Last news in Fakti

28 Декември, 2014 13:56 757 0

Кубан с оферта за Серджиу Буш

  • буш-
  • краснодар-
  • цска-
  • трансфер

Руснаците дават около милион евро, Червените отказват

Кубан с оферта за Серджиу Буш - 1
Снимка: БТА
Кубан (Краснодар) е пратил оферта за правата на нападателя на ЦСКА Серджиу Буш. От "Армията" не пожелаха да разкрият официално каква е предложената от руския тим сума, но се предполага, че тя не надвишава 1 милион евро. "Червените" обаче настояват да получат поне 1,5 милиона евро и най-вероятно предложението на краснодарци няма да бъде прието.

Освен това от Кубан са предложили да платят на няколко вноски, което също не устройва ЦСКА. Те настояват да получат по-голяма част от сумата накуп, което няма как да се случи. Така Буш остава в ЦСКА поне до появата на по-изгодна оферта. До този момент обаче реалните предложения за правата на румънеца не са много, което може да принуди Александър Томов да намали исканата сума за 22-годишния таран.

Кубан, който е 8-ми в руската Премиер лига и се бори за място в евротурнирите, е следял внимателно през есента изявите не само на Буш, но и на Тони Силва. Португалецът обаче в крайна сметка е отпаднал от плановете на руснаците и те са се насочили само към Буш. В Кубан от лятото на 2012 година играе българинът Ивелин Попов.

Руснаците и ЦСКА ще се срещнат в приятелски мач в Турция по време на подготовката. Проверката ще е на 9 февруари в курорта Белек. Не е изключено, ако Буш се представи добре по време на подготовката и все още не е продаден, от Кубан да пратят нова подобрена оферта за правата му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА