26 Декември, 2014 19:02 911 0

Сити и Юнайтед мачкат във Висшата лига

  • манчестър юнайтед-
  • манчестър сити-
  • руни-
  • фалкао-
  • нюкясъл-
  • уест бромич

Манчестърските колоси победиха своите противници с по 3:1

Сити и Юнайтед мачкат във Висшата лига - 1
Снимка: БТА/АР
Манчестър Юнайтед спечели спокойна победа с 3:1 над Нюкасъл в мач от 18-я кръг на английската Висша Лига, игран на стадион "Олд Трафорд". Домакините изиграха добър мач и като цяло заслужаваха победата. Особено силно представяне имаха Уейн Руни и Радамел Фалкао. Английският национал вкара първите два гола в 23-та и 36-та минута, като колумбиецът направи асистенция за първото попадение и бе в основата на атаката за второто.

След почивката пък Руни направи прекрасна асистенция за третия гол на Робин ван Перси. Към края на мача гостите върнаха един гол от дузпа, изпълнена от Папис Сисе. Те обаче надали ще са доволни от съдията, тъй като още в началото на мача имаха много сериозни претенции за дузпа още при резултат 0:0.

Така тимът на Луис ван Гаал отново се върна на победния път след равенството срещу Астън Вила в миналия кръг и има 7 победи в последните си 8 мача.

 

 

Манчестър Сити продължава да побеждава без нападатели, след като надви като гост Уест Бромич Албиън с 3:1. Това стана в среща от 18-ия кръг на Висшата лига.  Фернандо, Туре от дузпа и Силва вкараха головете за гостите, които паднаха съответно в 8-ата, 12-ата и 34-ата минути. За домакините голът бе дело на Идейе Браун, който вкара в 86-ата минута след непростима грешка на Харт, който напомни с нея за най-слабите си моменти.

След тази среща "Гражданите" са на 2-ото място с актив от 42 точки, като отборът запази дистанцията от лидера Челси на 3 пункта. Отборът е в серия от 7 поредни победи във Висшата лига и общо 9 във всички турнири.

В тази среща Мануел Пелегрини реши да заложи на Милнър като нападател и Навас, Силва и Насри зад него и определено отборът показа страхотна игра в предни позиции, макар да е без чист нападател заради контузиите на Джеко, Йоветич и Агуеро.
 
Гостите показаха страхотна игра през първата част, но след почивката обилният снеговалеж направи условията и за двата тима по-тежки, а Сити тотално свали доста оборотите през втората половина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА