Last news in Fakti

18 Февруари, 2024 16:00 3 192 111

Петър Волгин: Евроатлантическа цензура

  • петър волгин-
  • журналисти-
  • цензура

Основната им цел е да унищожат свободата на словото. С всички възможни средства

Петър Волгин: Евроатлантическа цензура - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Управляващите партии ПП и ДБ разпространиха тези дни свой проектозакон, озаглавен Закон за изменение и допълнение към Закона за електронните съобщения. Напълно невинно заглавие, нали? Само че зад това уж безобидно заглавие се крие неистовото желание на управляващите евроатлантици окончателно да убият свободата на словото в България. И веднага обяснявам защо това е така. В текста специално се казва, че „държавни органи могат да налагат ограничаване на достъпа до дадена интернет страница или интернет адрес“. Даже специално са посочени и органите, които могат да извършват подобни цензорски действия. Това са Комисията за регулиране на съобщенията, както и министърът на електронното управление. А, и още нещо много важно – предвижда се възможността ДАНС да следи големите онлайн платформи с над един милион потребители в България. И това ако не е подготовка за тотална цензура, не знам какво друго може да бъде наречено така.

Разбира се, всички тези цензорски намерения биват оправдавани с благородно звучащия мотив, че трябва да се борим с дезинформацията. Само че опитът, при това не само в България, а и в целия останал евроатлантически свят, много добре показва какво имат предвид управляващите, когато заговорят за борба с дезинформацията. За тях дезинформация е всяко опозиционно мнение или пък факт, който не се вписва в официалната пропаганда. Съвсем политически некоректно казано, ако критикувате властта, ако дори само дръзнете да се усъмните в нейната свещена правота по всички въпроси, задължително ще ви определят като „дезинформатор“.

С интерес наблюдавам как разни представители на властта са налазили медиите през последните дни, за да обясняват, че нищо страшно нямало във въпросния проектозакон, че единственото, с което той щял да се бори, били фалшивите реклами и фабриките за тролове. Обаче опитът ни е научил, че когато някой от ПП или ДБ почне да ви убеждава в нещо, трябва да бъдете сигурни, че нещата стоят по точно обратния начин. Същите тези ПП-ДБ години наред обясняваха, че основната цел на тяхното съществуване е да отстранят ГЕРБ завинаги от властта и окончателно да разградят модела „Пеевски“, който бил съсипал съдебната система. Днес същите тези вдъхновени обяснявачи и моралисти управляват заедно с ГЕРБ, а същият този Пеевски им нарежда какво да правят. Е, само някой наивен до глупост човек може отново да повярва на такива хора.

Между другото в този проектозакон, чиято цел е да постави под тотален контрол интернет медиите и социалните мрежи, откриваме едно към едно възгледите на военния министър Тагарев. По време на

последното си посещение в САЩ той чистосърдечно призна, че властта трябва да следи изкъсо не само традиционните медии, но и тези в интернет-пространството, за да не би там да се промъкнела някаква дезинформация. А според управляващите елити дезинформация е всичко, което противоречи на официозния разказ. Типично по оруеловски звучи и частта в проектозакона, която вменява и на ДАНС извършването на наказателни функции срещу неудобните медии. Тук веднага се сещам за съществуването на едно лице, което от години обикаля телевизиите, твърдейки, че било медиен експерт и либерал. Разбира се, това лице не е нито едното, нито другото. Това е един класически Тартюф. Помните, че този герой на Молиер зад лицемерната си набожност криеше най-низки страсти. Та и нашият херой зад фалшивото свободомислие крие тоталитарни нагласи. Този съвременен Тартюф открито призовава специалните служби да нахлуват във всяка медиа, в която се говорят нелицеприятни за властта неща. Явно и неговите верноподанически подобия на мисли са послужили за вдъхновение на авторите на споменатия проектозакон.

Всъщност нищо изненадващо няма в опитите на управляващите евроатлантици да облекат в законова форма омразата си към свободата на словото. Абсолютно същото правят и техните брюкселски началници. Съвсем скоро на територията на Евросъюза ще влезе в действие закон, който в момента носи крайно благородното име Европейски законодателен акт за свободата на медиите. Само че истинската цел на брюкселските еврочиновници е тъкмо обратната – те искат не да защитават, а да премахнат медийната свобода. В европейското законово творение също се говори за борба с дезинформацията, както и за това какво огромна опасност за съзнанието на клетите европейци били медиите на държави извън ЕС. Сещате се кои държави се имат предвид, нали? Освен това в този Законодателен акт се предвижда създаването на общоевропейски СЕМ, чиято основна роля отново е борбата с дезинформацията и фалшивите новини. А както знаем управляващите – и в ЕС, и в България – наричат по този начин всичко, което им пречи.

От опита, който имам, а и от четенето на исторически книги съм стигнал до следния извод – тръгнат ли някакви управляващи, които и да са те, да регулират средствата за масова информация, можете да бъдете сигурни, че за никакви принципи не става дума. Става дума за цензура. Става дума за директни наследници на Йозеф Гьобелс и Андрей Жданов. Да, тези идеологически цербери, вилняли в хитлеристка Германия и в сталинския Съветски съюз, са действали безцеремонно, докато днешните им последователи са доста по-лустросани. Но същността им е еднаква.

Основната им цел е да унищожат свободата на словото. С всички възможни средства.

* Това е лично мнение на автора и не отразява позицията на БНР


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 132 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Запознат

    150 36 Отговор
    Все повече "западната демокрация" се превръща в неонацистка диктатура.

    Коментиран от #9

  • 2 Последния Софиянец

    50 21 Отговор
    В Референдум по БНТ социолозите казаха че ги гледат 60 000 а мен на летището са ме гледали 6 млн.Затова ги е яд и искат цензура в интернет.

    Коментиран от #8

  • 3 Волгинов ,

    31 92 Отговор
    Ше те питам какво ще запееш , като видиш новата китайска Волга ...🤭😁
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 КОТарАК

    46 114 Отговор
    ние сме в ЕС и НАТО!! всяка проява на путинофилия , защото тва не е и русофилия ,всъщност , е акт на НАЦ.ИЗМЯНА

    Коментиран от #18, #30, #74, #84

  • 6 Мъдрият

    127 50 Отговор
    Съгласен съм изцяло!

    Волгин е един от малкото умни и разумни журналисти, когото уважавам!

    Коментиран от #54

  • 7 Лост

    57 33 Отговор
    Депутат о ПП иска да промени "Граф Игнатиев" на "А.Навални".

    Коментиран от #43

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 КОТарАК

    13 27 Отговор

    До коментар #1 от "Запознат":

    КОИ ТОЧНО??ПОЧНАХА да избиват бежанците ли?

    Коментиран от #85

  • 10 Руската

    35 71 Отговор
    тения пак ръси сифилитични разсъждения.
  • 11 Волгин Четирихилядник!

    37 66 Отговор
    Кремълска Мадтия!

    Коментиран от #45

  • 12 Тома

    80 17 Отговор
    Аз не мисля че тези от пп дб са го измислили този закон понеже ги знаем че са прости и лъжци а галя от посолството им го и предложила
  • 13 Йем

    43 13 Отговор
    Събота и неделя екскурзия до Цариброд, да четем истината, хем ще напазаруваме качествена храна
  • 14 бай Иван

    57 13 Отговор
    Тя Жирафа нали пое ангажимент при посещението си в САЩ точно в тая посока.?

    Коментиран от #23, #49

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Някой

    92 32 Отговор
    Това, което е написал Волгин, ви го мисли всеки що-годе способен да мисли и безпристрастен човек. Тотална цензура ни гласят евроатлантическите сили.
  • 17 Хаха

    13 13 Отговор
    Това пише в представянето на Факти. Факти жълти драскачите и къде е сободата
    Cвoбoдa.

    Тeжкo e дa ce пишe пoд диктaт и c вeриги нa пиcaлкaтa, пoд нaтиcкa нa рaбoлeпeн издaтeл или гoнeщи пoлитичecки и икoнoмичecки цeли мacтити дoнoри. Блaгoдaрим, нo нямaмe нуждa oт пoдoбни "инжeкции". Нaшeтo бoгaтcтвo cтe виe, читaтeлитe. C нeпoгрeшимaтa интуиция нa чeтящи, инфoрмирaни и интeлигeнтни хoрa виe бързo зaбeлязaхтe и oцeнихтe cвoбoдaтa във ФAКТИ. Чecтният ни пoдхoд към вac, нeзaвиcимитe ни пoзиции и липcaтa нa вcякaкви oбвързaнocти пo пътя към oтcтoявaнeтo нa cвoбoдaтa нa cлoвoтo. Дa рaзвивaш cвoбoднa мeдиa в държaвa, в кoятo мeдийнaтa cвoбoдa e пocтaвeнa нa 112-тo мяcтo в cвeтa, e иcтинcки лукc. Блaгoдaрeниe нa дeнoнoщнaтa рaбoтa нa eкипa ни и вaшeтo дoвeриe, ниe мoжeм дa cи гo пoзвoлим.
  • 18 Някой

    46 16 Отговор

    До коментар #5 от "КОТарАК":

    Значи признаеш, че има цензура в ЕС. И я одобряваш, така ли?

