Last news in Fakti

11 Февруари, 2015 15:59 982 0

Венци Стефанов: Стойчо реве като чакал!

  • стефанов-
  • цска-
  • славия-
  • младенов-
  • фалит

Само Дейвид Копърфийлд може да спаси ЦСКА от фалит, заяви босът на Славия

Венци Стефанов: Стойчо реве като чакал! - 1
Снимка: БТА
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отново напомни за себе си и избухна в типичен за него стил. Стефанов коментира състоянието на ЦСКА и обяви, че само Дейвид Копърфийлд може да спаси червения клуб от фалит.

Шефът на "белите" не пропусна да се заяде и със Стойчо Младенов. "На два пъти сме били ощетявани, но да сте чули ние да плачем, ако това бе Стойчо щеше да реве като чакал, само и само да бъде неговото" заяви Стефанов.

"Ръководителите на клубовете трябва да направят всичко, за да получат лиценз, но ЦСКА рано или късно ги чака тази предизвестена смърт. Аз не виждам как дори магьосник като Томов, само Дейвид Копърфийлд може да ги спаси от фалит. Но дано да не е тази година, дано да се намери човек, който да ги спаси", добави Венци.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА