Last news in Fakti

17 Януари, 2015 23:50 1 111 0

Рома загуби почва под краката си в Сицилия

  • палермо-
  • рома-
  • серия а-
  • пауло дибала

Ювентус може да увеличи преднината си на върха в класирането

Рома загуби почва под краката си в Сицилия - 1
Снимка: БТА/ AP

Основният претендент на Ювентус за титлата в калчото Рома стъпи накриво при гостуването си на Палермо в среща от 19-ия кръг на Серия А.

Римляните завършиха 1:1 с Палермо на „Ренцо Барбера”, което беше трето равенство в последните четири мача на тима в първенството.

Пауло Дибала даде преднина на домакините още във 2-ата минута след прекрасно подаване на Васкес. Матиа Дестро изравни в 54-ата след пас с глава на Стротман.

Ако в неделя вечер Ювентус победи Верона у дома в късния мач от кръга, то „бианконерите” ще дръпнат с 5 точки в класирането пред Рома.

Палермо, който през миналия сезон играеше в Серия Б, се представя повече от успешно от началото на този и заема 10-ата позиция в таблицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА