Last news in Fakti

23 Август, 2014 16:57 848 0

Ники Михайлов отива във Фулъм?

  • верона-
  • михайлов-
  • фулъм

В Италия се говори, че стражът може да стане част от състава на лондончани

Ники Михайлов отива във Фулъм? - 1
Снимка: БТА
Стражът на Верона и националния тим на България Николай Михайлов може да премине в английския Фулъм, твърди "Скай Италия". Към днешна дата бившият страж на Твенте търка скамейката на италианския Верона, където премина миналото лято срещу 500 000 евро от холандския клуб. Михайлов е недоволен от статута си на резерва и не е криел, че търси ново предизвикателство. За цял сезон той се появи на вратата на Верона един път.
 
Италианската медия не уточнява под каква форма Михайлов ще премине евентуално във Фулъм - дали като отдаден под наем или ще бъде закупен. Интересно е да се отбележи, че и преди година Ники бе спряган с трансфер на "Крейвън Котидж", но тогава избра да премине в италианския отбор. Ако премине в английския тим, там ще може да играе заедно с Николай Бодуров.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА