Last news in Fakti

6 Януари, 2024 16:24 2 943 100

Петър Волгин: На практика нашето полушенгенско членство е добре познатата размяна, наречена от народа "кон за кокошка"

  • петър волгин-
  • шенген-
  • членство-
  • кон за кокошка

В момента България се управлява не просто от глобалисти. Управлява се от хора, които дори и не си представят, че при преговорите с чуждестранните партньори могат да защитават българските национални интереси, коментира журналистът

Петър Волгин: На практика нашето полушенгенско членство е добре познатата размяна, наречена от народа "кон за кокошка" - 1
Снимка: EPA/БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментарът е за предаването "Политически НЕкоректно" по БНР

В най-новото си послание Ахмед Доган постави една тема, която е несравнимо по-важна от това дали двама, трима или петима души ще ръководят ДПС, както и от факта дали е "понижен" Делян Пеевски. Доган специално подчертава, че сме на прага на "дългосрочно противопоставяне на глобализма с очакванията на националните държави и на националните идентичности". Разбира се, това не е откритие на г-н Доган. Умните анализатори, имам предвид тези, които никога не са били на евроатлантическа издръжка, отдавна говорят и пишат за тази тенденция. Развитието на световните процеси ясно показва, че най-важното разделение днес е именно между привържениците на идеята за независимост на националните държави и тези, които смятат, че отделните държави трябва да се откажат и от малкото останал свой суверенитет и всичко да се решава от наднационалните институции.
Именно разделението между суверенисти и глобалисти бележи развитието на световната политика през последните години. И забележете, това е разделение не само между отделни държави и групи от държави. То преминава вътре в самите държави. В Съединените щати например глобализмът намира физическото си въплъщение във фигурата на Джо Байдън и Демократическата партия, докато идеите за върховенство на националната държава се споделят главно от Доналд Тръмп и републиканците. Затова е и толкова важно за целия свят кой от двамата ще спечели президентските избори там. Ако спечели Байдън, САЩ, а и целият свят ще изглеждат по един начин, а ако победи Тръмп, положението ще бъде съвършено различно. Навсякъде. Включително и в България.

В момента България се управлява не просто от глобалисти. Управлява се от хора, които дори и не си представят, че при преговорите с чуждестранните партньори могат да защитават българските национални интереси. Единствената цел на нашите управляващи в подобни преговори е да докажат колко примерно изпълняват задачите, спуснати им от чужбина. Вижте всичко, което те изговориха след полуприемането ни в Шенген. Това, че чужденците благоволиха да ни допуснат във въздушно-капковото шенгенско пространство, бива тълкувано от властта и обслужващите я анализатори като някакъв нечуван и невиждан успех. Фактът, че българите, които пътуват със самолет, ще чакат няколко минути по-малко на летищата, предизвиква истинска еуфория при представителите на управляващия елит. И никак не искат да признаят тези хора, че в замяна на това чутовно "постижение", се изправяме през съвсем реалния риск България да бъде натъпкана с мигранти.

На практика нашето полушенгенско членство представлява добре познатата размяна, наречена от народа "кон за кокошка". Няколкостотин души ще чакат няколко минути по-малко на летищата, като срещу това се появява реалната опасност да бъдем принудени да приютим хиляди мигранти. Ама нямало да стане това, никой не можел да ни принуди да го направим – обясняват евроатлантиците. Да, бе, да! Като гледате нашите управляващи, мислите ли, че те изобщо имат смелостта да откажат каквото и да било на чуждите партньори. Те имат вид на хора, които се ръководят от един единствен принцип, а именно да изпълнят поръчките от чужбина, още преди те да са ясно формулирани. Убедени, че има само един световен център на власт и не спират да му се кланят. Вярно, те наричат това васално поклащане "солидарност с евроатлантическите партньори", но с каквито и политически коректни панделки да го опаковат, то не става по-достойно.

Нашите управляващи инатливо отказват да разберат нещо, което хора с много по-малко претенции от техните отдавна са осъзнали. Светът отдавна е многополюсен. Отмина времето, когато имаше само един световен хегемон, чиито желания всички изпълняваха. Да, Съединените щати продължават да бъдат велика сила, но вече са разбрали, че винаги, когато искат да постигнат нещо, трябва да се съобразяват с позициите на Китай, Русия, Турция, Иран... Еднополюсният свят окончателно умря. Единствено нашенските грантовите политици и анализатори не забелязват това. Изцяло потънали в борбата за все по-дефицитния евроатлантически финансов ресурс, те не виждат, че сегашната действителност е съвършено различна от тази преди две-три десетилетия. Тези, които са се вживели в ролята на васали, пропускат кардиналните промени в света. И е логично именно тези промени да ги запратят в политическата маргиналия, от която няма излизане.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 126 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тридесет сребърника никога

    39 58 Отговор
    не са излишни за една погубена душа!

    Коментиран от #59

  • 2 БЪЛГАРИН

    100 37 Отговор
    СГЛОБКАТА СА СЛУГИ НА ТЕРОРИСТИТЕ ОТ САЩ И ПРЕДАТЕЛИ НА ЦЯЛ НАРОД!!!
  • 3 Последния Софиянец

    61 23 Отговор
    Имаме само една граница с Шенген -Гръцката.А тя не трябва да се маха а да се укрепи с ограда и минни полета.
  • 4 Последния Софиянец

    89 19 Отговор
    Управляват ни хора които не дойдоха на честването на Христо Ботев.

    Коментиран от #29, #88

  • 5 Пич

    72 13 Отговор
    Не е прав не защото не е прав , а защото няма размяна ! Има само - Да , шефе.....!!!
  • 6 Еми

    88 29 Отговор
    На 100% е прав!!!

    Коментиран от #91

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Тоя аз

    84 28 Отговор
    Може и да не го харесвам,ама тук е изключително прав

    Коментиран от #50

  • 9 Българка

    45 103 Отговор
    Този рубладжия трябва да бъде изгонен от БНР, да му бъде забранено да прави прокремълска пропаганда и да бъде съден за заплаха за националната ни сигурност

    Коментиран от #11, #12, #16, #21, #66

  • 10 Адмирации

    81 18 Отговор
    Право куме в очи
  • 11 ХИТЛЕР

    57 17 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    ТИ СИ БЪЛГАРКА ОТ СТОЛИПИНОВО.
  • 12 Я стига

    56 8 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    Намирисва ми това на либерално-демократичен фашизъм-не мислиш ли"българко" ???
  • 13 В случая

    37 3 Отговор
    Кокошките са много под формата на афганистански терористи
  • 14 розово

    16 43 Отговор
    Волгин българските национални интереси не са защитени никога дори дори да преговаряме и с Русия.От нас се иска покорство дори и от Русия.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 И ще бъде

    11 41 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    Изгонен.
  • 17 Казуар

    27 75 Отговор
    Русофилското леке Волгин иска България да не е в Европа и НАТО, руската пета колона да направи преврат и страната да се натика в Евразия при руските диктатори.

    Коментиран от #58

  • 18 Волгата бих го сразменил

    18 46 Отговор
    За 1000 рубли.
  • 19 ДОЛУ

    16 50 Отговор
    МОЧАТА
  • 20 Българин 🇧🇬

    79 20 Отговор
    Това на Волгин не нещо свръхестествено ! Това е нормален обективен коментар относно щатско-турския слугинаж на управляващите в София чужди марионетки .Но поради липса на свободни медии у нас , цензура и автоцензура , се учудваме , че Волгин си позволява да казва истини .
  • 21 Джи джи

    2 6 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    дзито букина
  • 22 Сомов

    25 53 Отговор
    Волгин - вън от БНР!
  • 23 Софиянски

    24 54 Отговор
    Стига сте цапали ефира с тази амеба
  • 24 Ухаа

    19 50 Отговор
    Абе Волгин колко суверенен ще си ти с тия 5 човека армия..слез на земята лунатик безпросветен..тия които бяха суверенни и неутрални в Европа влязоха тая година в НАТО за останалите просто не ми дреме дишат ли не дишат ли
  • 25 Жоро Бекъма

    45 11 Отговор
    Абе, г-н Волгин, ние още борим комунизма! Децата на комунистите борят комунизма и ги подкрепят децата на фашистите. Парите изтичат навън, а навътре се втичат либерастки , джендър, мигрантски, ГМО зеленясали глупости.
  • 26 Стършел

    21 44 Отговор
    Да бе др. волга, трябва да слушаме само путинчо и мутрофана! Пък може и някоя копейка да отпуснат я.
  • 27 Северноатлантик

    50 13 Отговор
    Нашите цензури не разбраха ли , че само угодни на Вашингтон и чат-пат Анкара коментари трябва да се публикуват ? Превейждайте само какво казват Зеленски и Британското разузнаване . Другото не бива да се публикува ! Това е "демокрацията" !
  • 28 Разбира се

    22 51 Отговор
    Кремълското мекере с готовност вреди на своя народ, за да услужи на чужд.
  • 29 Мъжа на урсула

    39 11 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Със сигурност са били на паметника на американците, бомбили София, която днес ,,управляват,,
  • 30 Мдааааа......

    26 41 Отговор
    Волгата е от тези анализатори които са за запазване на българският суверенитет и предоставянето му на батюшка Путин и на матушка Русь, той и затова си смени фамилното име, и си сложи гръмко то "Волгин", звучи някак си изконно руско и верноподаническо, така де служи човека и заработва, нищо че носът му е целият в кафяво.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Разбирач

    21 39 Отговор
    Волгата разбира под независимост да станем 16 съветска република. Вие на умряло, че бил цензуриран, но ако беше така нямаше да четем всекидневно неговите пасквили. Защо не отиде в любимата му руска кочина и не напише, че не е редно да се започва война и да се избиват и невинни граждани да види какво ще му случи. Да разбере какво е "демокрация" дето тук липсвала. Много е смел, но седи на държавна хранилка. Да отиде в частно радио и да си развява лакърдиите. Колко е жалко човек да се продаде за шепа копейки.

    Коментиран от #56

  • 34 Зззззз

    16 19 Отговор
    И еврото ще приемат догодина 😱
    Ех Волгин , Волгин 🤣🤣🤣
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Петя Андролова

    20 41 Отговор
    Много умела проруска пропаганда!
    Човека със звучната българска фамилия Волгин, отново е на руска висота.Ако такова нещо напише в Русия ще бъде осъден,бит,изнасилен
    но щастлив.
  • 38 Ватниците

    11 36 Отговор

    До коментар #32 от "Мъжа на урсула":

    не са построили НИЩО в България не лъжи. А "Запада" изсипа милиарди във високотехнологични заводи.

    Коментиран от #45

  • 39 Този пропагандстор

    15 33 Отговор
    Трябва след празниците да отидем и да го изметем от БНР. Да ходи в частни радиа да си бълва с Андролова и Големинова кремълските зловония. А да не забрави и полупрезидента.
  • 40 Правоверен Евроатлантик

    40 19 Отговор
    Волгин винаги предизвиква избиване на пяна на устата на цялата евроатлантическа сган.
    Нали сте големи демократи бе? Какво като говорел "руска пропаганда". Нали вие ден и нощ я громите, а той е сам. Къде ви е свободата на медиите и словото? Вие наложихте по-гадна цензура от тази по соца. А пропагандата ви е за бавноразвиващи се, затова и не хваща, хората ви се смеят.
    А Волгин просто казва очевидни за всеки мислещ човек неща.

    Коментиран от #46, #47

  • 41 Киркоров

    22 19 Отговор
    Волги , айде чакам те на Голата Вечеринка.

    Закъсняваш , сложи си кожената поличка .
  • 42 Преди час

    11 4 Отговор

    До коментар #36 от "Ееееее":

    дращеше л ю б о в н и ц а т а му, а майката на децата му се казва Даниела Големинова, тя е доста по страхлива.

    Коментиран от #48

  • 43 А кокошката поне къде е?

    13 2 Отговор
    Ааа, тя ще долети въздушно.
    Както казва Пурко, яйцето си е яйце а кокошка може да долети отвсякъде.
  • 44 Станчо

    19 28 Отговор
    Волгин е от левия бряг на реката, затова и винаги е против националните интереси. За него руските интереси са по-важни и тези на българите.
  • 45 Стършел

    11 19 Отговор

    До коментар #38 от "Ватниците":

    Не си прав-я що техни паметници са нацвъкани и колко години не може да ги махнем! Маркират си територията още с 4 000 като тоз другар.
  • 46 И какво

    16 18 Отговор

    До коментар #40 от "Правоверен Евроатлантик":

    очевидно е да възхвалява един агресор, фашист и убиец на невинни деца и старци в извратената му операция?

    Коментиран от #55

  • 47 Православен Чеченец

    10 22 Отговор

    До коментар #40 от "Правоверен Евроатлантик":

    Волгин ако дойде в Чечня
    Ще го уважа като Козичка .
    Много нежничък.
  • 48 Той

    10 12 Отговор

    До коментар #42 от "Преди час":

    Той направил в БНР шериат.
  • 49 Госあ

    25 8 Отговор
    Много добре написано.
  • 50 Аз пък го харесвам

    8 17 Отговор

    До коментар #8 от "Тоя аз":

    Ама тука не е прав .

    Как пък не каза нещо за Началник
    Мутрофанова .

    Направо не повярвах .
  • 51 !!!?

    17 12 Отговор
    Съветските въzрожденци се чудят в Шенген ли са или на Шереметиево !!!?

  • 52 Станимир

    17 24 Отговор
    Волгин е национален предател, служи единствено на руските интереси, възхвалява един откровено убиец на деца и невинни хора. Позор!
  • 53 Пак аз

    12 15 Отговор
    Тоя руски предател се разтревожил за Шенген, Ха, Ха Ха.
  • 54 Пак аз

    8 17 Отговор
    Това може да мине само пред малоумни.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 3.14К

    24 12 Отговор

    До коментар #33 от "Разбирач":

    Във времето без Волгин в ефир по БНР текат отвратителни предавания, които изливат проукраински тези като преливник от септична яма. Абсолютна дезинформация, деформирани факти и тези представяни като факти. Никаква друга гледна точка. Събеседници на заплата в НПОта и фондации на Сорос. Когато се пускат слушателите 90% не са съгласни с позицията на водещите и гостите, но безцеремонно се прекъсват или се говори върху тях. За никакво независимо БНР не може да става дума.

    Коментиран от #60

  • 57 Бай Митко

    28 12 Отговор
    Чест г-н Волгин!
    Един достоен българин милеещ за родината!

    Коментиран от #61

  • 58 факуса

    12 8 Отговор

    До коментар #17 от "Казуар":

    не е само той,затуй и референдум не искате жендърите
  • 59 или равностойността им в канадски долари

    16 4 Отговор

    До коментар #1 от "Тридесет сребърника никога":

    Каза Кирето и метна торбичката на рамо.
  • 60 Разбирач

    15 12 Отговор

    До коментар #56 от "3.14К":

    И как измери тия 90% процента от слушателите? Самият факт, че се чува и друго мнение в ефир /макар и мнение на руски крепостен развяващ се с тениска със сърп и чук/ е красноречив за свободата на словото. Нещто немислимо между другото в любимата ви Русия.

    Коментиран от #63

  • 61 Не Господин

    10 14 Отговор

    До коментар #57 от "Бай Митко":

    Другарю Волгин. Като ще се хвалите един друг от рашистката секта.....

    Коментиран от #67

  • 62 редник

    16 10 Отговор
    По памет - за Радев гласуваха над 2 милиона, за упавляващите доста по-малко, но не вярвам някой да е гласувал за "сглобката" - такава нямаше на изборите...
  • 63 3.14К

    15 8 Отговор

    До коментар #60 от "Разбирач":

    Ти каква фланелка предпочиташ? Със сърп и чук или с флекс и чук! Слушатели има и при Волгин и като не е съгласен ги оставя да говорят без да ги прекъсва и коментира.

    Коментиран от #77, #80

  • 64 Абсурдистан

    8 16 Отговор
    Браво Волгин, точно по руските опорки! Да живее безродието!
  • 65 Руска грешка

    9 10 Отговор
    Императорът Александър не е прочел законите на хан Крум, за да разбере какво долно племе е българското
    Дава хиляди жертви,създава Трета Бълг.държава, Бълг.армия и плаща Съединението и Независимостта.
    Остави го това племе да го тимарят турците и не се занимавай с роби предатели

    Коментиран от #71, #76, #79

  • 66 Румен Христов

    12 15 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    Защо давате трибуна на този безродник, който непрекъснато скандализира обществото? Защото и вие сте като него!

    Коментиран от #68

  • 67 Бай Митко

    11 8 Отговор

    До коментар #61 от "Не Господин":

    От "другарю" не се срамувам! В казармата войниците бяхме истински другари! Но какво да Ви говоря за казарма, Вие сте от господинчовците нали.
    Ха сега Вие господинчо похвалете някой от Вашата секта

    Коментиран от #75

  • 68 Бинго

    7 3 Отговор

    До коментар #66 от "Румен Христов":

    Да дадат трибуна на изтривалката с перчемчето ли?
  • 69 Ццц

    12 2 Отговор
    30 години хоризонта на БГ политиците беше четири години мандат, а казват, че добрите политици мислят поне за сто. Ностоящите имат хоризонт 1 година и после да се разменят с другите, които по принцип не могат да понасят. Пък те и другите не могат да понасят първите, ама нали за националния интерес, чакат търпеливо! И то при положение, че са първи на изборите, а другите втори, но вторите да управляват първи, пък първите втори. Изясни ли ви се ситуацията? Това без външен натиск щеше ли да стане? А?

    Коментиран от #72

  • 70 Помияр

    9 15 Отговор
    В неговата русия волгин отдавна щеше да бъде осъден Дори изнасилен Такова заглавие имаше във Факти преди седмица..Тази година ще му се случи същото и тук .Като издухат покровителите му
  • 71 Бай Митко

    9 5 Отговор

    До коментар #65 от "Руска грешка":

    Адмирации!
    Чест за историческата справка!
  • 72 Само бля бля

    9 8 Отговор

    До коментар #69 от "Ццц":

    А кой да управлява ???Възраждане Чалгаря Бсп?..
    Напиши да видим.

    Коментиран от #73

  • 73 Миииииии

    4 3 Отговор

    До коментар #72 от "Само бля бля":

    Да вземеш ти да поуправляваш малко. Що пък не. Поне колко тия ще можеш.
  • 74 БСП на Бунището

    10 6 Отговор
    Хайде направете СПИСЪК с Българските Национални Интереси....И да видим кои Управляващи управляват в зависимост от тях.Дай ги тез Интереси бе Петър Георгиев Петров - Волгата...Покажи ги... Напиши ги!!!
  • 75 Да ма прощаваш

    8 8 Отговор

    До коментар #67 от "Бай Митко":

    ава Волгуната казарма не е подушил та..... другалю иде от политкоректната му рашистка идентичност към друга политпутинов идентичност

    Коментиран от #82

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Е добре

    10 6 Отговор

    До коментар #63 от "3.14К":

    да си плямпа русчеталото, ама защо в национален ефир? Нямаме нужда от рашисткия му уклон.
  • 78 Търновец

    6 7 Отговор
    Има многокултурен глобализъм проповядван в САЩ който цели пресъздаване на Римската империя със столица Тел Авив, а има и друг глобализъм "Братски славянски народи...обща история и култура.." И този глобализъм идва от Кремъл и има славяноглобалисти в България - панславинизъм.
  • 79 Търновец

    6 1 Отговор

    До коментар #65 от "Руска грешка":

    Тоя същия император 1867 продаде Аляска на САЩ само за 7.2 милиона долара за да плати защитата на Порт Артур от Британия, откъде тоя император взе пари за войната с Турция - банка Ротшилд не помогна ли
  • 80 Разбирач

    12 3 Отговор

    До коментар #63 от "3.14К":

    Ходя с нормални тениски, като всеки нормален българин и не се продавам за копейки.
  • 81 Браво

    12 8 Отговор
    на Волгин, човек с позиция и топки.

    Коментиран от #87

  • 82 Умен по цялата глава

    8 5 Отговор

    До коментар #75 от "Да ма прощаваш":

    Грешиш.Това е пазена тайна за Петър Волгата от негова Биография.Той има съученик,син на най влиятелния човек в БКП и Политбюро на БКП.Та двамата влизат в Казармата ,в школата за запасни Офицери ШЗО Плевен.Там разпространяват листовки срещу Народната власт и Българска комунистическа Партия,както и към Руската политика на Перестройка,като организират Съпротива..Естествено,ДС ги надушва,следи кореспонденцията им и ги залавя...Веднага са изпратени в Дисциплинарна рота наречена Дисцип и предстои Военен съд за Държавна Измяна...Спасява ги бащата на съученика му с цената на оставката му от Политбюро и членството в БКП...А и най вероятно вербуването им за агенти на ДС.Нвма друго основание да не са разстреляни според тогавашните закони ....Това е Петър Георгиев Петров - Волгин...
  • 83 дядото

    11 10 Отговор
    защо си мисля,че волгин има по-висок рейтинг и от сапунения академик и от още от неговата компания.а вие от факти можете да броите както ви задължават

    Коментиран от #86

  • 84 Професор

    10 6 Отговор
    Виж сега, Волгин, дай да ти отпера един въпрос, че ми се е наддъррвил езикът: ТИ самият колко деца-българчета имаш, 0 или 1? И в двата случая, ТИ си причината за изчезването на нашата страна и никой друг не ти е виновен. Дори да се роди нов български политически гений и да увлече хиляди други български генийчета, с които да дойде на власт и да ни управлява, НИЩО няма да може да направи, при положение, че лично ТИ си избрал ДА НЕ СЕ РАЗМНОЖАВАШ, а да дрънкаш по БНР. И самият ГОСПОД да дойде да те управлява, НИЩО няма да може да направи и ТИ ще изчезнеш -- за назидание на всички, които не спазват завета МУ написан черно на бяло в Битие -- ДА СЕ ПЛОДИМ. НО, Волгин, Господ пък може да прави ЧУДЕСА. Едно такова чудо става пред очите ни -- войната в Украйна. Там, а и в някои области на Русия, има много българи и хора с български произход. НАШИЯТ ЕДИНСТВЕН ШАНС за оцеляване е да ги ПРИЛАСКАЕМ и да ги ПРИЮТИМ завинаги. Как да стане това? ЕТО ЗА ТОВА ГОВОРИ И ПИШИ, Волгин, а не колко лошо било това, или онова. Всичко разбираме и виждаме -- лошо е, Волгин. НО и ти разбери -- ГЛУПОСТИТЕ ТИ не генерират доверие, нито предлагат решения: БЕЗ БЪЛГАРСКА ДЕМОГРАФИЯ няма и не може да има БЪЛГАРИЯ. А ТИ, Волгин, си един от разрушителите на българската демография. Така че, КОЙ СИ ТИ, ВОЛГИН, че да ни обясняваш каквото и да било?

    Коментиран от #85

  • 85 Професор

    10 5 Отговор

    До коментар #84 от "Професор":

    Ето, Волгин, виж: Битие 28: "И Бог ги благослови. И рече им Бог: Плодете се и се размножавайте, напълнете земята и обладайте я, и владейте над морските риби, над въздушните птици и над всяко живо същество, което се движи по земята.". ТИ, Волгин, искаш НИЕ, българите, да ВЛАДЕЕМ земята си, НО БЕЗ ДА СЕ РАЗМНОЖАВАМЕ. Самият ти не си се размножил, а искаш да владееш обществено мнение. Ами няма как да стане, не се ли сещаш? Виж какво ти казва САМИЯТ ГОСПОД: ПЪРВО се плоди и се размножавай, за да може ПОСЛЕ да обладаеш земята си и да я владееш. ТИ, Волгин, се смяташ за по-велик от самия Господ -- искаш да ОБЛАДАЕМ и да ВЛАДЕЕМ нашата страна, но БЕЗ ДА СЕ ПЛОДИМ. Самият ти лично не се плодиш. Ето затова, и само заради това, мненията ти НЯМАТ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ. Излишен си, защото самият ти си на доизживяване.
  • 86 Щото

    3 3 Отговор

    До коментар #83 от "дядото":

    те е хванала старческата де менция.
  • 87 Топката

    2 0 Отговор

    До коментар #81 от "Браво":

    е една и дрънка на кухо.
  • 88 Жоро

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Кретените са изморени и до10 почиват
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Шахматист

    7 5 Отговор
    Жалкият Волгин, какво друго да каже? България върви напред, независимо от напъните на кремълските подлоги. Точно поради тази причина, "четирихилядниците", като Волги, Андролова и прочие русофилска измет се активизираха. Освен да вият на умряло и да "пророкуват" кремълска демагогия, нищо друго не им остава. Въпреки това, не е зле да се помисли за инкриминиране на русофилията, като национално предателство, което води до съответните ефективни срокове в българските затвори.
  • 91 6666

    1 3 Отговор

    До коментар #6 от "Еми":

    Въобще не е прав този вреден червен елемент(пък и е грозен).
  • 92 Като за пропагандист

    2 2 Отговор
    Коментара може да мине, иначе НЕ СТРУВА от километри мирише на зависимости и пристрастия!
  • 93 Браво Волгин

    3 3 Отговор
    Респект за силата да казваш истината и да изразяваш и другата гледна точка, когато цялата продажна пасмина наскача по фашистки и комунистически срещу теб и свободата на словото!
  • 94 Достойно

    2 1 Отговор
    Че много слугинаж се навъди...
  • 95 Прав е

    2 3 Отговор
    Ама кой да чуе, особено в определени медии....
  • 96 така де

    2 0 Отговор
    волгов разбираме те БЪЛГАРИЯ е малка и не може да не се съобразява ДАЙ да се съобразяваме с русия НО когато се попитаме защо не се съобразим със запада НЕ МОЖЕ така ли те учи мутрафонкова
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.