5 Февруари, 2015 17:39 1 333 2

Георги Градев: Сашетата продължават да тероризират обществеността

  • георги градев-
  • цска-
  • александър томов

Адвокатът отвърна на нападките срещу себе си

Георги Градев: Сашетата продължават да тероризират обществеността - 1
Снимка: БТА

Специалистът по спортно право Георги Градев отвърна на ръководството на ЦСКА, което по-рано днес пусна в официалния си сайт фактури, с които доказва, че той стои зад искове срещу клуба.

Със съобщение във „Фейсбук“ Градев отрече да стои зад въпросните фактури и намекна, че „червените“ ще имат сериозни проблеми със вземането на лиценз.

"Господата Сашета продължават да тероризират обществеността с нескопосаните си манипулации и комунистически похвати!

1. Аз НЕ съм участвал по никакъв начин в трансферите на футболистите от Локо Пд в ЦСКА, затова няма как да имам претенции към ЦСКА!

2. Публикуваните от ЦСКА фактури не доказват твърдението, че АЗ имам претенции към ЦСКА! Претенцията е от Генади Вучков, който е организирал дейността си чрез фирмата (на която аз съм управител), както повеляват правилата на ФИФА за лицензирани агенти.

3. Публикуваните от ЦСКА фактури са АНУЛИРАНИ, но НЕ са върнати на издателя. Напротив, Ал. Тодоров е подписал и така е валидирал тези фактури (и съответно е признал дълга), а ЦСКА е потърсил данъчен кредит от НАП в размер на 64 000 евро без да е платил една стотинка на кредитора, за коетоЦСКА е разследван от НАП в момента.

4. Договорите с ЦСКА са подписани от Генади Вучков като лицензиран агент и като представител на фирмата (т.е. две отделни страни), а не от мен! Още веднъж - аз НЕ съм участвал в тези трансфери и нищо не търся от ЦСКА в тази връзка!

5. Решенията на БФС са в полза на лицензирания агент Генади Вучков! Моето име никъде не присъства в тях.

ТАЗИ ГАДНА КОМУНИСТИЧЕСКА КАМПАНИЯ СЕ ВОДИ САМО И ЕДИНСТВЕНО, ЗА ДА СЕ ПОВЛИЯЕ НА СЪДА И ЗА ДА СЕ НАСТРОЯТ ФЕНОВЕТЕ СРЕЩУ МЕН, НО СКОРО ИЗТИЧА СРОКЪТ ЗА ЛИЦЕНЗИРАНЕ И ПАК ЩЕ ПОЛЕТЯТ КАМЪНИ ПО ОНЗИ, КОЙТО Е ВИНОВЕН ЗА ОТНЕМАНЕТО НА ЛИЦЕНЗА НА ЦСКА ПРЕЗ 2008 Г. - АЛЕКСАНДЪР ТОМОВ!

ПРИЗОВАВАМ ЛИЦАТА ТОМОВ И ТОДОРОВ НА ПУБЛИЧЕН ДИСПУТ!"
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жибор

    0 0 Отговор
    :mrgreen:
  • 2 qkob

    0 0 Отговор
    :mrgreen