Last news in Fakti

16 Януари, 2015 10:58 968 0

Кличко може да се навие за бой срещу Бригс

  • кличко-
  • бригс-
  • дженингс-
  • бокс

Преговорите с Брайънт Дженингс за мач на 25 април зациклиха

Кличко може да се навие за бой срещу Бригс - 1
Снимка: БТА/АР
Владимир Кличко все пак може да се изправи срещу Шанън Бригс, въпреки че миналата седмица отрече за подобен вариант. Американецът преследва шампиона в последната година, но Кличко категорично отричаше да направи мач с него. Тъй като преговорите с Брайънт Дженингс за мач на 25 април зациклиха, Кличко бързо смени плочата.

"Мачът ми на 25 април е под въпрос. Може и да се разберем с Дженингс. Може и все пак да се бия в Ню Йорк, но срещу различен опонент. А има вариант и да се върнем в Европа и да се бия в Мюнхен".

"Шанън Бригс е в списъка с боксьори, от които ще избирам", каза Кличко. Друг вариант за срещата през пролетта е Тайсън Фюри, който стана претендент за титлата на WBO.

Все пак съществува и вариант Кличко да излезе срещу Дженингс, но това едва ли ще се случи, тъй като американецът е претендент за титлата на WBC и чака победителя от мача между Бърмейн Стивърн и Деонте Уайлдър, за да излезе срещу него.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА