30 Август, 2024 08:58 4 767 81

Ешреф Ешреф пред ФАКТИ: Ахмед Доган е лидерът, от когото се нуждаем в тази трудна и кризисна ситуация за страната ни

  • ешреф-
  • дпс-
  • доган-
  • избори-
  • пеевски-
  • главчев

Всяка политическа партия участва в изборният процес, за да спечели най-голямо доверие в българското общество, казва депутатът

Ешреф Ешреф пред ФАКТИ: Ахмед Доган е лидерът, от когото се нуждаем в тази трудна и кризисна ситуация за страната ни - 1
Снимка: Личен архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Отстраняването на Делян Пеевски… За единия лагер в партията това е логичен и последователен ход, за другия лагер – отиваме на съд, който ще се произнесе. Ще видим ли Ахмед Доган отново в активната политика… Пред ФАКТИ говори Ешреф Ешреф, депутат от групата ДПС (без Пеевски).

- Г-н Ешреф, на среща при Ахмед Доган стана ясно, че Делян Пеевски и още десетина души са освободени от ДПС, а партията има нов печат. Как стана това изключване и легитимно ли е това решение?
- Да, решението е напълно легитимно и съответства на устава на ДПС. Мога да посоча конкретни членове от устава на партията, но един е напълно достатъчен – член 9а, който в случая е обвързан с член 6. Искам да подчертая, че тези решения са политически. Ако някой е недоволен или се съмнява в легитимността им, той трябва да сезира Централната контролна комисия на ДПС.
От своя страна, ние можем да поставим въпроса дали решенията, с които бяха изключени заместник-председатели на ДПС и членове на ЦОБ, без провеждане на заседание и решение на съответния колективен орган на партията, са били легитимни. Ако трябва да се позовем на устава, то член 27 ясно гласи: „Парламентарната група е функция на Движението за права и свободи и взема решения относно дейността си в Народното събрание в съответствие с Устава и програмните документи на Движението.“
Освен това, има ли съобразено с Устава обяснение на парадокса, при който 17 народни представители бяха изключени едновременно, заедно с председателя на ДПС, избран на конференция, без дори да сме били уведомени за провеждането на заседание на парламентарната група? Дали такова заседание изобщо е било проведено е съмнително. Ако е било, дали е имало необходимия кворум? Това са съществените въпроси, а не изкуствено насажданите в полето на обществения интерес въпроси за математическия кворум.

- Ще освободи ли Ахмед Доган къщите си в Росенец и Бояна?
- Нямаме много информация какво точно се случва, но няма да допуснем имуществото на Ахмед Доган да бъде изнасяно просто така.

- Имаме нов служебен кабинет, но без Калин Стоянов в него. Каква политика очаквате да изпълнява второто правителство на Димитър Главчев?
- Нашето очакване напълно се припокрива с очакването на обществото и избирателите в България, а именно служебното правителство да изпълни основния си приоритет - прозрачно и честно провеждане на предсрочните парламентарни избори. Между впрочем, каквото повеляват Конституцията и законите в страната ни. Това от своя страна следва да доведе до повишаване на доверието в избирателната система и честността на изборния процес. Целта е да се повиши избирателната активност чрез намаляване на усещането на много от избирателите, че и да гласуват нищо не се променя, поради което усещане избирателите не гласуват, понеже са обезверени.

- Може ли Борисов да престане да бъде „началник“ на Димитър Главчев?
- Точно в този въпрос се крие и генезисът на политическата ситуация в България в момента и огромното недоверие на българското общество към политическият елит. Това е така, защото някой някъде изпълнява заповеди на “началника”, а не се ръководи от това, за което всички сме положили клетва - да се ръководим от интереса на народа. Най-яркият показател за това ще бъде дали служебният министър-председател Димитър Главчев ще провежда политики на зависимости, каквито съмнения имахме от някои решения на първия му служебен кабинет. Това сме го обявили публично от трибуната на Народното събрание и пред медиите. Всяко съмнение за зависимости в работата на служебното правителство, в частност служебния министър-председател, подкопава доверието към него като държавна институция. Не е допустимо и не трябва да има зависимост не само към бившия му партиен лидер, но и към други такива. С други думи служебният министър-председател в никакъв случай не трябва да има друг „началник“ освен българския народ, неговият интерес и благополучието му.

- Промените в Конституцията, които и вие подкрепихте, целяха президентът Румен Радев да има опции за служебен министър-председател. А както виждаме, опциите се сведоха до една. Защо бяха нужни тези промени?
- Последните промени на Конституцията, които бяха приети от 49-тото Народно събрание, а Конституционният съд не отмени, дават право на президента да избира служебен министър-председател от десет възможни опции.

Но парламентарната група на ГЕРБ и групата на Пеевски направиха така, че тези опции да се сведат до една, като не позволиха да се попълни така наречената „домова книга“.

Освен това имаше и подаване на оставка и отказване от заеманата длъжност на потенциален служебен министър-председател точно преди сформирането на първото служебно правителство след приетите промени в Конституцията. Мотивите за подадената оставка така и не бяха представени ясно нито пред нас като народни представители, нито пред българското общество.

- Ще видим ли нови смени на областни управители на ДПС?
- По време на първия служебен кабинет на Димитър Главчев станахме свидетели на назначени и след по-малко от месец избирателно уволнени областни управители в няколко области, където ДПС е първа политическа сила. И това стана с меко казано несъстоятелни, абсурдни и взаимно противоречащи си аргументи. Мотивът за освобождаване на Областните управители на Кърджали и Смолян, както и заместник областния управител на Плевен беше, че са заявили политическа пристрастност като са застанали зад почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган. В същото време Областният управител на Хасково, който заяви открита политическа пристрастност, подкрепяйки Делян Пеевски, все още не е освободен. Именно такива действия говорят за зависимост. Затова силно се надяваме, че тази недопустима практика - да се изпълняват нечии прищевки, няма да продължи при работата на новото служебно правителство и няма да се позволи правителството да изпадне в такава неприемлива ситуация. Защото освен подготовката и провеждането на изборите, то трябва да поддържа институционалната стабилност и да осигури нормалното и ефективно функциониране на цялата държавна администрация - както на централно ниво, така и на регионално.

- Датата на изборите е ясна – 27 октомври. ДПС (без Пеевски) или ДПС на Пеевски ще участва във вота? Или и двете…
- И на тези поредни предсрочни парламентарни избори, насрочени с указ на президента за 27 октомври 2024 година, ДПС ще участва както винаги досега е участвало. Ние няма да се уморим да повтаряме, че ДПС е едно, с основател, първи председател и единствен лидер, олицетворяващ и изразяващ непреходните ценности и стратегически цели на партията - почетният ни председател д-р Ахмед Доган. А как ще участват на предстоящите избори други персони и политически лица, въобще не е наша тема.

- За първи път пред ДПС стои въпросът да не участва самостоятелно. Това ли е времето разделно за партията?
- ДПС е единствената системна партия, участваща активно в политическия живот на страната ни от самото начало на прехода, която постоянно и принципно поддържа идеите и визията за развитието на България като европейска държава. Утвърждава стабилното си политическо присъствие чрез постигнатите резултати от всички проведени избори, в които винаги е участвало. През годините е преминавало и успешно е преодолявало най-различни предизвикателства, трудности и опити за разделение. И винаги е излизало по-силно от такива ситуации. Бъдете убедени, че като стабилизиращ и балансиращ политически фактор, особено в такива сложни и кризисни времена, ДПС ще е по-единно и по-сплотено.

- Какъв резултат гоните от ДПС (без Пеевски) на вота?
- Всяка политическа партия участва в изборният процес, за да спечели най-голямо доверие в българското общество. Но по-важното за нас е да постигнем онзи резултат, който да гарантира устойчиво управление на държавата, което изпълнява всички онези въпроси, които са на дневен ред за всички български граждани. Това е резултатът, които ще гоним по време на вота.

Трябва да се постигне успокояване на политическата ситуация, устойчивост и елиминиране на зависимостите на българските институции.

Само така ще успеем да върнем нормалността в българската политика. Това е и нашата цел. И тук искам да отбележа факта, че при нас поставената цел и постигнатият резултат винаги почти напълно съвпадат. Ще се уверите в това на 27 октомври след края на изборния ден. ДПС ще е по-силно, което от своя страна ще доведе до излизане от политическата криза, чрез прекратяване на спиралата от предсрочни избори и ще се постигне стабилизиране на държавата ни като цяло и успешното ѝ развитие като страна, пълноправен член на Европейския съюз.

- Какво е настроението сред избирателите по области…
- Обикаляме и провеждаме срещи с актива, симпатизантите и избирателите на ДПС в различни области на територията на цялата страна, за да чуем тяхното мнение, виждания и препоръки. И това не е нещо ново за нас - ние винаги сме го правили. Както се казва, да си сверим часовника и ако е нужно да направим корекции в работата си. Навсякъде членовете и симпатизантите на ДПС ясно и категорично заявяват безрезервната си подкрепа към почетния ни председател Ахмед Доган, който е моралният стожер на демокрацията, правата и свободите на всички български граждани, архитектът на българския етнически модел и мирният преход от тоталитаризъм към демокрация в нашата страна за разлика от съседните ни балкански държави. Изразяват своята убеденост, че от тези предстоящи избори ще излезем още по-силни и обединени, понеже няма как и няма кой да уплаши, стресне или заблуди електората на автентичното ДПС.

- Ще видим ли Ахмед Доган в предизборната кампания?
- Д-р Доган е политикът в България с главно П, човекът, борецът, държавникът, който се е доказал още през дисидентските си години, през целия период на прехода чрез своята далновидност, намиране и прилагане на най-правилните решения и нужните адекватни действия за конкретната ситуация. Винаги е успявал по време на сложни кризи да зададе правилната формула за успешен изход. Ахмед Доган е лидерът-държавник, от когото мога да кажа се нуждаем в тази трудна и кризисна ситуация за страната ни, както и сложната геополитическа обстановка около нас. Винаги в трудните моменти за България той е лидирал тези процеси и сме ги преодолявали успешно. Времената, в които живеем, го изискват това – Ахмед Доган да е активен участник, за да се гарантира по-доброто бъдеще на страната ни.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Боруна Лом

    35 4 Отговор
    ТО СИТУАЦИЯТА Е ТАКАВА ОТ 35 ГОДИНИ! И НИЩО НЕ Е ОПРАВИЛ! САМО ДОБРО БЛАГОПОЛУЧИЕ ЗА Р.....НЯЦИТЕ!

    Коментиран от #36

  • 4 честен ционист

    41 3 Отговор
    Турчолята си играят водевила, Ганчо спи..
  • 5 Сталин

    43 4 Отговор
    Единственото от което има нужда България в много мента е въжета и гилотини

    Коментиран от #48

  • 6 Сталин

    46 8 Отговор
    Представете си какво ще бъде написано след време в учебниците по история на България,за така наречения демократичен период,децата ще научат че това е било период на упадък,икономически, социален,индустриален , повсеместна корупция и морална и нравствена деградация на населението,което е довело до смъртта на 3 000 000 българи,най големия геноцид в историята на България,представете си срама ,шока и ужаса у децата когато прочетат и научат че от Посолството са правили сглобки от Тикви, Прасета и Простокирчовци да управляват Държавата и също че техните родители са гласували за партии които са им обещавали евтини банани,защото за българина Банана е символ на "свободата" и " демокрацията .

    Коментиран от #14

  • 7 Явно сме в Турция

    42 7 Отговор
    И какво стана сега...Ако не е Ахмед Доган, България е загубена
  • 8 Зевзек

    23 3 Отговор
    И привържениците на Доган, и привържениците на Пеевски сте останали една шепа хора. Мнозинството българи по стара традиция се снишава и изчаква да види кой от двамата ще победи. Или дали няма да се получи двама, се карат, трети(Румен Радев) печели. Снишените чакат да видятза кой ще победи, за да се присъединят към свитата от лакеи на победителя.
  • 9 Българин

    28 6 Отговор
    "Ешреф Ешреф пред ФАКТИ: Ахмед Доган е лидерът, от когото се нуждаем в тази трудна и кризисна ситуация за страната ни." Този господин Ешреф наясно ли е, че никой грамотен човек няма да повярва на лъжите, които е изрекъл в статията? По никакъв начин решенията на Доган не са легитимни, а еднолични в разрез с Устава на ДПС. Те се нуждаели от Доган като лидер. Чудесно. Искат да имат за водач човек, който не може да говори естествено, лъже публично по нагъл и дързък начин, защото прави нови и отчаяни опити, за да му повярват хората. Това няма как да стане, тоест да му се доверят. Но Ешреф ще каже: Той е нашият лидер и сега вече ще бъде в очите на турците жертва. Това не е ли добре за Доган? Нищо подобно. Просто тази теза разкрива, че простолюдието го смята за голям политик. Нека си вземе гласовете на всички необразовани, които му вярват. Това не значи, че той е някакъв фактор у нас след отвратителните си лъжи.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Стига сте ни

    38 4 Отговор
    Набутвали в носа клетвите за вярност и любовните излияния към султана на някакви тъпи, никому неизвестни фесове!
    Ставате прости с простите!
    И да го господиносват, и да го титолуват доктор, Доган е едно смешно, незначително човече и това най-сетне стана ясно на всички!
  • 12 Перо

    49 2 Отговор
    Тази партия паразитира повече от 30 г., на гърба на турското население! За щяло и нещяло, произведения като султан Ахмед Доган събира турското население с рейсове, от цялата страна, било за избори, било за резиденции, било за постове, за пари и за какво ли не! Тотална злоупотреба и разиграване на етническата карта и етническия мир! Сега, заради един частен случай за собственост на сгради, дойдоха рейсовете и рекетират държавата за намеса в тяхна полза за “опазване на етническия мир”! Еврейна Луканов ни създаде дългосрочни проблеми с тази партия за оцеляване на номенклатурата от червената буржоазия и криминализирането на икономиката!
  • 13 Хейт

    38 5 Отговор
    Разбойниците имали нужда от стария главатар? Че без него краденето свърши?
  • 14 Някой

    20 4 Отговор

    До коментар #6 от "Сталин":

    В учебниците по история на България периода 1944 - 2025 г., ще бъде описван като върховно морално падение, ще бъде приравнен на падението довело до унищожаването на Содом и Гомор.

    Коментиран от #17

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Ялчин

    5 2 Отговор
    Бой на негри тъмна нощ.
  • 17 Сталин

    24 12 Отговор

    До коментар #14 от "Някой":

    Ако,нещо си объркал годините става дума за периода 1990-2030 ,от ядрена и космическа държава България беше превърната в средновековна феодална държава с помощта на нашите партньори и " приятели" от запада

    Коментиран от #63

  • 18 Не е

    17 4 Отговор
    време за майтапи ! Свърши му пашанкъка вече !
  • 19 хе хе

    14 3 Отговор
    Така за узурпира власт
    "стана ясно, че Делян Пеевски и още десетина души са освободени от ДПС, а партията има нов печат. ".... Нормално за държава в която законите са само на книга.
  • 20 Команчите

    17 2 Отговор
    от долината на широките гащи какво се възпаляват?! Все едно са видели някакво божество!
  • 21 Да Вашият

    21 1 Отговор
    лидер има още какво да даде, и какво да ви научи.
    Ще даде обратно заграбената народна собственост.
    Ще се извини на своите съратници за предателството си и незаличимите поражения, които им нанесе като агент Сава.
    Ще се извини на бг народа за цялостната си мафиотска и антиконституционна дейност.
    Ще си събере чуковете и ще изчезне завинаги от хоризонта ни. Преди това ще ви покаже как не трябва да се пие уиски от бутилката.

    Коментиран от #23

  • 22 хе хе

    8 2 Отговор
    Така за узурпира власт
    "стана ясно, че Делян Пеевски и още десетина души са освободени от ДПС, а партията има нов печат. ".... Нормално за държава в която законите са само на книга.
  • 23 хе хе

    10 3 Отговор

    До коментар #21 от "Да Вашият":

    Той го е крал за матушка и е гол като пушка. Виж че вече няма и къде да живее завалията.

    Коментиран от #30, #34

  • 24 партията има нов печат

    14 1 Отговор
    Що? Къде е стария?

    Коментиран от #25

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Дааа

    15 1 Отговор
    защо всички като кажат Партията е СТраната ни и край без тях нищо не става, като комунистическо партията е държавата.
  • 27 Гражданин

    25 3 Отговор
    Не се нуждаем нито от лидер на турска етническа партия, нито от главатар на мафията, създадена от КГБ и ДС!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 тежко

    13 2 Отговор
    Тежко се пада от високо.
  • 30 Има

    6 0 Отговор

    До коментар #23 от "хе хе":

    бъчви.
  • 31 Ахил

    15 5 Отговор
    Този депутат явно не и чел досието на агент Сава Доган. Какъв дисидент е бил агент Доган, като тези измислици и лъжи ги е създала Дс,филиал на Кгб. Ахмед не е влизал нито веднъж в джамия. Той и неговите обръчи от фирми и подставени лица винаги са обслужвали единствено Русия, себе си и дерибейте около него. Митът Доган рухна отдавна. Той е използван от руснаците за увеличаване влиянието на Русия в България като по този начин вредата се увеличава многократно. Трима човека са водачи на вредителите в европейска България и те са от руската агентура в страната ни, а те са Ахмед Доган, президента Радев Решетников Кеша и патриарх Данаил и на тримата им личи Петолъчката на челата им от километра. А залпа на Аврора никога не е напускал главите им. Сина на Доган Демир автопарка му е милиони лева.

    Коментиран от #43

  • 32 хе хе

    12 3 Отговор
    Стига свързвали руския агент Сава с Турция. Той там дори е Персона Нонграта. Нали не мислите, че случайно Лютфи Местан тръгна да прави истинска турска партия ДОСТ в България и ДС му спретна активно мероприятие. Какво не му е харесало в ДпС?

    Коментиран от #66

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Истината е тая

    17 0 Отговор

    До коментар #23 от "хе хе":

    Не е гол като пушка!
    Идете в с.Дръндар и ще видите какъв палат има!
    А в офшорната си сметка е натрупал милиони,а може би и милиарди!

    Коментиран от #52

  • 35 тйхт

    4 6 Отговор
    Tака е! Трябва ни нов Любен Беров.
  • 36 КОЛИНГ Х

    14 1 Отговор

    До коментар #3 от "Боруна Лом":

    И за тях нищо не е направил. Само за дерибеите...
  • 37 така е

    11 1 Отговор
    Правиш детска градина. Хвърляш милиони за нея. На четири етажа, пищна, дворец... С арки кули, петлета, игрище, фонтан, алеи, с постройки за животни, земеделие... Правиш всичко това в запустяло село. И почти 20 години по-късно... дете не е влизало в детската градина. Не работи. Никога не е отваряла. Хвърлените милиони просто са хвърлени. И никой не страда, на никого не му пука. Сградата просто стои.

    Възможно ли е всичко това? Да, в село Дръндар, Варненско, където Ахмед Доган израства. Детската градина е дар за съселяните му. Но тя не случи на деца, те не случиха на съселянин визионер.
  • 38 Турски Овцевъд

    18 4 Отговор
    ДОЛУ С ДОГАН, С ТОВА ПРОКЛЯТИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА НАС, ВКЛЮ. ТУРЦИТЕ. НАРОДЕН СЪД ЗА ДОГАН, НЕЗАБАВНО...НИКОГА НЕ СЪМ ГО ОБИЧАЛ ТОЗИ ПРОДАЖНИК...НАРОДЕН СЪД ЗА НЕГО! Г-Н ПЕЕВСКИ, НИКАКВО ЖАЛЕНЕ...СМАЧКАЙТЕ ДОГАНА И НЕГОВИТЕ ДЕРИБЕИ. АКО ГИ ПРЕЖАЛИТЕ СЕГА, ПО-КЪСНО ЩЕ ВИ ОТМЪСТЯТ..ТАКА ЧЕ ГАЗЕТЕ ГИ НАРЕД. И НАПРЕД, НИЕ СМЕ С ВАС
  • 39 Перо

    15 2 Отговор
    Сега ще го видим вашия султан или господ, или фюрер Доган, къде ще отиде, без парите на мафиотския гуру! Като начало ще остане без участие в бордове и резиденции! После идват сметки и пари за издръжка на електората!

    Коментиран от #41

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Дурхан

    6 0 Отговор

    До коментар #39 от "Перо":

    Това са турци бе човек ...идват от 800 км да гласуват без да им се дават ,ти даваш 100 лв да отидат да гласуват на 50 мт от къщи
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Дурхан

    12 1 Отговор

    До коментар #31 от "Ахил":

    А Пеевски ,Борисов какви са ?! Монахини от девическия манастир ??
  • 44 Събрахме се ... вече явно 🐖🎃

    11 1 Отговор
    Много ме кефи как се гърчи тoлyпа Бойко Борисов, разкрачен между Пеевски и Доган-Радев.
    Пеевски го е хванал за мандаринките и няма мърдане, половината от ГЕРБ вече са на Пеевски, начело с Делян Добрев .
    От друга страна точно Доган го направи главен секретар и го изстреля в политиката въпреки скромния му умствен багаж.
  • 45 Тома

    15 2 Отговор
    Бе какъв лидер може да бъде доган.Само му погледнете файла и как говори и ще разберете че дипломата му е подарък от дс
  • 46 Свободен

    10 1 Отговор
    Този изтърсак откъде изкочи?
    Какви са тия глупости, дето ги бръщолеви?!
    Такива ли ни управляват, м ам.ка му??!!
  • 47 така е

    2 9 Отговор
    Доган направи най-голямото добро за България, макар и на пияна глава. Докара на власт ЕДИНСТВЕНАТА наистина българска партия в българското политическо пространство - ГЕРБ. Рано или късно хората ще го проумеят. Колкото по-бедни стават толкова повече ще им влиза. Вчера сме дръпнали нов 9 милиарда лева държавен заем. нема да се пуашите. Лихвата е тънкана!
  • 48 Феликс Дж

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Сталин":

    Коба, ти си 100% точен.
  • 49 Турчин

    13 1 Отговор
    Бай , бай Доги!!! Свършено е с тебе..
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 А бе

    6 3 Отговор
    Я си заминавайте за Турция
  • 52 Лалугер

    7 0 Отговор

    До коментар #34 от "Истината е тая":

    Стана интересно.Айде нека някой жител на това село да снима другите сараи и да ги публикува тук.Значи да не го мислим фиса Сава,а?
  • 53 овцевъд

    9 2 Отговор
    Дерибеите щели да бранят дръндърското сигане срещу Частен съдебен изпълнител. Кючюка ще играе кочек пред него.
  • 54 Пенсионер ОСВ

    10 1 Отговор
    Завалията бай Доган е жив кахър,какъв лидер на тези 70 години ами че като го гледам той взел дал....
  • 55 Айде

    3 0 Отговор
    Я, стига глупости с такива!
  • 56 Авджия

    4 2 Отговор
    Скоро ще чакаме глигана на пусия.Обзалагам се на 2 празни гилзи, че лова ще е успешен.
  • 57 1111

    6 1 Отговор
    Руския агент доган вероятно е денонощно пиян,или с избити зъби,няма го на никви кадри, показват го само на снимка,
  • 58 СЪЩОТО КАЗВА И БАЙ СТАВРИ ВЪВ

    6 0 Отговор
    ИЗЯВЛЕНИЕ ПРЕД ,,МОСКОВСКАЯ ГАЗЕТА" ВЪВ ВСИЧКИ ЗАТВОРИ У НАС И РУСИЯ ВЪРВИ ПОДПИСКА ДА ИМ ГО ДАДАТ , ЗАЕДНО С ШИШИТО !
  • 59 Никога не съм

    6 0 Отговор
    Си представял тея от ДПС да разиграят такъв долнопробен водевил и не знам как не им в неудобно да участват в него,да се правят на ударени,да демагогстват и говорят опашати лъжи!Дано поне част от електората им да проумее за какви наглеци и лапачи послушно и дисциплинирано са гласували!!!
  • 60 ИЗНАСЯТ ИМУЩЕСТВО И ОТ ЗАМЪКА НА

    7 0 Отговор
    ХИДРОИНЖЕНЕРА В ДРЪНДАР , А ШУШОНА Е ОБЯВЕН ЗА ДЪРЖАВНО ИЗДИРВАНЕ !
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 ДЕБЕЛИЯ ПЕЕЕФСКИ

    4 1 Отговор
    АГЕНТ САВА ДАДЕ ОТЧЕТ ПРЕД ПУТИН КОЙТО НЕ СЕ ХАРЕСА НА ЦАРЯ ОТ КРЕМЪЛ И СЕГА МАЙ ИМА ИЗДАДЕНА СМЪРТНА ПРИСЪДА!
  • 63 ха ха

    4 0 Отговор

    До коментар #17 от "Сталин":

    Да, бе... 100% руска енергетика и ДС бизнесмени и политици, ама Западът ти е виновен. Що не е виновен на Полша? Тя десет пъти увеличи икономиката си, стана армия номер едно в ЕС...

    Коментиран от #69, #71

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Истината

    2 0 Отговор
    Бойко и Дилян ще го направят Амед сам да си говори,доган работеше за руските служби,хората му дадоха фира,а някой са по ниски от тревата,обръчите му се скъсаха,черепа,вълка,оня от ЮАР,Асан Юмер(а.петров) гюнер гюнеров (Гриша Ганчев) срещите с руснаците се правеха на едни яхти на оня остров дето стана патакламата наскоро Халкидики
  • 66 Напротив

    3 1 Отговор

    До коментар #32 от "хе хе":

    Трябва да се свързва с Турция. Още в началото, когато оглави дпс, предаде списъка с имената на българските агенти в Турция, на турското правителство и те бяха неутрализирани.
  • 67 Дааа

    4 0 Отговор
    Да ви поведе право в пропастта !
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Дядо от Родопите

    10 0 Отговор
    Ешрефче,наборчето е голо и пияно!
    Селям от 300 000 избиратели.
  • 71 Сталин

    2 2 Отговор

    До коментар #63 от "ха ха":

    Тъпанар про ст,и още 100 пъти Полша увеличи дълга си
  • 72 ТИЯ АВТЕНТИЧНИТЕ ДПСари

    9 0 Отговор
    НАИСТИНА СА БИЛИ МНОГО ГЛУПАВИ. ЗАТОВА ПЕЕВСКИ ГИ МАЧКА БЕЗ ПРОБЛЕМ.
  • 73 Елементарно

    0 3 Отговор
    Ахмет навремето чрез трактора арестува Бойко и чичо му генерала от ДС,и сега банкянския се реваншира
  • 74 АТЛАНТИЦИТЕ

    3 2 Отговор
    СЛЕДВАЩИЯ Е БОКО.ШИШИ ГО ЧАКА С ДЪРВОТО ОТ ПОСОЛСТВАТА.
  • 75 Абсурдистан

    3 0 Отговор
    Два отбора подлоги се нуждаят, едните от Шиши, другите от Доган. Всички останали не се нуждаят. Самото сътрудничество на Доган с Пеевски показва, че често алчността върви с глупост.
  • 76 Анонимен

    2 0 Отговор
    Да сравняваш Пеевски с Доган е все едно да сравняваш скорпион със слон. Не че първия не жили,но просто не може да пробие кожата на слона и последния ще го стъпче.
  • 77 Гузната съвест е по силна от ток

    4 0 Отговор
    Доган не се показвал на живо,явно наистина е денонощно пиян като талпа ,що се крие ,
  • 78 варна

    2 0 Отговор
    тия дето го бранят са най глупавата сган
  • 79 Честито

    3 0 Отговор
    От снощи Амед е залостен в Сарая и едни добри чичковци му правят очна ставка,ще изпее всичко квото е правил като руски шпионин
  • 80 Соколов

    3 0 Отговор
    Крадеца, наглеца, хидроинженера Ахмед Доган най-накрая май си немери майстора! 35 години всички му треперят заради етническия мир, и нормално да си дерибейства така - сараи, яхти и тн. Но сега палачинката се обърно много коварно!
  • 81 8888

    2 0 Отговор
    НЕ ЗНАМ ТАЗИ ПАРТИЯ ЗА 30 ГОДИНИ В ПАРЛАМЕНТА ДА Е ПРОКАРАЛА ПОНЕ ЕДИН ЗАКОН ???? ЛИДЕР НА КАКВО ???