Last news in Fakti

7 Февруари, 2015 16:59 886 0

Карачанаков ще заиграе за полски отбор

  • карачанаков-
  • лех познан-
  • трансфер

Българинът близо до договор с Лех Познан

Карачанаков ще заиграе за полски отбор - 1
Снимка: БТА
Новият отбор на бившия футболист на ЦСКА Антон Карачанаков вече е ясен. Според медиите в Полша той ще подпише договор с Лех Познан, който е трети в местното класиране.
 
Лех в момента е на лагер в Анталия, закъдето заминава и Карачанаков. Клубът от Познан след родения в Ново Делчево футболист от дълго време. Лех дори се опита да купи правата на играча, но от ЦСКА бяха поставили голяма трансферна сума. Сега те могат да го вземат като свободен агент.
 
Карачанаков разтрогна с ЦСКА веднага след Нова година заради неполучени заплати. Ботев (Пд) също чака отговор от крилото, но неговото желание е да играе в чужбина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА