Last news in Fakti

8 Февруари, 2015 12:58 1 234 1

Шеф в Ливорно: Ще разкараме Гълъбинов!

  • ливорно-
  • гълъбинов-
  • договор

Отношението на българина не било добро според президента на Ливорно

Шеф в Ливорно: Ще разкараме Гълъбинов! - 1
Снимка: БТА/АР
Андрей Гълъбинов няма бъдеще в Ливорно. В това е категоричен президентът на клуба Алдо Спинели. 
 
"Гълъбинов бе в списъка за продажба през януари. Той обаче искаше да остане. Но няма да получи нов договор. Не съм доволен от отношението му в последните няколко мача", обяви Спинели пред "Газета ди Модена", вероятно бесен, че няма да вземе нищо за него. 
 
Договорът на българския национал е до края на сезона. През миналия месец обаче името на Гълъбинов бе спрягано за редица отбори. Най-сериозната информация бе за предварителен договор със Сампдория. Нещо, което очаква своето потвърждение и е по-добре за бъдещето на българина.
 
Иначе се твърди, че Модена, Бари и Варезе са в готовност да предложат контракт на нападателя. От началото на сезона в Серия "Б" 26-годишният централен нападател е вкарал 5 гола в 14 мача, от които в едва половината е бил титуляр.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ввъсев

    0 0 Отговор
    Гълабинов 4акамете в Левски