    Коментиран от #24

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ДБил

    39 8 Отговор
    Черен призрак броди из Европа.

    Коментиран от #47

  • 21 Хаха

    26 8 Отговор
    Трите всеки изтрит коментар показва народната любов. Факт нали факти
  • 22 Този

    33 50 Отговор
    Уж журналист трябва да опита демокрация по рашистки …..
    Вече щеше да е осъден на 100 години затвор и да е в Сибир .
    Но си стои тук и ръси мозък , дето го няма . Хлебарка си драги и го знаеш
  • 23 ДБил

    10 9 Отговор

    До коментар #14 от "бай Иван":

    В Мексико я помислили за Чупакабра...
  • 24 КОТарАК

    8 28 Отговор

    До коментар #18 от "Някой":

    в момента няма , но бих я одобрил

    Коментиран от #71, #86

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Свободен

    19 29 Отговор
    Волгин доказва, че човешката перисталтика не е еднопосочна!
    Възможно е и входа да стане изход!
  • 27 Зомбайо

    36 14 Отговор
    Сайта Феѝкти и без тоя закон си цензурира, пропагандира и изкривява информацията в подкрепа на евроатлантическия режим.

    Коментиран от #44

  • 28 Гост 2

    33 19 Отговор
    След края на СВО такива като ППДБ и ГЕРБ заминават на оня свят.

    Коментиран от #41

  • 29 Питам

    27 24 Отговор
    Ако такъв журналист с такива предавания и изяви има в Русия в какво щеше да се изрази руската цензура? Затвор ,бой,тозмоз иизнасилвания и накрая..освобождение. Като Навални.

    Коментиран от #51

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Бъдеще

    40 18 Отговор
    Кой определя една информация истина ли е, или е дезинформация?

    Да припомня, че МИ6 и ЦРУ размахаха една стъкленица с пудра захар, и казаха, че това е химическото оръжие на Саддам Хюсеин. продължението го зноете...

    Та да питам пак, кой ще определя дали е истина или не??!!?? До колкото виждам навсякъде по света се лъже, но Запада води в това състезание с голяма разлика пред втория..

    Коментиран от #39

  • 32 Петьо

    19 19 Отговор
    е старателен и амбициозен агитатор.
  • 33 Отвратен

    32 40 Отговор
    Как е възможно българският СЕМ да държи а българският гражданин да търпи в БНР осъзнат рашист като Волгин?? Това все едно педофил в детска градина или пияница шофьор на автобус…
  • 34 Демокрация сами в Русия за тебе

    24 16 Отговор
    Я виж ти..туй момче усетило какво ще се случи с "фабриките" на пасоля
  • 35 Ти руснако

    22 23 Отговор
    кажи нещо за Навални,не ми говори глупости.

    Коментиран от #96

  • 36 !!!?

    21 23 Отговор
    Да внушаваш кремълска пропаганда не е различно мнение, а лицемерие !!!?

  • 37 Щом

    27 30 Отговор
    този пасквил е публикуван, то значи, че цензура НЯМА. Подобни путиняци нямат място в национален ефир.
  • 38 !!!?

    21 29 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен-_ Язовец":

    Фашизмът в Русия се завърна през 2000 година с безкръвният преврат на КГБ и инсталирането на Путлер за президент !
  • 39 Минало

    15 21 Отговор

    До коментар #31 от "Бъдеще":

    припомни си го.
    " Всяка крива линия, успоредна на партийната линия, е права линия"
    Така е и днес в Рашията.
    Та лесно е.

    Коментиран от #52

  • 40 Умно плешиво човече

    16 23 Отговор
    Руснаците и слугите им са умни гадини..в техния Интернет всичко се цензурира и хората ги арестуват за писане там..обаче искат свободен и безлимитен достъп до Интернета на врага за да спамят пропаганда на воля
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Човек

    19 23 Отговор
    Любител на руската диктатура, а плаче за демокрация и свобода на словото. Поредната копейка с психични отклонения.

    Коментиран от #50

  • 43 Яяяяяяя

    15 10 Отговор

    До коментар #7 от "Лост":

    Ха ха ха , безмозъчни с-ва, какво е направил богупредставилия се евроатлантик за България?
  • 44 Ми не

    12 19 Отговор

    До коментар #27 от "Зомбайо":

    Тук редовно се побликуват четирихилядниците на Мутрофана.
  • 45 Яяяяяя

    18 8 Отговор

    До коментар #11 от "Волгин Четирихилядник!":

    Явно му завиждате, такава жлъч не е на добро. И не забравяйте, демокрация ; всеки излага своето мнение

    Коментиран от #48

  • 46 Ветър Полгин

    10 18 Отговор
    Волгата се притеснява, че столът му се клати.
  • 47 И това е?

    10 12 Отговор

    До коментар #20 от "ДБил":

    Рашизъм?
  • 48 Ма пробва

    10 14 Отговор

    До коментар #45 от "Яяяяяя":

    при матушката си любима да си изразява мнението.
  • 49 Новия

    4 7 Отговор

    До коментар #14 от "бай Иван":

    фейк?
  • 50 М.И.Житурко,

    15 7 Отговор

    До коментар #42 от "Човек":

    Тук се говори за свободата на словото,а не кой на какво е любител!Сам ли си слагаш синджира?!
  • 51 Яяяяяя

    9 9 Отговор

    До коментар #29 от "Питам":

    Еми слушай “ Ехо Москва” и ще си на тяхна страна
  • 52 Бъдеще

    15 7 Отговор

    До коментар #39 от "Минало":

    Благодаря за припомнянето, така беше наистина. Но както виждаш от предишния ми пост, никъде не защитавам цензурата в Русия, която без съмнение съществува. Просто казвам, че Запада в последните години въведе такива правила за "свободата на словото", които минават вече всякакви граници. Само за пример ще ти посоча така наречения "Патриотичен Акт" приет в САЩ една година след падането на кулите. Вече не е валиден, но можеш да прочетеш частите за официалната цензура. Сега вече го няма, защото е интегриран в редица нови закони в САЩ...

    Коментиран от #55

  • 53 По лошо е

    16 6 Отговор
    Контролират ни мозъците.
  • 54 Уаууу

    9 18 Отговор

    До коментар #6 от "Мъдрият":

    драйфа ми се роболепнирусофилистици.
  • 55 Европа има

    8 17 Отговор

    До коментар #52 от "Бъдеще":

    право да се защити от рашистките хибридни атаки. Лесно да използваш демокрацията, когато ненавиждаш демокрацията като Путин.

    Коментиран от #58, #60, #61

  • 56 питер олгин

    9 14 Отговор
    що още не си е набил камшика към негоната мека-масквабад
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 ЖЕКО

    18 9 Отговор

    До коментар #55 от "Европа има":

    А НА ЕВРОПА НЕ И ЛИ Е ИНТЕРЕС НО КАКВО МИСЛЯТ БЪЛГАРИТЕ ЗА СОБСТВЕНИТЕ СИ УПРАВНИЦИ ФАШИСТИ
  • 59 Стамболов

    11 16 Отговор
    Докога този руски боклук ще използва парите на българските данъкоплатци за да сее руска пропаганда в българският ефир?
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 НИКО

    10 6 Отговор

    До коментар #55 от "Европа има":

    В ЕВРОПА ОЩЕ ЛИ ИМА ДЕБИЛИ КАТО ТЕБ
  • 62 Нещо да кажеш за Роскомандзор?

    12 14 Отговор
    Волга, моля те изкоментирай дейността на един от най-репресивните инструменти на господарите си - Росномандзор. Дали ако ти не вършеше такава дейност там нямаше да си в изправителна колония и по-късно да те убие "внезапната смърт"? Не бъркай свободата със свободията и лъженето с "друга гледна точка"
  • 63 ЛИЛИ

    12 12 Отговор
    А РУСНАЦИТЕ БАВНО НАСТЪПВАТ КЪМ ДУНАВ ЧАКАМЕ ВИ БРАТЯ

    Коментиран от #102

  • 64 Ъхъъъъъъ мозък

    13 8 Отговор
    евроатлантиците няма да убият свободата на словото щото ще минем на позиви и въоръжена съпротива.

    Коментиран от #66

  • 65 Точно та си е

    13 9 Отговор
    Атлантическите нищожества са точно наследници на Йозеф Гьобелс и Андрей Жданов
  • 66 Няма проблем

    8 8 Отговор

    До коментар #64 от "Ъхъъъъъъ мозък":

    Сто ненормалника може лесно да ви намерим място в лудницата и да ви излекуваме
    Лоботомията чувам много помагала

    Коментиран от #73

  • 67 6666

    12 11 Отговор
    Тоя червен главок не му ли омръзна да се появява.Никой нормален не го слуша.
  • 68 То хубаво

    9 10 Отговор
    се говори за борба с дезинформацията, но лошото е че преобладаващо на поне 90% дезинформацията е точно атлантическа.
  • 69 Хасковски каунь

    10 9 Отговор
    КАКВО общо има ПУТИН с този закон??
    Разсипахте България САЩ продажници!
  • 70 Петър Волгин е

    9 7 Отговор
    прав човека. Но дори ДАНС да следи големите онлайн платформи никакъв резултат няма да има реално.

    Коментиран от #75

  • 71 Някой

    8 3 Отговор

    До коментар #24 от "КОТарАК":

    Браво! И слагаш кръст на приказките за демокрация, свобода на словото и т.н. Все виртуални неща, за които се говори, че ги имало в Запада, но никой не го е виждал. Също като еднорога.
  • 72 Точен

    8 9 Отговор
    Западната демокрация ненавижда свободата на словото.
  • 73 в лудницата места няма пич

    8 7 Отговор

    До коментар #66 от "Няма проблем":

    Атлантиците са заели всички места а Паси, Тагарев, Мирчев, Танас и Ристю по две
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Ъхъъъъъъ мозък

    6 2 Отговор

    До коментар #70 от "Петър Волгин е":

    И ДАНС как точно ще следи големите онлайн платформи? По цял ден ще четат писания ли ? Че то на втората седмица няма да остане нормален индивид там, сами ще си говорят. Аз не мога да прочета собствените си "моите бележки" във вайбъра за месец-два а прай сметка ако някой почне да чете всичко
  • 76 Демократ

    13 9 Отговор
    Този кремълски нещастник сигурно иска да ни убеди,че в Русия няма цензура, че Путин е демократично избран президент, че не е нахлул в Украйна, че там има холивудски филм и че САЩ сега са убили Навални, че НАТО е нападнала Русия. Този директно е за Карлуково, докато има места, копейкин също има запазена стая.
  • 77 Българин

    13 7 Отговор
    Този е червена, путинистка под.лога и боклук!!!
  • 78 БСП в Бунището

    11 9 Отговор
    Петър Волгата още не е разбрал,че сме във Война ..Руския Окупатор води Война срещу Демократичния Свят и всяка негова Пропаганда е част от тази Война...
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Българин

    9 9 Отговор
    "Дезинформация" БУКВАЛНО означава, целенасочен опит за подменяне на фактите от реалността.

    А Волгин сигурно е притеснен, че това може да му се отрази на "предаванията" и политиките на господарите му в Кремъл..
  • 81 волгин

    9 7 Отговор
    обличай ватенката и грабвай куфара
  • 82 Много искам

    6 2 Отговор
    и това да им вменят на ДАНС ! Да следи и големите онлайн платформи! хахахаха ......съвсем ще изпушат завалиите.
  • 83 То е факт вече

    7 4 Отговор
    Human Rights Watch (HRW)  публикува доклад в четвъртък, в  който се твърди, че компанията за социални медии Meta, която притежава Facebook и Instagram, е участвала в „систематична цензура“ на пропалестинско съдържание в своите платформи преди и по време на подкрепяната от САЩ израелска кампания на геноцид в Газа.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Волга

    12 11 Отговор
    Руска бракма , какво правиш още в България , Руски Предател .

    Веднага в Мускалието , мъ.ршляк Червен .
  • 88 А Путлеризма

    12 8 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен-_ Язовец":

    Кремълския Фюрер и той подкрепя Хитлер и неговото дело .

    Коментиран от #91

  • 89 Опълченец

    9 9 Отговор
    Впрегнах цялото си търпение да изчета какви ги е надробил другаря Волгин и общо взето си загубих времето. Значи, той не предоставя нито един факт за цензура в момента, а говори в бъдеще време, какво може би ще стане. Стари ченгеджийски похвати. Самата му поява в ефир, е повече от категорично доказателство, що за цензура има в БГ.

    Коментиран от #107

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Задунаец

    8 4 Отговор

    До коментар #88 от "А Путлеризма":

    Самият вова заявява, че хитлер е велик лидер! Сталин също го е казвал, после...
  • 92 Някой

    7 9 Отговор
    Появили се статия на този безродник цялото копейско царство излиза от смръдливите си дупки Да му блъска плюсове .Забрана за всички боклучари като волгин Които използват Европейските ценности и свобода в медиите за дезинформация и промиване на мозъци. Свободно изказване е едно Умишлени лъжи и дезинформация като на волгин или недялко от пик съвсем друго За това ще бъдет приети закони за забрана за противо държавната им дейност
  • 93 Отличник

    7 3 Отговор
    Най-големият идиот
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Радваш ли се

    8 5 Отговор
    Нещо за убийството на Навални да кажеш русоробе или за свободата на словото в Империята на злото???
  • 96 факуса

    5 7 Отговор

    До коментар #35 от "Ти руснако":

    нахални е там дет го пратиха сащ,вече е непотребен,ама идват избори в русия и смърта му е удобна за сащ
  • 97 Аз виждащия

    5 2 Отговор
    Волгин оди у раша там няма цензура
  • 98 МДАМ

    5 3 Отговор
    Що бе Волгин, то в Русия отдавна е така. Нещо против руските практики ли имаш?
  • 99 Каква свобода на словото?

    6 5 Отговор
    Когато защитаваш Путин и Путинова Русия ти не проповядваш свобода и някакви морални ценности, а преклонение пред грубата сила и бандитския начин на живот.И ако на това му се казва „свобода на словото“ то мерси за такава свобода.Това е само една зависимост.Дали от глупост или от финансова изгода предстои да се разбере!

    Коментиран от #106

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Не знаех

    2 1 Отговор

    До коментар #63 от "ЛИЛИ":

    че чеченците, суданците и непалците са ти братя. А най-вече бурятите. И не Путию ще види Дунав през крив х....
  • 103 Да повтаряш

    2 2 Отговор

    До коментар #60 от "ЖЕКО":

    лъжите на ботоксовия джуджак не е собствено мнение и друга гледна точка, а платено или иииидиотско слабо умие.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Чичо Дончо каза

    2 4 Отговор
    Смертъ Тагарева.
  • 106 Юлиян

    1 1 Отговор

    До коментар #99 от "Каква свобода на словото?":

    Свободата на словото няма нищо общо с вашите възгледи и определението,което давате за нея.Дано да е от незнание.В противен случай би било жалко за вас,за децата,които ще създадете и ,,моралните ценности,,които ще им предадете.
  • 107 Юлиян

    2 1 Отговор

    До коментар #89 от "Опълченец":

    Ти вникваш ли в това,което пишеш.Как да няма доказателства за наличието на цензура.А забраната за излъчването на интервюто с руският посланик Митрофанова какво е?Два коментара ми върнаха вече.Без цинизми,без расизъм,само изобличаване на западното лицемерие и двойни стандарти.Явно,когато са писали правилата за тяхната ,,демокрация,, са забравили да уточнят,че тези ,,правила,, не са задължителни за самите автори.
  • 108 волгинофф

    2 2 Отговор
    Ти за идиоти ли ги вземаш слушателите на "Хоризонт" - отивай в русия или в севера корея - там няма цензура.Само петниш БНР , замърсяваш ефира с лъжите си.
  • 109 Пиночет

    2 2 Отговор
    Къде виждаш цензура бе, Москвич нещастен?
    Ако имаше цензура, нямаше да припариш до каквато и да било медия, дори до частна.
    А сега се вихриш внационалния ефир с моите пари.
    Ако беше в Чили, да са те изпратили на стадиона, при това напълно заслужено.
  • 110 еврофашаген през крив шенген

    3 2 Отговор
    Сглобката е ялова и равна на нула. Оставки, съд, затвор.
  • 111 АГАТа Кристи

    3 1 Отговор
    Като искаш свобода на словото - заминавай в родината си. Там Путин е разрешил на всеки, кой каквото си иска да говори, пише и убеждава останалите. Демек - пълна свобода на всичко !