24 Декември, 2014 13:29 904 0

Арсенал с бомбастична оферта за Кавани

  • арсенал-
  • кавани-
  • псж-
  • блан

Артилеристите предлагат 50 милиона паунда за нападателя на ПСЖ

Арсенал с бомбастична оферта за Кавани - 1
Снимка: БТА/АР
Арсенал е фаворит за привличането на нападателя Единсон Кавани от редиците на ПСЖ, твърди "Експрес". Според изданието лондончани ще хвърлят трансферната бомба през януари, като отборът е готов да извади 50 милиона паунда за уругвайския национал.
 
Треньорът на парижани Лоран Блан е изчерпал напълно търпението си спрямо уругваеца и е готов да го продаде през зимата. Нападателят винаги е имал обтегнати отношения със специалиста, който предпочита да залага на Златан Ибрахимович в атаката, когато шведът е здрав. И макар двойката да се помири публично в началото на сезона, изглежда отношенията между тях пак са се влошили в последните няколко дни.
 
Ливърпул и Манчестър Юнайтед също са свързвани с уругваеца, но Арсенал е в най-добра позиция да го привлече в своите редици. Приоритет на Арсен Венгер е да вземе защитник и дефанзивен халф, но се смята, че все пак французинът ще има картбланш да привлече и качествен нападател.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА