Last news in Fakti

28 Юни, 2022 16:34 15 763 73

Минчо Спасов пред ФАКТИ: В момента виждаме, че мафията атакува, а прокуратурата се активира

  • минчо спасов-
  • иван гешев-
  • прокуратура-
  • адвокат

Ясно е, че нищо няма да излезе от тази проверка срещу Лена Бориславова, казва адвокатът

Минчо Спасов пред ФАКТИ: В момента виждаме, че мафията атакува, а прокуратурата се активира - 1
Снимка: Факти.бг

Атаката на Иван Гешев към Лена Бориславова е част от артилерийската подготовка, която виждаме, че прокуратурата винаги приема, когато мафията атакува. В момента виждаме, че мафията атакува, а прокуратурата се активира в тези моменти. Това обяви пред Лили Маринкова и студио ФАКТИ адвокат Минчо Спасов.

„Ясно е, че нищо няма да излезе от тази проверка срещу Лена Бориславова, защото нито договорът е подписан от Кирил Петков, нито от Бориславова. Става дума, доколкото се ориентирах за три месеца, през които тя е работила като представител на една от най-известните адвокатски кантори. И формално и юридически няма неин поставен подпис и нищо не може да излезе от тази проверка. Важното е да се каже по медиите, видях и че медиите, които се свързват с г-н Пеевски, са най-големите рупори по темата. Това не ме учудва“, обяви адвокатът.

„Не познавам Кирил Петков, не познавам Лена Бориславова, но е факт това, че е налице атака срещу правителството. Аз лично смятам, че Лена Бориславова е едно съкровище, което дано да остане в българската политика. За Кирил Петков нищо не казвам. Това момиче е с много големи качества“, добави той.

Според Минчо Спасов вече за всички е ясно за колаборацията ГЕРБ-ДПС през последните 10 години.

„Това вече не може да се скрие, но явно искат да минат зад друг параван. Активно се включва зад този „евроатлантически параван“ и прокуратурата. Искам да припомня една новина, която медиите пропуснаха. На 13 март тази година с полет от Вашингтон кацнаха президентът Росен Плевнелиев и Иван Гешев. Оказа се, че неизвестно с какви средства и кой е финансирал пътуването в бизнес класа на Иван Гешев той е бил на едно мероприятие на едно американско сдружение, финансирано вероятно от американската държава. На това място не е имало чужд главен прокурор. На сбирката са обсъждани мерки срещу войната в Украйна, нещо от сорта. И там били събрани, по думи на Плевнелиев, който говори за събитието, 20 блестящи световни юристи. А Гешев и екипа му доказаха своята юридическа неподготвеност с едно писмо, което на 8 февруари изпратиха до 67 европейски институции. Колегата Екимджиев вече заведе дело срещу Иван Гешев и петте му заместника, а подобно дело заведох и аз. В това писмо има много лични нападки, изхождайки не като магистрати, а като махленски клюкарки. Обвиняват хора, граждани, институции, политици, които са техни опоненти. Кой знае защо и моето име е попаднало там, сигурно защото съм пуснал сигнал за дипломата на г-н Гешев. Но пак не са се ориентирали. Моят сигнал не е срещу Иван Гешев, а срещу тези, които са му издали дипломата. Те не са имали компетентността да го сторят. Спецпрокуратурата е иззела преписката от полицията и я е прекратила“, обясни юристът.

Целият разговор можете да гледате във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 70 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    70 46 Отговор
    Глупакът , който дръпна внезапната спирачка в метрото , нямайки мозък , да прецени , че може да осакати , и убие хора !!!??? При червената шаманка Маринкова , сипе акъл , който доказано няма !!! Егати държавата !!!
  • 2 Илия

    85 35 Отговор
    Всички мафиотски структури се активираха.Президенти,тулупи,чалгари,патеотари.Борба за оцеляване.Не разбират че тяхното време свърши не защото българина е поумнял.Техния московски господар стъпи на криво и сега всички проксита ще бъдат изметени.

    Коментиран от #6

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    80 25 Отговор
    ПРОКУРАТУРАТА ни е корумпирана мафията си има ДЪРЖАВА
  • 4 Българка

    69 41 Отговор
    Остатъците от ИТН и Израждане са групировки, чието инсталиране в НС има задачи да рушат, саботират и пречат на всякакви реформи срещу мафията, статуквото и промени в правосъдието.
    ГЕРБ-ДПС са ретроградни. Тяхната цел е да пречат на разграждане на корупционния модел на сараите, съхраняване на Гешев и структурите си навсякъде, за да избегнат наказателна отговорност и в по-спокойни времена да се върнат за разграбване на държавата. В тази тежка ситуация и двете шайки нямат капацитет да изведат държавата и биха се провалили с гръм и трясък. Техните върхушки имат интерес от безвремие, хаос и безпътици. И както каза Василев- "бедните да го ду...." А обикновените гласоподаватели преобладаващо са бедни

    Коментиран от #20, #22, #40

  • 5 Анонимен

    60 39 Отговор
    Ох, Минчо. Ама знаеме те тебе от години. И дипломата на Гешев се опита да я изкараш невалидна, ама не се оказа така и всякакви измислени сигнали пускаш на Рашков. Кой от кой по-зле. И на метрото се излага да ходиш да гасиш тока. Али баба явно добре те е захранил.
  • 6 Пийте

    20 19 Отговор

    До коментар #2 от "Илия":

    Ги тези хапчета :D
  • 7 Минчо терориста

    42 18 Отговор
    Скоро май не съм спирал тока на метрото

    Коментиран от #41

  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    52 30 Отговор
    БОРИСОВ ГЕШЕВ са слуги на мафията
  • 9 Каква мафия,

    34 8 Отговор
    то държавата е мафията? Елате да видите в Слънчев бряг, как ВиК Несебър и ВиК Бургас ме принуждават да заплатя за 75 куб.м. вода сумата от 1264, 40лв. Явно вече ще трябва да давам, всяка година, рушвет на инкасаторите, за да не ми надписват разликата с общия водомер иначе ще бъда принуден да си продам жилището. ВиК си е чиста ОПГ, която се занимава с рекет и изнудване на граждани. Мафията си е държавата, а не мутрите. Дойде вече време да плащам рекет на държавните структури. Рекет, че съм българин и за зла участ живея в БГ-то.

    Коментиран от #61

  • 10 реалист

    50 18 Отговор
    Гешев е каскета на прокуратурата ,който прикрива мафията , която завлече държава и народ с милиарди ,а за грабежа на КТБ е виновен също Гешев !!

    Коментиран от #15, #18, #43

  • 11 Българка

    55 25 Отговор
    Прокуратурата да каже какво стана с Барселонагейт и пране на милиони, в което е свързан Борисов. Има стотици страници доклад на испанските власти. Какво стана с разследване на пачките и кюлчетата? Коя е Мата Хари? БНБ провери ли вече серийните номера на банкнотите и щампите на кюлчетата? Какво стана с близо 60 милиона изнесени в брой от парите за магистрала Хемус? Къде са милионите? Кой е крайният им получател? Има стотици грабежи, афери, въпроси........ За Ало Ваньо, далаверите на приятеля на вожда Пилето и данъчни измами както с ДДС за кухи сделки и така с фондовете...........Кога ще разпитат Божков? Кога ще започне истинско разследване за краха и разграбване на КТБ?.....

    Коментиран от #16, #23, #46

  • 12 Хахаха

    49 31 Отговор
    "адв." Спасов, сигурен съм, че Лена е "съкровище". Зависи от гледната точка - дали ще я ползваш да ти намери нещо в гугъл, дали за "споделяне" на наема на почасова квартира, дали да се облажи финансово - ей така от нищото, дали да се самоопределя (като теб) колко е почтена... Неща все от сорта на изброените. Тогава е безценна. Но когато става дума за държавата - тогава е вредна, пиявица, неспособна... - също като теб.

    Коментиран от #42

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Нагли

    44 25 Отговор
    За всички разумни хора е ясно ДПС +ГЕРБ+Прикриватурата=МАФИЯ !
  • 15 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 8 Отговор

    До коментар #10 от "реалист":

    ТОЧЕН сте
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Тъй де

    35 24 Отговор
    ДС- ТЕРОРИСТА ОТ МЕТРОТО ОТНОВО С ОБИЧАЙНИТЕ... МАЛОУМНИ ОПОРКИ ЗА..."МАФИЯТА", "ЗАДКУЛИСИЕТО" И Т.Н.
    НО ПРИ ВЪПРОС ,..КОИ/ КОЙ...ТОЧНО ( ПОИМЕННО) Е...МАФИЯТА,...НАСТАВА...."МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТАТА" И ПОГЛЕДА СПИРА В ЕДНА ТОЧКА...НА ТАВАНА...🌈😂

    Коментиран от #44

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    26 13 Отговор
    корумпираната прокуратура освободипреди време наглите
  • 20 нееееееее

    30 23 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    ДА ИЗМЕТЕМ НИЩО НЕПРАВЕЩИТЕ ДБ ОТ ПАРЛАМЕНТА!!
  • 21 Виждащ

    25 8 Отговор
    Е тази прокуратура не видя, че коПеевски не може да събере 550 учредителя на сектата му в зала за 110, този каскет не видя нищо странно в закупуване на имоти за над 400 000 лв. (Апартамент и къща )без да имаш доходи, не видя фашистките постъпки и призиви на коце, не видя и 1600 кв.м. паркоместа на "разведената" му съпруга, не видя връзката му с Гуцанов-Дънката и Портни, не видя ТИМ сред фашизоидните му другарЕ... остави всичко на трупчета, Коце да мяца и слушка мафията !
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Баш Българин

    31 23 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Кирчо и Кокорчо искат да заменят една мафия с друга! До тук им е разбирането за промяна! А ДБ само обикалят като кученца, да се доберат до нещо!
  • 24 Красимир Петров

    30 32 Отговор
    Затова на изборите трябва да бием шута на коалицията ГЕРБ-ДПС-ИТН-ИЗРАЖДАНЕ

    Коментиран от #26, #47, #51

  • 25 байгън

    25 20 Отговор
    Каскета се активира да търси под вола теле,а за синчето на зам.прокурора трябваше кмета да задейства службите.Каскета и Мутрата на ТОПЛО
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Хахаха

    35 17 Отговор
    Другаря Минчо,е активиран в защита на ПП.Щом Прокопи плаща МИнчо ще защитава този който Прокпи каже!
  • 28 Мхм

    32 17 Отговор
    Пълно падение.А видеото,на което се вижда как Кирчо и Ленчето влизат в апартамент?След една седмица тя е назначена на заплата 15 000.

    Коментиран от #58

  • 29 човек не може да мълчи

    28 15 Отговор
    Открито до Мунчо Спасов
    За какъв правист можем да говорим когато "фактите" които представи Гуглена са извадки от google? Това просто не е професионално. Колкото до корупцията, как ПП ще бори корупцията в едно правителство с Корнелия Нинова? Или назначаването на "наши прокурори". Да не говорим за любовницата на заплата от 14000 лева?
  • 30 Хахаха

    28 8 Отговор
    Задържаният бивш депутат от НДСВ Минчо Спасов беше освободен през нощта, но му е повдигнато обвинение за хулиганство за спиране на метрото.И тоя ако е промяната.....
  • 31 мок

    19 10 Отговор
    Пише се ИТН, чете се ДПС.

    Коментиран от #48

  • 32 Дс новите стари

    27 10 Отговор
    Това ако беше любовницата на бате бойко, до сега да я бяхте обе ..си ли с него, но по рашково време е така тъмно и през деня!!!!!
  • 33 Ами...

    8 4 Отговор
    Да един адвокатски клиент - съкровище.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Откъде го извадихте ТоЯ:

    19 6 Отговор
    И накрая не питайте, защо сме на този хал...когато рупорите ба обществената мъдрост се казват Минчо Спасов...
  • 36 По гърбините

    10 3 Отговор
    В момента виждаме - прокситата на американската мафия се ръфат с прокситата на дойчовската мафия.Кога ли ще дойде Чичо Сам да ги наложи с бастуна по гърбините?

    Коментиран от #53

  • 37 КРИС

    13 4 Отговор
    ИСКА ПАК ДА ДЪРПА РЪЧКАТА В МЕТРОТО....
  • 38 До град Козлодуй

    7 1 Отговор
    Човече,кой клас си?
    Съжденията ти са като на дете от 5 клас!
    Или номера е да цъкаш на компа,без смисъл?
  • 39 Просто Киро

    10 4 Отговор
    Ленчето е наистина едно съкровище. Ходи нагоре-надолу по потайностите на София. Аз за това я назначих, за Шеф на кабинета.
  • 40 Колкото и минуси да залепите тук,

    7 5 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Българска е на 1000% права! Дума по дума, всичко е истинаТА!!! Дано, след над 30 години преход и грабене, българинът да е поумнял и да "сложи" синджирите, на тези които се смятаха за недосегаеми!!!
  • 41 Че спри го.

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Минчо терориста":

    Кой те спира?
  • 42 Айде, айде.

    9 2 Отговор

    До коментар #12 от "Хахаха":

    Лена била пиявица. ...За няколко месеца в управлението. Ако тя е пиявица, то онези с многото стаж в държавните "дела" са си живи смоци!!! Кълбо от смоци!
  • 43 Рано или късно ще дойде

    7 0 Отговор

    До коментар #10 от "реалист":

    Видьов ден. (Мисля, че скоро ще е, някъде към септември.) И тогава онзи в Сърбия ще получи думата, та да видим аджеба каква точно случка се случи с КТБ. Крайно време е да ДОЙДЕ времето!
  • 44 Е, мълчанието настава НЕ защото

    4 0 Отговор

    До коментар #17 от "Тъй де":

    НЕ се знае КОИ са. А защото още е РАНО за конкретиката. Но и за нея ще дойде времето. Иначе, едва ли има човек да НЕ знае кои СА!
  • 45 Даааа

    9 9 Отговор
    Абе тези от прокуратурата, нямат ли работа да вършат по сигналите с пачките , кюлчетата, АВТОМАГИСТРАЛА "ХЕМУС", Мата Хари и всички сигнали за кражби и злоупотреби НА ГЕРБ !!!И като слушам , как гербаджии обиждат младите хора от ПП и тях наричат "МАФИЯ" С думи не мога да опиша какво изпитвам към тази крадлива пасмина!!
  • 46 Много, изключително много въпроси,

    5 2 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    изискващи ОТГОВОР, но насреща имаме САМО мълчание! Кога ще имаме отговорите и съответстващите им присъди? КОЙ отказва да разследва! КОЙ пречи? КОЙ? КОГА ще се гледа финалът? И докога ще е така? Ще продължим ли битката, или отново ще бъдем прекършени?
  • 47 Да бъде!

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Красимир Петров":

    Амин!
  • 48 Хаха Хаха!

    3 0 Отговор

    До коментар #31 от "мок":

    ТОВА изречение УЖАСНО МНОГО ми хареса!!! Много! Ще го споделям наляво и надясно! С кеф! Заради един излъган (от обещанията на итн) приятел.
  • 49 Да видим

    9 6 Отговор
    ГЕРБ И ДПС са истинската МАФИЯ в страната ни!!Те си пазят гърба един друг , чрез взаимни интереси!А Каскета ги пази общо! Мафията , добре си е подредила държавата!! Имат си и уж репортери от жълти медии, които да пускат фалшиви новини!Но и тях вече ги знаем кои са просто , много им личи!Толкова целенасочена пропаганда се водеше срещу правителството , досато не го свалиха!Дори някои цени се вдигнаха спекулативно!През управлението на ГЕРБ се заформиха, много картели, които след определено , телефонно обаждане, качваха цените драстично!МАФИЯТА в нашата държава , работи като добре смазан механизъм !ПП дойдоха , да разрушат този модел, но той разруши тях!Но от нас зависи какво ще изберем за децата си , дали да останат тук и да се борят за по-добър живот, или да ги гоним и наричаме , кравари , американци и по всякакъв начин само и само да не пречат на силните на деня!!!

    Коментиран от #56

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Антикомунист

    8 10 Отговор

    До коментар #24 от "Красимир Петров":

    Ще изметеш ГЕРБ когато си видиш врата без огледало. Не ги пришивай към боклука който, такива като теб докарахте във властта. Само с ГЕРБ може да се върне НОРМАЛНОТО.

    Коментиран от #57, #60

  • 52 Генчо,Пенчо,Атанас и АЗ

    10 5 Отговор
    Плагиат Славчо води дело,Иван Гешев лоцемерничи яко,Бойко Борисов е изкукуригал тотално и кара плагиатката Десислава(Макар и с царско име),тя си остава шут -плагиат на"чистача на ушите на Тодор Живков"бат Бойко-енничарски толуп.ДОКАЗАНО !!!
  • 53 Ами не знам дали дойчовската мафия

    1 3 Отговор

    До коментар #36 от "По гърбините":

    все още приема в редиците си нашенското й подразделение, защото когато шмеркел сдаваше поста си, наобиколи сума ти чуждоземни "приятели" на клана. Нооо, пропусна да се "разпише" при нашия. Вероятно вече е отлъчен. Може би неофициално, но дефакто - да. А и Урсула посрещна Петков с широка усмивка и блеснал поглед.
  • 54 АнтиМафия

    6 1 Отговор
    Трябва по-бързо да се действа срещу мутренските групировки на прехода. Прекъснете ѝм всякакви връзки и обвързаности с източниците ѝм на логистика и финансиране.

    Коментиран от #59

  • 55 Готи

    2 1 Отговор
    Тоя не е уред!
  • 56 Моделът ВСЕ още НЕ е разрушил ПП!!!

    5 3 Отговор

    До коментар #49 от "Да видим":

    Мисля, че дори станаха още по-нахъсани. А и хората също "събудиха" в себе си жаждата за ПРОМЕНИ! Не гледай минусите и плюсовете тук. Те не представят истинските нагласи на населението! Нито пък социолъжическите агенции! Едните им плащат дребни пари за да се разписват тук, а другите получават по-големи пайове за своите псевдо проучвания. Дефакто за момента по-добрият вариант за генерални промени са предсрочни избори. (избирателите на итн ги псуват и никога повече няма да им повярват, герб - никой още не е забравил НИЩО от 12-те години, копейките имат постоянен електорат, който преди беше за изтеклите вече патриоти, дпс също са с електорат-константа). Президентът също допринася за нахъсването. Т.е., с това което върши, лъсват много зависимости. Ще има 2-ри рунд и той ще е НАШ!
  • 57 Добре завъртя.

    2 1 Отговор

    До коментар #51 от "Антикомунист":

    Но НЕ позна!
  • 58 Много си зле!

    6 6 Отговор

    До коментар #28 от "Мхм":

    И какво като влизат заедно в апартамент...?!Това нищо не значи!Но явно манталитета ти е нисичък, като на махленските клюкарки...!
  • 59 Всички знаем

    7 0 Отговор

    До коментар #54 от "АнтиМафия":

    и искаме това. Нека го направим на предсрочните избори!!! Предстоят промени!!! От нас зависи!
  • 60 Ко речи...,Ко...?!

    13 6 Отговор

    До коментар #51 от "Антикомунист":

    ,,Само с ГЕРБ може да се върне НОРМАЛНОТО."...?!?!
    НАЙ-НЕНОРМАЛНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БГ,бе по времето на ГЕРБ...!!!

    Коментиран от #62

  • 61 Северозападнал

    6 0 Отговор

    До коментар #9 от "Каква мафия,":

    Това е проблем в цяла България а при нас е жестока шуробаджанащина и простотия яко надписване в пъти по-скъпо от петрола
  • 62 Северозападнал

    3 3 Отговор

    До коментар #60 от "Ко речи...,Ко...?!":

    Точно при гербаджиите мафията се мобилизира и превзе държавата.Тези новите обслужват мафията,като бетонираха Гешеф и арестуваха Бойко да пият заедно кафе понеже е българска звезда ама бил много стиснат не давал автографи
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Смех

    4 0 Отговор
    Прах в очите
  • 65 Обективен

    12 3 Отговор
    От коя дупка изпълзя и този...Лена - общата...съкровище!?? То с такива сме направо Форд Нокс. Тъпанар!
  • 66 Болярин

    5 2 Отговор
    МУНЧО Спасов и той станал голям адвокат - "Мафията" вече трепери от него ! Да бе, да ... Но, защо ли хората казват, че между адвокат и циганин, в лъжите, разлика няма ?!!
  • 67 Аз бе Аз бе

    4 2 Отговор
    Умрели коне като Минчо Спасов и други престъпници се обаждат от гроба с просветление- ГЕРБ ДПС били в договорки??? Какво правят комунягите във власта???
  • 68 Аз бе Аз бе Аз бе

    4 2 Отговор

    До коментар #63 от "Ехх":

    Умрели коне като Минчо Спасов и други престъпници се обаждат от гроба с просветление- ГЕРБ ДПС били в договорки??? Какво правят комунягите във власта???
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Кръчмаря

    5 2 Отговор
    Минчо пак изпростя
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Гонзо

    1 1 Отговор
    Това ли е атака бе лалугер ,ако беше атака се бие по Контекс Мет 9 милиарда 9 дена заемите къде отидоха всички посредници а не няква пръдла взела 10 хиляди ама незнам какво чака батко Иван
  • 73 Марчел Рошу

    2 1 Отговор
    Относно лицето Мирчо Спасов!
    Това не е ли същият индивид,който спря електричеството на метрото!
    Още е на свобода !!