Last news in Fakti

13 Юли, 2014 11:33 1 070 0

Пеле: Представянето на Бразилия е пълна катастрофа

  • пеле-
  • бразилия-
  • мондиал

Кралят на футбола се смята за по-добър от Меси

Пеле: Представянето на Бразилия е пълна катастрофа - 1
Снимка: БТА/AP

Легендата на бразилския футбол Пеле определи представянето на Бразилия на Световното първенство като пълна катастрофа, съобщи „Дейли мейл“.

Като футболист Пеле спечели три световни титли мeжду 1958 и 1970 г. Сега той коментира катастрофалните загуби на Селесао от 1:7 срещу  Германия на полуфиналите и от 0:3 срещу Холандия на малкия финал на своя домашен Мондиал.

„Никой не можеше да предвиди това, което се случи с Бразилия. Може би следващия път всичко ще бъде по-добре. Това обаче е катастрофа, а никой не вижда как катастрофата идва. Това беше изненада за всички.

След първите мачове на Мондиала казах, че Германия ще е на финала. Е, казах същото и за Испания, но все пак съм познал  поне едното. Меси е фантастичен играч, но аз бях по-добър от него. Няма как да не призная неговия невероятен талант, както признавах този на Марадона и Ди Стефано.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА