20 Декември, 2014 10:51 808 0

Ливърпул и Тотнъм следят Игуаин

  • гонсало игуаин-
  • наполи-
  • тотнъм-
  • ливърпул

Аржентинският нападател може да смени клубната си принадлежност

Ливърпул и Тотнъм следят Игуаин - 1
Снимка: БТА/ AP

Ливърпул и Тотнъм могат да се включат в битката за подписа на Гонсало Игуаин, пише Daily Express. Според изданието нападателят на Наполи не се чувства добре в Италия.

В последните мачове треньорът на неаполитанците Рафаел Бенитес залага на Дуван Сапата, оставяйки Игуаин на пейката. Това засили спекулациите, че аржентинецът може да напусне клуба.

Той премина в Наполи през 2013 година от Реал (Мадрид) за 37 милиона евро. През миналия сезон вкара 17 гола в Серия „А”, а през настоящия се е разписвал седем пъти.

Ливърпул и Тотнъм се оглеждат за нападател, който да вкарва по 20 гола на сезон. И двата тима разполагат с финансовата мощ, за да си го позволят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА