13 Юли, 2014 17:59 1 374 0

Меси: Финалът ще е мачът на живота ми!

  • меси-
  • финал-
  • германия-
  • аржентина-
  • мондиал 2014

На финал сме благодарение на феновете, призна звездата на Барселона

Меси: Финалът ще е мачът на живота ми! - 1
Снимка: БТА/АР
Асът на Аржентина Лионел Меси заяви, че днешният финал срещу Германия на Мондиал 2014 е неговият най-важен мач с фланелката на Аржентина.

"Ще изиграем най-важния мач в живота ни с екипа на Аржентина", сподели Лео Меси на профила си в социалната мрежа Фейсбук.

"Моите мечти и надежди се сбъднаха благодарение на здравата работата и саможертвата на всички в съблекалнята, които дават всичко от себе си още от първия ден, откакто сме тук. Знаем, че всичко е възможно. Ние сме на финала благодарение на нашите фенове. Но нашата мечта още не е изпълнена до край. Ние искаме да спечелим финала и сме готови да го сторим", добави Меси.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА