Last news in Fakti

2 Февруари, 2015 19:30 891 2

Томов: Пропагандата срещу ЦСКА е от най-долен тип

  • александър томов-
  • пропаганда-
  • цска

Той обяви, че от общо 151 дела, наследени от предишното ръководство, вече са останали едва 15

Томов: Пропагандата срещу ЦСКА е от най-долен тип - 1
Снимка: БТА

Силният човек на „Българска армия“ Александър Томов обвини специалиста по спортно дело Георги Градев, че се опитва да измъкне милиони от касата на клуба. Томов заяви, че пропагандата срещу „червените“ е от долен тип.

Градев разкри преди дни, че „червените“ са платили 80 000 евро на румънски мениджър, който е посредничил при трансфера на Серджиу Буш на „Българска армия“. Той също така извади документ, който показва, че Томов е виновен за вземането на лиценза на клуба през 2008 година.

„Войните в ЦСКА ще продължават, докато не се изчистят задълженията от миналото. Що се отнася до пропагандата – да я оставим настрани! В нея не само няма истина, но има елементарна пропаганда от най-долен тип. Целта е, че вървят дела, подписани от бившите собственици и ръководители, съгласно които частни лица трябва да получат по едното дело 320 000 евро за смяна на документи“, заяви Томов в предаването „Лице в лице“ по bTV.

„Има няколко футболисти, които са привличани за по нула, два, три, пет мача – всяко нещо струва по половин милион и тези пари се разпределят. Изпълнителното ръководство на ЦСКА не може да търпи това нещо. Както във ФИФА, така и в България пред Главния прокурор, ние твърдим, че това са целенасочено направени сделки на гърба на ЦСКА. Клубът сега трябва да плати 2.6 милиона евро, ако това се признае“, каза още мажоритарният акционер на „армейците“.

„Тези брътвежи не ни интересуват, интересува ни да се преборим за тези пари. Ние не искаме да плащаме нещо, което е изсмукано от въздуха. Сега вървят 13-15 дела, това са последните дела от общо 151 дела, които наследихме. ЦСКА върви по уверен път, ЦСКА е първи в класирането, ЦСКА разрешава успешно своите финансови въпроси и всичко останало е битка за пари“, категоричен бе Александър Томов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Autohouse Randm

    2 0 Отговор
    mnogo grozen toia be

    Коментиран от #2

  • 2 Владислав Димитров

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Autohouse Randm":

    Пропагандата : Томов също е долен тип