Last news in Fakti

26 Декември, 2014 10:00 875 0

Роджърс към Балотели: Свиквай със статута на резерва

  • брендън роджърс-
  • марио балотели-
  • резерва-
  • ливърпул

Италианецът все още не се е разписал с екипа на Ливърпул във Висшата лига

Роджърс към Балотели: Свиквай със статута на резерва - 1
Снимка: БТА/ AP

Треньорът на Ливърпул Брендън Роджърс е предупредил Марио Балотели, че трябва да свикне със статута си на резерва.

Италианският национал е на линия за днешния мач срещу Бърнли след изтърпяно наказание, но наставникът на „мърсисайдци” няма намерение веднага да го върне в игра, пише „Дейли мейл”.

Според изданието бъдещето на нападателя на „Анфийлд” е несигурно. Представянето на тима се подобри, след като Роджърс заложи на 3-4-3 в последните мачове. Наставникът обаче смята, че Балотели няма необходимите характеристики за тази схема на игра.

Попитан как ще реагира Балотели с ролята си на резерва, Роджърс отговори: „Това е нещо, което той трябва да приеме. Ако отборът се нуждае от него от резервната скамейка, то той трябва да се приспособи към тази си роля”.

От началото на сезона Балотели е изиграл 10 мача във Висшата лига, но все още няма отбелязан гол. Ливърпул го купи през лятото за 20 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА