Last news in Fakti

28 Декември, 2014 16:29 862 0

Динамо Киев надцаква Лацио за Терзиев

  • лудогорец-
  • терзиев-
  • лацио-
  • динамо киев-
  • трансфер

Украинците излезли с по-апетитна оферта за защитника

Динамо Киев надцаква Лацио за Терзиев - 1
Снимка: БТА/АР
Динамо Киев е най-близо до привличането на защитника на Лудогорец Георги Терзиев, твърдят медиите на Ботуша. Смята се, че именно апетитната оферта на украинския колос е причината от Лудогорец да откажат предложените от Лацио 1.5 милиона евро за българския национал.

Както е известно, „орлите” от Рим следят от два месеца Терзиев, като няколко представители на италианците бяха в София и в Разград, за да наблюдават на живо изявите му. Той ги впечатли най-вече с представянето си срещу Ливърпул, като освен че игра добре в защита, Терзиев заби късен изравнителен гол за равенството 2:2.

Тези му изяви обаче явно не са останали скрити и от Динамо Киев, който има много по-голям бюджет за трансфери от Лацио.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА