Last news in Fakti

18 Януари, 2015 12:00 618 0

Дел Потро пропуска Откритото първенство на Австралия

  • хуан мартин дел потро-
  • австралия-
  • тенис-
  • контузия-
  • китка

Аржентинецът все още не се чувства достатъчно възстановен след операцията на китката

Дел Потро пропуска Откритото първенство на Австралия - 1
Снимка: Wikipedia

Хуан Мартин Дел Потро няма да вземе участие в първия за годината турнир от Големия шлем – Откритото първенство на Австралия.

Аржентинският тенисист все още не се чувства напълно възстановен след операцията на китката и няма да играе на турнира в Мелбърн, който започва в понеделник.

Дел Потро се завърна на корта в Сидни след 10-месечно отсъствие и спечели два мача, но в събота тенисистът е прекратил по-рано тренировката си, след като отново е усетил болка в лявата китка.

„Не се чувствам готов да играя. Първият турнир от Големия шлем, в 5-сетов мач, е много труден. Това може да се окаже опасно за мен. Решението беше трудно, но може да се окаже умно, ако искам да остана здрав за цялата година”, сподели Дел Потро, цитиран от Би Би Си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА