Last news in Fakti

24 Август, 2014 10:29 710 0

Милан триумфира за трофея ТИМ

  • милан-
  • тим-
  • ювентус-
  • сасуоло

Росонерите надвиха 1:0 Ювентус и 2:0 Сасуоло

Милан триумфира за трофея ТИМ - 1
Снимка: БТА/АР
Милан спечели трофея ТИМ за първи път от 2008 г. и общо за четвърти път в историята. Росонерите надвиха в тристранната надпревара Ювентус и Сасуоло. Хората на Пипо Индзаги първо победиха с 1:0 Ювентус, а след това се наложиха с 2:0 над миналогодишния победител в турнира Сасуоло.

Надпреварата, създадена през 2001 г., по традиция бе с участието на Милан, Ювентус и Интер. В последните 2 години обаче на мястото на нерадзурите участва Сасуоло.

Според регламента всеки играе по едно полувреме срещу другите два отбора. Милан надви с 1:0 Ювентус в първия сблъсък. Разписа се Кейсуке Хонда. След това Юве надви Сасуоло с 1:0 след попадение на Перейра.

В последната среща Милан спечели с 2:0 срещу домакините от Сасуоло и вдигна трофея за четвърти път, след 2001, 2006 и 2008.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА