърсете информация. За да не си губите времето, прочетете мнението на Проф. Жан Габриел Балик, член на Националната академия по хирургия във Франция. Списание осем, на български език. Той е написал всичко, което трябва да знаете, ако искате да се изказвате по въпроса за ваксините. Изпратил е отворено писмо до техния парламент във връзка с искането да се ваксинират задължително медиците в Франция. Не са ваксинирани.
  • 18 mi6osp

    23 4 Отговор

    До коментар #4 от "Ваксината е добър бизнес за":

    Хъм, преди век дядо ти с магарешката каручка е стигал от селото до града за половин ден, сега ти с голфа си там за четвърт час. Така е и с ваксините, и с лекарствата. А фармацевтичната мафия прави трилиони, защото ти, аз и светът сме поискали да живеем в капитализъм. Това значи, че всеки, който може да хване натясно останалите, ги дои без ограничение.
  • 19 д р Фройд

    23 0 Отговор
    Доказано е от проф.Люк Монтание,че ваксините отключват психози у някои пациенти по типа ,,Луда крава,, !
  • 20 Оня

    13 4 Отговор

    До коментар #5 от "гербаджия":

    Некадърниците от герп могат само да крадат
  • 21 Нов Световен Ред New World Order

    41 0 Отговор
    А Защо да се ваксинираме задължително? Дори да приемем без резерви, че смъртността е с 20 000 повече за година, то това е 0,3%. Медицински и икономически репресии км 99,7% от населението е всичко друго но не и грижа за здравето. Още повече, че ковид-истерията в бездруго съсипаното здравеопазване се отрази негативно на всички други тежки хронични заболявания и там повишението на смъртността е повече от 0,3%. Демагогия, полуистини и откровени лъжи!
  • 22 плефлелиеф

    9 7 Отговор
    рундьо си ритнка канчето с капучино
    ще гласувам за друг
    и винаги против него
  • 23 Антифашист

    17 1 Отговор
    Еха, твърдо и непопулярно значи. Колко твърдо и колко непопулярно? А готови ли сте за още по-твърд и още по-непопулярен отпор? Помните ли как свършиха Дучето и Хитлер? Припомнете си, може да ви потрябва...
  • 24 1111

    22 0 Отговор
    Нямa знaчeниe,чe прeпaрaтитe ca c изтeкъл cрoк нa гoднocт, тe пaк щe cи cвършaт рaбoтaтa дa убивaт хoрa. Пo cъщия нaчин дeйcтвaт и ocтaрeлитe бoeприпacи кoитo нaши мoмчeтa прoдaдoхa нa тaлибaнитe и c тях избихa мнoгo нaрoд.

    Вcички влaдeтeли ca кoрумпирaни взeхa милиaрди oт Cвeтoвнaтa бaнкa и ceгa трябвa дa изпълнят вoлятa нa Cвeтoвнoтo прaвитeлcтвo, зa Бoгa брaтя нe ce вaкcaйтe щe ce пoгубитe oт cтрaничнитe зaбoлявaния caмo cлeд някoлкo гoдини.
  • 25 Славчо

    15 0 Отговор
    Тоя Бимбалов, ако не е някакъв педиразин от ДБ пък на
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Държавен служител

    25 1 Отговор
    НЗОК вече изисква сертификат от служителите си или ги принуждава да пускат платен или неплатен отпуск. Лично аз като медицинско лице няма да се "ваксинирам" с препарат, върху който няма поне тригодишно наблюдение, даже петгодишно. Нека държавата бъде така добра да ми плаща антигенните тестове два пъти в седмицата, защото вече достатъчно съм дал от моите данъци за "безплатните ваксини", от които няма да се възползвам, въпреки адския натиск.
  • 28 Анонимен

    1 2 Отговор
    И все пак опираме до, дано не се случи с най обичния ми човек, а, ако се случи!??
  • 29 НОСТРАДАМУС ГЛЕДА НА ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ

    0 5 Отговор
    С ТОВА ЗА СЕГА ДОБРО ТЕМПО НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ В НАВЕЧЕРИЕТО НА НОВА ГОДИНА ЩЕ ПОЗДРАВИ СЕДЕМ МИЛИОННИЯ ВАКСИНИРАН БЪЛГАРИН—ЧЕСТИТО👍👍👍
  • 30 Просветен илюминат

    12 0 Отговор
    Ваксинацията ще се използва за инжектиране на нано частици, които лесно се проследяват с настоящата технология, по същия начин, по който проследяваме нашите телефони, които бяха наистина първата стъпка за нашето поробване.

    Един от създателите на тази технология е Бил Гейтс, който е също голям поддръжник за въвеждане на тази технология. Очевидно Гейтс напусна своята длъжност като ИД (изпълнителен директор, СЕО, бел.пр.) в Майкрософт само преди 2 седмици. Въпросът е защо? Заради внедряването на ID2020 ? Вижте видеата и търсете скрития план и КАК това ще се отрази на всеки човек на планетата.

    След това има настоящия метод за тестване, за да се определи дали човек „има” корона вирус, който реално включва взимането на натривка от горната част на назофаринкса за проба от слузта в тази област.

    Тъй като вече споделих, че настоящият метод за тестване на т.нар. вирус включва ДНК секвенция, наистина трябва да погледнем какво означава това. Това „прах и дим ли е” за събиране на нашата ДНК и поставянето й в техните досиета? В края на краищата, хората си дават съгласието.
  • 31 Просветен илюминат

    10 0 Отговор

    До коментар #10 от "mi6osp":

    Има ли нужда от ваксиниране?
    Да! Ако човек приема и одобрява, че „ваксинирането” превръща човешкото същество в лесно манипулируем обект, който вече вярва, че здравето не идва отвътре, а се нуждае от силна държава и нейната фармацевтична индустрия. Защото този, който позволи да бъде ваксиниран, ще позволи каквото и да е и повече няма да забелязва, че е тровен и убиван с антибиотици, химиотерапия, облъчване, генна технология и т.н.



    Не! Защото нито един от тези „вируси”, за които се твърди че ви разболяват, като дребна шарка, полио, хепатит, СПИН, ебола, молбили, паротит, рубеола и тикови вируси, никога не е виждан, изолиран или е доказано, че съществува. Официалната медицина е създала тези „вируси”, за да прикрие вредите от ваксини и медикаменти. Този факт лесно може да бъде проверен от всеки. Не съществува публикация в научната литература, в която даден учен да показва и доказва, че е изолирал и охарактеризирал съответния вирус извън болен човек. Има учебници по този въпрос, съдържащи подправени понятия, модели и снимки на клетки представени като „вируси”. Всеки аматьор може в рамките на няколко дни да се научи да изолира, фотографира и охарактеризира вируси, които съществуват и всички от които са безопасни.
  • 32 Просветен илюминат

    8 0 Отговор
    Някой показа ли това?
    Доказването на съществуването на „вирус”, който причинява заболяване изисква термионна микроскопска снимка на изолирания вирус и биохимична характеристика на вирусните компоненти. Тъй като такова доказателство не съществува никъде, става ясно, че нервните отрови във ваксините се вкарват умишлено в населението. С тази желана измама и отравяне на населението, всеки гражданин е длъжен да повдигне обвинение заедно с полицията срещу извършителите и останалите, замесени във ваксинациите.
  • 33 Просветен илюминат

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "mi6osp":

    това, което е интересно за „вирусоподобните частици”, всъщност, те признават, че НИКОГА в действителност не са изолирали ЖИВ вирус… да не споменавам успеха с Ебола вируса… особено след като беше открито в самото начало преди няколко години, че водоизточниците в засегнатите села са били отровени с формалдехид (токсично хим. съединение, бел.пр.). Ако погледнете симптомите на Ебола, ще забележите, че те са същите като при отравяне с формалдехид.

    Завръщане към историческите книги, някои интересни факти за Пастьор

    Заедно с изследователските си дневници, Пастьор е водил и личен дневник, който никога не е трябвало да бъде разкриван и е останал в семейството му. Обаче негов наследник предоставя папките и дневника му на университета в Принстън, които от тогава са отворени. От тях е разкрито, че Пастьор си признава, че е извършил измама във всички свои работи. Но той е бил достатъчно човечен, за да документира своите лъжи в личните си дневници, успоредно с основните си лабораторни книжа.

    Коментиран от #38

  • 34 112233

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Доктор ох боли":

    Не, не е това! Много добре знаят какво е, но не ни казват.
  • 35 TROY

    5 1 Отговор
    Задължително ваксиниране на търтеите от държавната администрация. Пчеличките от кошера ще си отдъхнат.
  • 36 Бамбука

    1 1 Отговор
    Отворете границите че туризма щ загине, реваха още през май. Отвориха ги. Защо само 25% са ваксинираните, не искаме ваксини и разните му там сертификати, реват от заведенията, обратно на предишния рев. В интерес на истината държавната администрация трябваше да се ваксинира - това над 600 хиляди хрантутеници.
  • 37 Един

    5 0 Отговор
    факт: Настоящето показва , че опирайки се на евро-ценностите - страните от ЕС (пък и целия свят) НЕ СА адекватни на обективната действителност! Какво имаме - свободно движение на хора , капитали и стоки! Защо - за да могат едни богати тарикати да цакат кьоравото! Всичко друго е проформа : образование, здравеопазване, социална политика, армия, енергетика ...! Ами замислете се : песионно осигуряване, образование, коронавирус, ВераСу, армейки учения, газ, ток, вода, пожари, ... ако сложим земетресения и военно нападене - ВСЕ ТОЛКОВА СМЕ ГОТОВИ - НИКАК!
  • 38 питам те

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "Просветен илюминат":

    съвсем коректно,ако все още четещ ,как може несъгласните да се впишат в това общество