23 Август, 2024 10:36 4 579 32

Богомил Бонев: Пеевски направи много лоша услуга на Калин Стоянов и на МВР

  • богомил бонев-
  • делян пеевски-
  • калин стоянов-
  • услуга-
  • мвр

Грешката на Калин Стоянов е разбираема. Той е сравнително млад, не е известно дали може да си вади хляба извън системата на министерството, политическата кариера, която му обещават, не е много сигурна, защото не е сигурно дали самият Пеевски ще влезе в следващия парламент

Богомил Бонев: Пеевски направи много лоша услуга на Калин Стоянов и на МВР - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Пеевски направи много лоша услуга на Калин Стоянов и на МВР. А самият Калин и някои шефове от СДВР също помогнаха с глупави изяви.
И тези, които не вярваха, че МВР играе решителна роля в изборите, вече вярват. А тази роля е силно преувеличена.
Грешката на Калин Стоянов е разбираема. Той е сравнително млад, не е известно дали може да си вади хляба извън системата на министерството, политическата кариера, която му обещават, не е много сигурна, защото не е сигурно дали самият Пеевски ще влезе в следващия парламент.
Но защитата на поста на всяка цена, с използването на някакви синдикалисти и шефове от министерството, които пък само засилиха впечатлението, че са купени, съсипва авторитета на всички замесени.
По този начин на всички е ясно, че отстраняването на сегашния министър, ако новият пак не бъде изобличен като креатура на Пеевски, ще доведе след себе си чистка в професионалния състав на регионалните дирекции.
Това зорлем политизира системата.

А най-пагубното за министерството е противопоставянето му на всички останали. МВР - главен виновник за всички загубили изборите.
Известно е, че изборите са функция на този, който брои резултатите. В този смисъл "ала-бала" са силно заподозрени. С манипулации на машините, със софтуерни шашми и измами.
МВР много ще си помогне само̀, ако има разработки срещу тези IT шарлатани и ги реализира сега.

Коментарът на автора е публикуван на неговата Фейсбук страница


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 59 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдааа

    57 2 Отговор
    Шишо го хапна Калинчо и изс.. а, а ония изобщо не разбра, какво се случи?

    Коментиран от #3

  • 2 без мозък

    64 3 Отговор
    Ами, толкова му е акъла на Калин Стоянов, щом е съгласен да го защитава най мразенотопрасе!
  • 3 Българин

    46 4 Отговор

    До коментар #1 от "мдааа":

    Същото се случи и с ШИШИ.
    Ахмед Доган яко го прецака!
  • 4 ⚜️Лопата с чип⚜️

    51 2 Отговор
    Истината е че Делянчо от дете го мъчат да стане някакъв , но той е адски неумен!
  • 5 БАБА ДОРА

    53 3 Отговор
    Хорааа Българии ГЕРБ И ДПС СА МАФИЯ СТИГА СТЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЯХ А ЗАСРАМЕТЕ СЕ ГОСПОД ЩЕ ВИ НАКАЖЕ ВЕЧЕ АКО НЕ ВАС ДЕЦАТА ВИ НЯМА ДА ВИ ТЪРПИ ПОВЕЧЕ!
  • 6 Пешо

    5 44 Отговор
    Да, вярно е, не беше редно. Обаче това нямаше да се случи, ако оня на Дондуков 2 беше спазил Конституцията. Радев няма право да избира членовете на служебното правителство, това е отговорност САМО на служебния премиер.

    Коментиран от #15, #26

  • 7 ахахахахаха

    26 0 Отговор
    хубав анализ . истината е че е добре да има ротации . всеки е грешен . то в страната нищо не се променя . мутрите държат морето . сега нямат пари . туризма е добра хранилка и военни, полицаи, украински бежанци мигранти и ученици с даскали ходят на 4-5 звездни хотели . хем тока скъп, хем персонала от непал избягал, хем и пеперудки и наркотици имало . в гръцка групировките правят мазало - контрабанди , побоища, перчене . там къщи знаем и колко политици, прокурори , полицаи и бивши президенти накупуваха .
  • 8 Бенгалски огън

    32 1 Отговор
    Калинчо и свитата му опасно политизираха МВР , а клеймото отива за цялата система. Помня как безкомпромисно бяха повечени генералите дограми са с политика - Любен Петров, Люцканов, Ангел Марин. Те бяха добри военни професионалисти , нооо се забъркаха в политиката и изгоряха.
  • 9 Ихаааа

    25 4 Отговор
    IT шарлатани. Явно автора нищо не разбира от ИТ а само лае. И явно никога не е бил в комисия за избори. Едно е ясно, че машината може да се излъже, но много по трудно от писалката. А нашите избори се правят точно когато машините спрат и се хване калема. Там е разковничето. Протоколите се трият, цапотят и коригират кой както му харесва. Гласуването е лай, лай... После са истинските избори. Калемчето. И всички добре го знаят. Чувалите са само за парлама, машините нарочно им се създаде такъв имидж. Те нямат калемче. Председатела на секционната комисия е с калемчето и той си е наш човек!
  • 10 Е сега

    27 1 Отговор
    да го жалим ли ? Да ходи на кино !
  • 11 хноли

    38 2 Отговор
    ГЕРБ и простия пожарникар за да може да граби умишлено разбиха и тази система на МВР. За да могат да си продават наркотиците и да крадат разбиха системата а назначиха всякаква послушна и необразована сган. Сега полицаите ходят брадясали и с татуировки като бандити. Не служат на закона и хората а си мислят че са от филмите мутри. Даже почнаха да излизат на политически протести. Оня ден пък нахалната Калинка, каза че нямало да си ходи щото се чувствал необходим. Той нахалника така преценил че е необходим, точно той??? Това говори че системата е в разпад. Купуването на гласове пък си е вид държавен преврат, щото така се овладява от бандити държавата. На къде сте тръгнали??? Къде отивате? Тези дето трябва да пазите държавата спите ли бре? Слава Богу ако се вземат крути мерки, има шанс да спре пропадането.
  • 12 Да ги посечат

    28 0 Отговор
    Има една знаменита книга на Самюел Хънтингтън " Войникът и държавата". Доста от военните вече са я чели и не се правят на политикани. МВР шефчетата явно още не са я чели и е видно,че трябва жестоко и безкомпромисно да ги посечат.
  • 13 ЧОЧО

    19 1 Отговор
    Остана ли още някой да ни обясни,че тоя протест е грешка!Като че ли народа не вижда и разбира.Стига сте на правили на малоумни.А и Богомилчо мина от знаем го.
  • 14 клоуни

    24 0 Отговор
    На ДП и ББ грам не им пука за пионките дето се овъртат около тях и се вземат за велики :) днес са им потребни, утре не ги познават
  • 15 ухъгж

    23 6 Отговор

    До коментар #6 от "Пешо":

    Вие от ПП и ДБ толкова ви е акъла. Ами Президента, не се е месил в избора на министри бре. Само че не назначи кабинета на Горкица простата ГЕРБ и ДПС маша. Никъде не пише че Президента е подписвач на глупост. Просто я изгони и и каза да си взема и Калинчо на рамо. Президента има право да назначава служебен кабинет, ама има и същото право да не го назначи. Кое не ти е ясно? Горкицата изгонена, да се снима с кабинета си. Слава Богу отървахме се от още една пръдла дето щеше да ни губи времето. Хубаво я изгониха.

    Коментиран от #17

  • 16 Ролан

    16 1 Отговор
    Да си глупав в днешно време е нещо обичайно))
  • 17 Пешо

    5 22 Отговор

    До коментар #15 от "ухъгж":

    Не съм от ПП/ДБ. Считам, че ПП/ДБ и радев, който ги назначи в служебните си, са виновни за разрухата и кризата в България. Знае се, че ПП/ДБ правиха ала-бала с радев, дори к. петков си призна... и фалшифицираха изборите. С отказа да подпише указ за служебен кабинет, радев умишлено създаде хаос... Дали иска да докаже, че бойкикевите поправки на Конституцията са недомислица, или цели хаос и разделение с цел бъдеща президентска република????

    Коментиран от #22

  • 18 Айде

    21 2 Отговор
    Калинчо не го мислете! Ще се насочи към мутрите в охранителния бизнес! Там е пълно с полицаи!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Бял мечок

    1 17 Отговор
    Само Пеевски е мъж.
  • 21 Баш майстор

    3 19 Отговор
    Новия президент трябва да е Горица ,а министър Калин единствените честни в тая игра.
  • 22 Ялчин

    15 2 Отговор

    До коментар #17 от "Пешо":

    За разрухата в БГ са всички освен ония двамата шопара Борисов и Пеевски.
  • 23 ЕДГАР КЕЙСИ

    5 10 Отговор
    НАЙ ГНУСНОТО СЪЩЕСТВО Е .................... КРЪСТНИКА НА МАФИЯТА ............... МИСТЪР КЕШ ............... ФАКТ !
  • 24 Съд и затвор за продажните копейки

    7 5 Отговор
    Слугата на руския cвинаp гергов пак ръси мoZък, от който самия той се нуждае .
  • 25 Агтос

    10 5 Отговор
    Айде и тоя комуняга се обади, по добре да обясни откъде има пари за хотели в Банско
  • 26 Боро

    9 1 Отговор

    До коментар #6 от "Пешо":

    Президентът определено не ми харесва. Но никой не може да подпише нещо, с което не е съгласен. Не е вярно, че е длъжен да подпише предложението. В промяната на Конституцията се допуснаха абсурдни грешки поради некадърните депутати. Много от тях са с купени дипломи и хабер си нямат от законодателство.
  • 27 Оракула от Делфи

    5 0 Отговор
    Корупцията в системата , има много лица , сега тя пак си показа кирливите ризи,
    този път със схемата за обещания в "кариерно израстване "
    в политическите среди, и то не къде а в България и МВР, прав е Богомил Бонев,
    Пеевски в стремежа си да се покаже , като "похлупак "на всичко миризливо което забърка,
    забърка и МВР в сферата на"" тъговия с влияние" и обещания за светкавично ,
    " кариерно израстване " в политиката!
    Калин Стоянов е млад , но защо трябва да е толкова глупав и наивен,
    на " но сенс" обещанията , които Пеевски ,
    не може да достави, и който вече е един политически" КТБ - труп" , "Персона нон грата" , в политиката ,
    и едва ли ще има някакъв шанс за в бъдеще с тези претенций и перчене,
    без каквото и да е, стойностно покритие!
    А за, Калин си остава приказката ," никога не е късно, да станеш за резил"!
    Сега остава да видим , и следващата "Калинка министър , назначение на "Хунтата"???!!!
  • 28 Хаха

    3 4 Отговор
    Богомил Бонев и тъмночервени с Иван Коларов, набор70 ги назначаваха Без конкурси в МВР,усетиха ги и изгониха от квартала на ИвК полицаи,а оставиха от ДС деца и са още в системата на МВР.Всички сте навързани,мили хора,от 70 години.И така ще е,те си имат недвижими имоти по няколко на брой,в бг и в Гърция,а вий им вярвате на Богомил Бонев и сие.и сега минават към Пеевски .Кой се върти като калайджия си е твърде добре в системата и сега в България.
  • 29 КАЛИН СТОЯНОВ ИМА СЪЩО ПУДЕЛ

    3 0 Отговор
    КОЙТО МУ НОСИ ПАЧКИ !
  • 30 ПЕЕВСКИ Е

    2 0 Отговор
    МЪЖ КАТО НАЙЛО НА ДЪЖД !
  • 31 Първичен инстинкт

    1 0 Отговор
    Сега виждам защо сегашния МВР министър го недолюбват, ами той на снимките изглежда, че е ПО-ВИСОК и от презид. и от киро. Конкурент им е.
  • 32 НАСКО

    1 0 Отговор
    РАДЕВ УТРЕПА ДЪРЖАВАТА ОТВСЯКЪДЕ