Last news in Fakti

27 Декември, 2014 16:52 1 319 1

Стойчо Младенов: Ще вземем още едно менте в отбора

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • менте-
  • владимир манчев

Младенов си пожела стабилизиране на ЦСКА през 2015 година

Стойчо Младенов: Ще вземем още едно менте в отбора - 1
Снимка: БТА

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов изгледа приятелския турнир в комплекс „Царско село” между ветераните на „червените”, Локомотив (София), Витоша (Бистрица) и „Медия юнайтед”.

След надпреварата наставникът на „армейците” направи интересен коментар за един от днешните герои – бившата звезда на ЦСКА Владимир Манчев, който се отличи с куп попадения.

„Ние без това събираме старци и ветерани, така че ще вземем още едно менте в лицето на Владо Манчев. Ще му предложим договор и максимална заплата”, заяви шеговито Стойчо Младенов.

Попитан докъде е стигнала селекцията в тима от „Българска армия”, той отговори: „Засега няма нито изходящи, нито входящи трансфери. Предполагам, че след Нова година ще има нещо от това естество”.

Стойчо Младенов коментира случващото се с Апостол Попов, след като стана ясно, че защитникът на „червените” е получил разрешение да премине в друг отбор: „Истината е следната – той дойде при мен с желанието да го пуснем със свободен трансфер, ако си намери отбор в чужбина. Казах му, че няма проблем и му дадохме документ, за да се убеди, че сме сериозни. Ако не успее да си намери тим в чужбина, ще остане при нас до края на контракта си”.

Младенов си пожела здраве и стабилизиране на ЦСКА през следващата година. „Червените” са първи в българското първенство с аванс от 3 точки пред втория Лудогорец. „А” група се подновява в края на месец февруари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Autohouse Randm

    1 0 Отговор
    s trener mente normalno